Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    20. Studeni 2017. 11:40

Ma brzo ce ti proci ti tjedni vidjet ces, meni je zadnji uzv bio 19.09.a 06.11.je samo pogledala dali se beba okrenula i dali sam zatvorena, kratko poslusala srce. Tako da dobrih 2mj nismo bebu vidli ali proslo je i to cekanje 😍 
    Sad nakon ovog kratkog 3D definitivno zelim ici privatno da dobijemo slikice i video za uspomenu 🐣 

• Dijana221
    20. Studeni 2017. 11:45

Curke, evo jedno pitanje nevezano uz ove naše zadnje temice. Na komplikacijama sam i dobivam 850kn mjesečno jer nisam bila u radnom odnosu 9 mjeseci (radila sam oko 6 možda), e sad zna li neka od vas koliko ću dobivati sada na porodiljnom? da napomenem, plaća mi je bila 2800, minimalac

Mela
    20. Studeni 2017. 12:11

Frau_Mund6

Nina lijepo da si nam se javila, vec su se neke cure pitale gdje si 😊
    Meni je ostalo jos 3,5 mjeseca 😄 to je tako daleko… a vi vec torbe spremate 😁 koliko ce vas ostat dok ja rodim… kome cu pisat dojmove iz radaone… 🤔
    Ja sam isla na jogu do nedavno, jos nemam nikakvih tegoba, ali imam i posla oko priprema pa mi nije ni zgodno da me sad nesto boli 😂😂😂😂
    A bozic i ng, cek pa treba obic svu tu rodbinu… struh me malo secera… u sri imam pregled, vjerojatno ce me sigurno poslat da to obavim 😥

Draga Frau ostajemo svi na forumu :-) Valja dijeliti iskustva i savjete 

20. Studeni 2017. 12:15

Orangina

Ma brzo ce ti proci ti tjedni vidjet ces, meni je zadnji uzv bio 19.09.a 06.11.je samo pogledala dali se beba okrenula i dali sam zatvorena, kratko poslusala srce. Tako da dobrih 2mj nismo bebu vidli ali proslo je i to cekanje 😍
    Sad nakon ovog kratkog 3D definitivno zelim ici privatno da dobijemo slikice i video za uspomenu 🐣

Ajmee. Onda vam se bas isplatilo cekanje hhehe pilence vas je pozelilo 😁😁

Mela
    20. Studeni 2017. 12:18

Orangina

Dobro jutro, mi smo dosli sa uzv-a, sve je super razvijeno kako treba, slusali srceko, kratko je upalila i 3D pa smo prvi puta vidjeli kako nam zapravo beba izgleda, ima glavu i nos na tatu 😁 Beba je bila otvarala usta, plazila jezik, slala puse ❤
    Onda se igra sa rucicama kao da pljesce…ma rastopila sam se!
    Ima oko 44cm i 2042g, plodne vode dovoljno i zatvorena sam.
    Malo su pomaknuli termin sa 17.na 23.01.i rekli su da sve do 41tj+6d je normalan termin a preko toga bi inducirali.

Preslatkooo  Baš kao što Dazi kaže, ni naša se neda vidjeti nikako samo nam pokaže guzu Ali opet jedino i najbitnije da je sve uredu s bebicama našim 
    Pretpostavljam da pol niste otkrili 

Mela
    20. Studeni 2017. 12:27

Dazi

Cure pozdrav i poljupci za sve. ❤️❤️
    Ninaleonita86 vec smo se pitale gdje si. Sto kaze Mela, samo se ti nama javljaj. Hehhe
    Elena ja jos nisam,ali cu sportsku torbu. Kad spremim, stavim sliku. ☺️
    Deaaaaa obavezno nam javljaj sve hehhe
    I Dalmatinka,ista stvar i kod mene, kad hodam,boli donji dio stomaka.
    Ja sam dobro, upala je prosla,muz je lijepo masirao i bas mi je razbio bol. Cekam nalaze urinokulture, streptokoka i antitijela (jer sam rh neg).

Odlično draga. Nek je sve uredu i što je najvažnije da se ti dobro osjećaš  ❤️❤️

Orangina
    20. Studeni 2017. 12:46

@Dazi bas to, nakon silnog cekanja jedan super uzv 😊 
    @Mela uvijek samo najbitnije da je sve ok, da napreduju. Ma to su mali borci vec u nasim trbuscicima ❤ Nismo otkrili spol, doktorica nam je rekla nek zatvorimo oci dok ona pogleda organ dali je ok 😂 Na nalazu samo pise da je sex.organ normalan hehe

Mela
    20. Studeni 2017. 13:58

Orangina

@Dazi bas to, nakon silnog cekanja jedan super uzv 😊
    @Mela uvijek samo najbitnije da je sve ok, da napreduju. Ma to su mali borci vec u nasim trbuscicima ❤ Nismo otkrili spol, doktorica nam je rekla nek zatvorimo oci dok ona pogleda organ dali je ok 😂 Na nalazu samo pise da je sex.organ normalan hehe

Upravo tako, pravi mali borci ❤
    Svaka čast na tome, ostali ste dosljedni 

20. Studeni 2017. 14:02

Mela

Dazi

Cure pozdrav i poljupci za sve. ❤️❤️
    Ninaleonita86 vec smo se pitale gdje si. Sto kaze Mela, samo se ti nama javljaj. Hehhe
    Elena ja jos nisam,ali cu sportsku torbu. Kad spremim, stavim sliku. ☺️
    Deaaaaa obavezno nam javljaj sve hehhe
    I Dalmatinka,ista stvar i kod mene, kad hodam,boli donji dio stomaka.
    Ja sam dobro, upala je prosla,muz je lijepo masirao i bas mi je razbio bol. Cekam nalaze urinokulture, streptokoka i antitijela (jer sam rh neg).

Odlično draga. Nek je sve uredu i što je najvažnije da se ti dobro osjećaš ❤️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️

Elena288
    20. Studeni 2017. 14:16

Dea, Marijana i ostale cure hvala na odg i slicici. Pa i ja cu onda neku tako sportsku ili mozda mali kofercic.. 
    Orangina drago mi je da je sve ok! 😻😻 odavno nisam cula da roditelji ne zele znati spol, da zele iznenadjenje hehe☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.