Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    20. Studeni 2017. 17:02

Umjesto omeksivaca: casa alk.octa u pretinac za omeksivac ILI pola case sode bikarbone razmucene u casi vode, isto u pretinac gdje ide omeksivac. Isto sam cula da za bebe bolje ne koristiti omeksivace zbog alergija i jer im koza sve upija

20. Studeni 2017. 20:53

Drage moje ima li neka od vas uz bol u donjem dijelu stomaka kad hoda, jos uzasniju bol u donjem dijelu stomaka kad piski? Znaci,ja jedva sjedim i piskim koliko boli taj donji dio stomaka. Hmm. 

dea32
    20. Studeni 2017. 21:16

Dazi

Drage moje ima li neka od vas uz bol u donjem dijelu stomaka kad hoda, jos uzasniju bol u donjem dijelu stomaka kad piski? Znaci,ja jedva sjedim i piskim koliko boli taj donji dio stomaka. Hmm.

Trazi uputnicu za urinokulturu.. Mozda imas bakteriju. Ja imam pritisak na mjehur kada hodam, ali me ne boli kad mokrim. Ja bi provjerila svakako, barem obican urin da vidis dal ima bakterija i drugih upalnih parametara pa onda urinokulturu..

20. Studeni 2017. 21:20

dea32

Dazi

Trazi uputnicu za urinokulturu.. Mozda imas bakteriju. Ja imam pritisak na mjehur kada hodam, ali me ne boli kad mokrim. Ja bi provjerila svakako, barem obican urin da vidis dal ima bakterija i drugih upalnih parametara pa onda urinokulturu..

Vadila sam prosli tjedan nalaze, i svaki put imam povisene leukocite,ali isto tako svaki put urinokultura bude sterilna. A i urinokulturu sam radila u cetvrtak, cekam nalaz sada. 
    Jer bas mi je cudna neka bol, kao pritisak na mjehur i jajnik lijevi. 
    Hvala ti dea svakako

Nina Leonita
    20. Studeni 2017. 22:01

mene isto boli donji dio trbuha, posebno kad se trebam dići i sjesti, ni okretanje mi nije omiljena radnja. ali ne boli kad mokrim.. i jučer su mi eto naotekle noge, tj stopala.. grozno.. ne mogu obuti cipele normalno, izgledaju ko buhtle...ne sviđa mi sr to.. ne zbog estetike, naravno, nego me brine zbog čega je. voda se nakupila valjda..

• Frau_Mund6
    20. Studeni 2017. 22:18

Orangina

Dobro jutro, mi smo dosli sa uzv-a, sve je super razvijeno kako treba, slusali srceko, kratko je upalila i 3D pa smo prvi puta vidjeli kako nam zapravo beba izgleda, ima glavu i nos na tatu 😁 Beba je bila otvarala usta, plazila jezik, slala puse ❤
    Onda se igra sa rucicama kao da pljesce…ma rastopila sam se!
    Ima oko 44cm i 2042g, plodne vode dovoljno i zatvorena sam.
    Malo su pomaknuli termin sa 17.na 23.01.i rekli su da sve do 41tj+6d je normalan termin a preko toga bi inducirali.

Jooj divno 😍 ❤😍❤😍❤ i da niste cudni, moj dragi je isto htio da ne saznamo spol ali meni je to bilo pretesko 😁 mozda s drugim djetetom... sad mi je ta informacija bila potrebna.

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    20. Studeni 2017. 22:25

Dazi i Mela racunam na vas 😀
    Kaj se tice kofera, u bolnici su obicno uski ormari a najcesce nedaju da se ista drzi na podu, prozoru i sl. Ako imate neke mekse torbe, mislim da su bolji izbor. 
    Detrdent, dobila sam robicu od frendice koja tak mirisi.. ugl veli da je ariel ili dash u prahu i to ne previse 😊 na trudnickom su nam rekli nikako omeksivac, ako bas hocemo malo octa i to je to. Probat cu sa faksom koji imam doma, i to na svojoj robi pa cemo vidjet. Ali nekako vuse vherujem u prasak nego u tekuci... i to direktno u bubanj da se sto bolje otopi 

url=https://lilypie.com]

dea32
    20. Studeni 2017. 22:43

ninaleonita86

mene isto boli donji dio trbuha, posebno kad se trebam dići i sjesti, ni okretanje mi nije omiljena radnja. ali ne boli kad mokrim.. i jučer su mi eto naotekle noge, tj stopala.. grozno.. ne mogu obuti cipele normalno, izgledaju ko buhtle…ne sviđa mi sr to.. ne zbog estetike, naravno, nego me brine zbog čega je. voda se nakupila valjda..

Meni noge naoticu vec 2 tjedna.. U toj mjeri da jednom nisam mogla obuti nove tenisice br 42. I trnu mi ruke po noci i nikako da se namjestim, ujutro jedva stisnem sake.. 
    Pazi na tlak, noge drzi na povisenom, smanji sol u prehrani.. Normalno je da pred kraj nateknu noge, treba samo paziti da nije naglo velika razlika u odnosu na prije, da ne naotice lice i vrat i paziti na tlak.. Vjerujem da ga kontroliras ako si na terapiji

dea32
    20. Studeni 2017. 22:48

Dazi, nadam se da nije upala i da ce brzo proc. Mozda je onda do polozaja bebe..

Frau, nista se ne dogada danas, znaci da mi zvijezde ipak nisu naklonjene.. 
    Ja sam u prvoj trudnoci htjela da saznamo spol na porodu pa mi je dragi rekao da sam luda i da on nece moc izdrzat do kraja a da ne zna.. Sad u drugoj nismo ni znali skoro do 30tt, glumio je da nema veze i da mozemo saznat na porodu ali mu je ipak bilo drago sto se beba ranije pokazala..

LittleOne
    20. Studeni 2017. 23:31

Sve boli trbuh nisko, jedino mene visoko  ko da mi rebra rasteze. I zna me presjec gore, sad jel to osit ili misici.. Vise je povrsinski. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.