Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    20. Studeni 2017. 10:42

Ja sam si i spakirala u taj kofer mali sa kotacicima😀

• Frau_Mund6
    20. Studeni 2017. 10:43

Nina lijepo da si nam se javila, vec su se neke cure pitale gdje si 😊 
    Meni je ostalo jos 3,5 mjeseca 😄 to je tako daleko... a vi vec torbe spremate 😁 koliko ce vas ostat dok ja rodim... kome cu pisat dojmove iz radaone... 🤔 
    Ja sam isla na jogu do nedavno, jos nemam nikakvih tegoba, ali imam i posla oko priprema pa mi nije ni zgodno da me sad nesto boli 😂😂😂😂 
    A bozic i ng, cek pa treba obic svu tu rodbinu... struh me malo secera... u sri imam pregled, vjerojatno ce me sigurno poslat da to obavim 😥 

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    20. Studeni 2017. 10:43

Elena budem slikala kad stignem doma

20. Studeni 2017. 10:49

Cure pozdrav i poljupci za sve. ❤️❤️
    Ninaleonita86 vec smo se pitale gdje si. Sto kaze Mela, samo se ti nama javljaj. Hehhe
    Elena ja jos nisam,ali cu sportsku torbu. Kad spremim, stavim sliku. ☺️
    Deaaaaa obavezno nam javljaj sve hehhe
    I Dalmatinka,ista stvar i kod mene, kad hodam,boli donji dio stomaka. 
    Ja sam dobro, upala je prosla,muz je lijepo masirao i bas mi je razbio bol. Cekam nalaze urinokulture, streptokoka i antitijela (jer sam rh neg). 

20. Studeni 2017. 10:50

Frau ja cu dolaziti, praviti ti drustvo hehhehe

Orangina
    20. Studeni 2017. 10:52

@ninaleonita pa ti jos malo brojis 😊 Zao mi je za tegobe koje imas, uzasavam se boli u kostima i zubima, brr 😖 

@Elena ja samo znam da u rodilistima zele da dodes sa sto manje stvari, da stane sve u ormaric da nista nije po podu/pod krevetom. Planiram uzet manji ruksak samo za radaonu (voda, rucnik, spavacica, dokumentacija..) a torbu onu manju rucnu za u sobu, u autu ce biti jos jedna manja torba sa extra stvarima tipa ulosci i jos robice za bebu tako da moze tata ponijeti. 

Orangina
    20. Studeni 2017. 11:00

Dobro jutro, mi smo dosli sa uzv-a, sve je super razvijeno kako treba, slusali srceko, kratko je upalila i 3D pa smo prvi puta vidjeli kako nam zapravo beba izgleda, ima glavu i nos na tatu 😁 Beba je bila otvarala usta, plazila jezik, slala puse ❤ 
    Onda se igra sa rucicama kao da pljesce...ma rastopila sam se!
    Ima oko 44cm i 2042g, plodne vode dovoljno i zatvorena sam. 
    Malo su pomaknuli termin sa 17.na 23.01.i rekli su da sve do 41tj+6d je normalan termin a preko toga bi inducirali. 

20. Studeni 2017. 11:06

Ajmeeeee Orangina predivnooooooo. Zavidim vam, ova nasa se vec dva mjeseca neda vidjeti hahahhah
    Bas mi je jako drago, super. Najvaznije da je sve u redu. Bravo bravo. 😁😁🤗😊

Orangina
    20. Studeni 2017. 11:17

Hvala, bas se lijepo beba namjestila danas, sreca, mozda i vama bude iduci put 😉

20. Studeni 2017. 11:25

Ma nema veze, meni je jako drago da ste vi vidjeli svoj zivotic maleni, da vam se bas lijepo pokazala. ☺️ 😁
    Ja iduci pregled imam u 37.tjednu, tako da. Hehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.