Ma brzo ce ti proci ti tjedni vidjet ces, meni je zadnji uzv bio 19.09.a 06.11.je samo pogledala dali se beba okrenula i dali sam zatvorena, kratko poslusala srce. Tako da dobrih 2mj nismo bebu vidli ali proslo je i to cekanje 😍
Sad nakon ovog kratkog 3D definitivno zelim ici privatno da dobijemo slikice i video za uspomenu 🐣
Curke, evo jedno pitanje nevezano uz ove naše zadnje temice. Na komplikacijama sam i dobivam 850kn mjesečno jer nisam bila u radnom odnosu 9 mjeseci (radila sam oko 6 možda), e sad zna li neka od vas koliko ću dobivati sada na porodiljnom? da napomenem, plaća mi je bila 2800, minimalac
Nina lijepo da si nam se javila, vec su se neke cure pitale gdje si 😊
Meni je ostalo jos 3,5 mjeseca 😄 to je tako daleko… a vi vec torbe spremate 😁 koliko ce vas ostat dok ja rodim… kome cu pisat dojmove iz radaone… 🤔
Ja sam isla na jogu do nedavno, jos nemam nikakvih tegoba, ali imam i posla oko priprema pa mi nije ni zgodno da me sad nesto boli 😂😂😂😂
A bozic i ng, cek pa treba obic svu tu rodbinu… struh me malo secera… u sri imam pregled, vjerojatno ce me sigurno poslat da to obavim 😥
Draga Frau ostajemo svi na forumu :-) Valja dijeliti iskustva i savjete
Ma brzo ce ti proci ti tjedni vidjet ces, meni je zadnji uzv bio 19.09.a 06.11.je samo pogledala dali se beba okrenula i dali sam zatvorena, kratko poslusala srce. Tako da dobrih 2mj nismo bebu vidli ali proslo je i to cekanje 😍
Sad nakon ovog kratkog 3D definitivno zelim ici privatno da dobijemo slikice i video za uspomenu 🐣
Ajmee. Onda vam se bas isplatilo cekanje hhehe pilence vas je pozelilo 😁😁
Dobro jutro, mi smo dosli sa uzv-a, sve je super razvijeno kako treba, slusali srceko, kratko je upalila i 3D pa smo prvi puta vidjeli kako nam zapravo beba izgleda, ima glavu i nos na tatu 😁 Beba je bila otvarala usta, plazila jezik, slala puse ❤
Onda se igra sa rucicama kao da pljesce…ma rastopila sam se!
Ima oko 44cm i 2042g, plodne vode dovoljno i zatvorena sam.
Malo su pomaknuli termin sa 17.na 23.01.i rekli su da sve do 41tj+6d je normalan termin a preko toga bi inducirali.
Preslatkooo Baš kao što Dazi kaže, ni naša se neda vidjeti nikako samo nam pokaže guzu
Ali opet jedino i najbitnije da je sve uredu s bebicama našim
Pretpostavljam da pol niste otkrili
Cure pozdrav i poljupci za sve. ❤️❤️
Ninaleonita86 vec smo se pitale gdje si. Sto kaze Mela, samo se ti nama javljaj. Hehhe
Elena ja jos nisam,ali cu sportsku torbu. Kad spremim, stavim sliku. ☺️
Deaaaaa obavezno nam javljaj sve hehhe
I Dalmatinka,ista stvar i kod mene, kad hodam,boli donji dio stomaka.
Ja sam dobro, upala je prosla,muz je lijepo masirao i bas mi je razbio bol. Cekam nalaze urinokulture, streptokoka i antitijela (jer sam rh neg).
Odlično draga. Nek je sve uredu i što je najvažnije da se ti dobro osjećaš ❤️❤️
@Dazi bas to, nakon silnog cekanja jedan super uzv 😊
@Mela uvijek samo najbitnije da je sve ok, da napreduju. Ma to su mali borci vec u nasim trbuscicima ❤ Nismo otkrili spol, doktorica nam je rekla nek zatvorimo oci dok ona pogleda organ dali je ok 😂 Na nalazu samo pise da je sex.organ normalan hehe
@Dazi bas to, nakon silnog cekanja jedan super uzv 😊
@Mela uvijek samo najbitnije da je sve ok, da napreduju. Ma to su mali borci vec u nasim trbuscicima ❤ Nismo otkrili spol, doktorica nam je rekla nek zatvorimo oci dok ona pogleda organ dali je ok 😂 Na nalazu samo pise da je sex.organ normalan hehe
Upravo tako, pravi mali borci ❤
Svaka čast na tome, ostali ste dosljedni
Cure pozdrav i poljupci za sve. ❤️❤️
Ninaleonita86 vec smo se pitale gdje si. Sto kaze Mela, samo se ti nama javljaj. Hehhe
Elena ja jos nisam,ali cu sportsku torbu. Kad spremim, stavim sliku. ☺️
Deaaaaa obavezno nam javljaj sve hehhe
I Dalmatinka,ista stvar i kod mene, kad hodam,boli donji dio stomaka.
Ja sam dobro, upala je prosla,muz je lijepo masirao i bas mi je razbio bol. Cekam nalaze urinokulture, streptokoka i antitijela (jer sam rh neg).
Odlično draga. Nek je sve uredu i što je najvažnije da se ti dobro osjećaš ❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️
Dea, Marijana i ostale cure hvala na odg i slicici. Pa i ja cu onda neku tako sportsku ili mozda mali kofercic..
Orangina drago mi je da je sve ok! 😻😻 odavno nisam cula da roditelji ne zele znati spol, da zele iznenadjenje hehe☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji