Cekam nalaz da mi dodje,pa cu vidjeti. Ili cu jednostavno nazvati pulu da mi kazu kakav je, jer nalaz u puli bufe gotov odmah iduci dan,al dok ga ja dobijem prodje 10 dana. Ahh. U svakom slucaju se nadam da je sve okej, da me to mozda samo ona pritisce, jer nize nosim. A taj pritisak osjecam samo kad mi se jaaaaaaaako piski.
I ista stvar za iscjedak i za stalno mokre gacice.
Cekam nalaz da mi dodje,pa cu vidjeti. Ili cu jednostavno nazvati pulu da mi kazu kakav je, jer nalaz u puli bufe gotov odmah iduci dan,al dok ga ja dobijem prodje 10 dana. Ahh. U svakom slucaju se nadam da je sve okej, da me to mozda samo ona pritisce, jer nize nosim. A taj pritisak osjecam samo kad mi se jaaaaaaaako piski.
I ista stvar za iscjedak i za stalno mokre gacice.
Vjerojatno je do polozaja bebe onda, mjehur ima malo mjesta a ako se jako napuni pritisce sve okolo, plus beba pritisce njega..
A sto se tice iscjetka, nikad vise dnevnih ulozaka nisam potrosila nego u trudnoci. Nekad 2, nekad 3 dnevno. Uzas.. Cari trudnoce
Hvala vam cure na savjetima ☺️
Joj moram vam se pojadati,nemojte se smijati molim vas,ali mene je neku vecer uhvatio neku strah kako cu ja oko bebe, da je necu znati obuci kad krenemo iz bolnice (kuci ce mi biti mama,ona ce mi pomoci), pa da joj necu nauditi, ma joj svakojake gluposti i smislene i besmislene su me mucile. Ja sam toliko plakala,nisam se mogla smiriti. Ahh
A stvarno nisam nikada u zivotu bebu drzala, niti ista slicno, ni vidjela bebu,kamoli sta vise
Joj moram vam se pojadati,nemojte se smijati molim vas,ali mene je neku vecer uhvatio neku strah kako cu ja oko bebe, da je necu znati obuci kad krenemo iz bolnice (kuci ce mi biti mama,ona ce mi pomoci), pa da joj necu nauditi, ma joj svakojake gluposti i smislene i besmislene su me mucile. Ja sam toliko plakala,nisam se mogla smiriti. Ahh
A stvarno nisam nikada u zivotu bebu drzala, niti ista slicno, ni vidjela bebu,kamoli sta vise
Emocije❤ ne smeta sto si se isplakala.
Kada dodje beba,nemoj brinuti,to je prirodan instinkt,bebu ces uzimati kao da to si radila cijeli zivot.
Draga Teddy nadam se tome,da. Da ce se u tom trenutku probuditi ono majcinsko. I mama mi je rekla da cu tada sve znati,ali eto. Bilo je uzalud, suza je suzu gonila. Jedva sam se smirila ahh 😥😥😅
Dazi draga, nasmijala sam se iz jednog razloga: mene barem jednom tjedno uhvati ta panika a jednom u dva tjedna placem.. Kako cu ja s tim malim cudom, hoce li mi ispasti, kako cu ga presvuci.. A da ne kazem da sanjam svasta.. Neku vecer sam sanjala da ga dojim i da mi iz cice nakon mlijeka isao slag i da sam se u tom trenutku sjetila da ga nisam presvukla 2 dana.. 🤣
A s druge strane, imala sam malu djecu u narucju, na cuvanju itd. Bratica i sestricnu sam cuvala od rodjenja a ja tad imala 13, 14 godina.. Valjda su ti strahovi normalni kad je tvoje malo srce u pitanju.. Sto bi tek da su blizanci? 🤣🤣🤣😃😃😃
Aymee
Bebu sam od sestre čuvala i pazila, tako da mi i nije to toliko strano, ali opet kada dođe tvoje sve je drugačije i normalno da imam strah. Mislim da su upravu iskusne mame, sve to sigurno dođe samo od sebe, nekako urođeno kao da si oduvijek to znala. Nećemo se brinuti, tu su naše mame, naši M. i ima da nam pomognu ❤❤
A što se tiče emocija, to je tak smiješno kod mene jer mene sve rasplače.. Držim u ruci džemper i M. neće da ga proba jer veli imamo sad prečih stvari, a ja odmah počnem plakati i ljudi gledaju i promatraju. Sreća da se vidi pupa pa su odmah shvatili. ( Btw ima pravo, ima dosta džempera i stvarno nema potrebe za još jednim, ali eto emocije koje zaista ne možeš kontrolirati ) i takooo ima toga još
Dazi, sve to dode na svoje. Ne kazu uzalud da je majcinski instinkt jedina stvar koju treba slusati.
Meni je muz pricao o svom bratu i njegovoj zeni. Dosli doma iz rodilista, nitko od njih nije do tada bio u blizini tako male bebe.. Ugl, hranili je, mazili se s njom ali beba proplakala popodne cijelo. Da bi na kraju skuzili da malu nisu presvukli otkako su stigli doma.
Presvukli malenu i ona zaspala, smirila se.. Tako da, ako se nesto sitno i propusti u prvim danima nije nikakva katastrofa. Prvih mjesec dana je najbitnija beba, sve ostalo moze i mora cekati..
Curke, i mene boli to oko mjehura kad ustanem i krecem se. Ovisi i kako je beba namjestena. Nekad imam osjecaj kao da me nesto reze ili bolje receno, gura mi noz kroz mhm. Nekako mi je taj donji dio bas tezak i razmisljam da kupim trudnicki pojas da to drzi malo no cini mi se da cu prije roditi nego sto stigne. Nalazi su uredni al to me skoro svaki dan boli sto je busa veca. Jos u kombinaciji s iscjetkom, kao da cu prsnuti 😂 Isto tako, malena me zna udarati nozicama skroz nisko, imam osjecaj kao da me dira po grlicu. Uzas. To traje nekih sat vremena pa se premjesti al osjecaj je cudan! Mislim da cemo biti ok, mozda samo trebamo usporiti malo. I bebicama polako mjesta nestaje 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji