Nista od kolostruma, sise jos u mini verziji meme zgaravica od mandarina uhvati, cim jednu pojedem. A nemrem im odoljet. Gledam ja njih, gledaju one mene i uvijek popustim
Hahahha, kao i kod mene LittleOne. Uvijek su bile male, nešto su sada počele da rastu, ali od kolostruma ništa.
Meni opet mandarina smiri žgaravicu, Neku noć ja nisam mogla odoljeti domaćem ajvaru, ali zato posle žgaravica i ja smo bile glavne
Volim ga, ali sam ga baš baš teško podnijela.
Mislim da je meni beba jos popreko na zadak u trbuhu jer me uzasno zulja s lijeve i desne strane, nadam se da ce se sto prije okrenuti glavicom dolje.
Da li vi planirate bebe voziti u AS tj jaje na kolicima? znam da pedijatri to nikako ne preporucaju do bebinih 4mj, ali razmisljam si da ce bit zima i necemo biti vani duze od 1 sat dnevno pa mi to ni ne izgleda tolko stetno. Kuci ce lezati u koljevci na ravnoj podlozi.
Stariji je bio u kolicima u kosari, ali bilo je ljeto i puno vise smo bili vani. Sad imam problem jer uz dvoje djece mi ne stane konstrukcija i kosara u prtljaznik
Dobro jutro!! Mene sinoc zeludac toliko bolio da me probudio oko 3.. Danas vadili krv (KKS) a kasnije idemo po rezultate hormona stitnjace.. Nadam se da ce biti ispod 4 jer sve preko toga cu vjerojatno morati na terapiju ili dodatne pretrage.. Pa sad malo neuroticna..
Deice, javi nam samo jesi li jos u jednom komadu, 😉
Ne znam kako ostale koje imate kolostrum, ali meni nocu curi li curi.. Cak sam razmisljala poceti s onim blaznicama jer je to vec pomalo ludo.. 🤤
Smanji stres.. Ako i bude za terapiju, nije to nista strasno.
Meni jos ne ide kolostrum, ali ako se budis mokra stavi si nesto, ako nista neki rucnik ispod sebe ili u majicu.. Ja sam tako nakon prvog poroda kad je krenulo, blazinice nisu mogle upiti a mala nije stigla sve posisati.
Ma znam da nije strasno, ali opet.. A morat cu nesto izmisliti jer ne mogu toliko potkosulja oprati koliko cicke mogu curiti, 😂
Iako mislim da to bas i nema veze s velicinom grudg.
Aymee
Cure, pratim vas cijelo vrijeme ali ne stignem komentirat 😊 jos sam ostala bez neta pa vani hvatam wifi 😁
url=https://lilypie.com]
Imam pregled kasnije pa se javim s novostima 😉 Dea, sretno!!! Cekamo info o vasem stanju 🤗
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!! Mene sinoc zeludac toliko bolio da me probudio oko 3.. Danas vadili krv (KKS) a kasnije idemo po rezultate hormona stitnjace.. Nadam se da ce biti ispod 4 jer sve preko toga cu vjerojatno morati na terapiju ili dodatne pretrage.. Pa sad malo neuroticna..
Deice, javi nam samo jesi li jos u jednom komadu, 😉
Ne znam kako ostale koje imate kolostrum, ali meni nocu curi li curi.. Cak sam razmisljala poceti s onim blaznicama jer je to vec pomalo ludo.. 🤤
Smanji stres.. Ako i bude za terapiju, nije to nista strasno.
Meni jos ne ide kolostrum, ali ako se budis mokra stavi si nesto, ako nista neki rucnik ispod sebe ili u majicu.. Ja sam tako nakon prvog poroda kad je krenulo, blazinice nisu mogle upiti a mala nije stigla sve posisati.
Ma znam da nije strasno, ali opet.. A morat cu nesto izmisliti jer ne mogu toliko potkosulja oprati koliko cicke mogu curiti, 😂
Iako mislim da to bas i nema veze s velicinom grudg.
Da, jednom je Dea baš dobar post napisala o tome. Mlijeko ne se zavisi od veličine grudi, kao i da mlijeko se ne stvara od hrane koju mama pojede već ga stvaraju hormoni iz majčine krvi.
Imam pregled kasnije pa se javim s novostima 😉 Dea, sretno!!! Cekamo info o vasem stanju 🤗
Sretno Frau
Mislim da je meni beba jos popreko na zadak u trbuhu jer me uzasno zulja s lijeve i desne strane, nadam se da ce se sto prije okrenuti glavicom dolje.
Da li vi planirate bebe voziti u AS tj jaje na kolicima? znam da pedijatri to nikako ne preporucaju do bebinih 4mj, ali razmisljam si da ce bit zima i necemo biti vani duze od 1 sat dnevno pa mi to ni ne izgleda tolko stetno. Kuci ce lezati u koljevci na ravnoj podlozi.
Stariji je bio u kolicima u kosari, ali bilo je ljeto i puno vise smo bili vani. Sad imam problem jer uz dvoje djece mi ne stane konstrukcija i kosara u prtljaznik
Pixii ja necu voziti u as bas zbog toga sto nije preporučljivo. A i kod nas je zima 15-20 stupnjeva svaku dan uz neke hladnije izuzetke. Tako da cu maksimalno koristiti vrijeme i voziti je u kosari.
Jedino u as je iznijeti iz bolnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji