Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    20. Studeni 2017. 14:18

Meni je isto sve teze hodati jer me boli na dnu stomaka cim sam malo duze na nogama. Ja samo ispitujem nesto , znam da smo vec pricale o tome, al kojim ste deterdzentom prale bebinu robicu, marka me konkretno zanima 🤨😁

LittleOne
    20. Studeni 2017. 14:42

Ja sam becutan baby tekucim detrdzentom. Ima u dmu :) i kad sam prala stavila sam ekstra vode i dodatno ispiranje

LittleOne
    20. Studeni 2017. 14:43

I orangona, cestitam. Vec 2kg, prava beba 

Elena288
    20. Studeni 2017. 15:07

LittleOne hvala potrazit cu ☺️👍🏼

LittleOne
    20. Studeni 2017. 15:50

Ovak ti izgleda.. S tim da sam ja uzela detrdzent i omeksivac dva u jednom za probu.. Samo pazi,  stavila cijeli cep prvi puta i to je previse, pola je dosta. Maknule su se i neke fleke s robice koju sam dobila. Al mi se cini da ima dosta jak miris, nakon perilice i susilice se jos uvijek malo osjeti. Dragi kaze da tak mora a ja se bojim da nisu neke zaostale kemikalije 

Orangina
    20. Studeni 2017. 15:57

@Elena a eto valjda smo malo staromodni, ljudi nam se cude "pa kako ces znati koju robicu/kolica kupiti" 😂 

@LittleOne ja te 2kg dooobro osjetim kad mi mjehur stisne haha! Ovaj deterdent sto si stavila sliku to je 2u1 i omeksivac? 

dea32
    20. Studeni 2017. 16:06

Dijana221

Curke, evo jedno pitanje nevezano uz ove naše zadnje temice. Na komplikacijama sam i dobivam 850kn mjesečno jer nisam bila u radnom odnosu 9 mjeseci (radila sam oko 6 možda), e sad zna li neka od vas koliko ću dobivati sada na porodiljnom? da napomenem, plaća mi je bila 2800, minimalac

Trebala bi dobivati svoju placu cijelo vrijeme..

Orangina, super da je sve ok, beba vas je odlucila pocastiti pusama.. Bas lijepo 

dea32
    20. Studeni 2017. 16:10

Ja sam prala sa faksom praskom jer ga imam doma, sa jako malo ornel sensitive omeksivaca. Pazite si na sve te nove stvari koje uvedete. Ja sam npr na Becutan vlazne maramice dobila osip, sreca pa sam ga isla isprobati prije nego sam rodila curu a mislila sam njihove proizvode kupiti. Tako da sam sve ostalo sto s njom koristim prvo isprobala na sebi.. 

• Aymee
    20. Studeni 2017. 16:37

Elena288

Meni je isto sve teze hodati jer me boli na dnu stomaka cim sam malo duze na nogama. Ja samo ispitujem nesto , znam da smo vec pricale o tome, al kojim ste deterdzentom prale bebinu robicu, marka me konkretno zanima 🤨😁

Ja cu Dashom jer zaista predivno mirise, bez omeksivaca. Kazu da omeksivac steti razvoju disnih puteva te da je za omeksavanje robe dovoljna zlica sode bikarbone kod pranja.. 

Aymee

LittleOne
    20. Studeni 2017. 16:54

Probala sam to sa sodom al mi nije bas uspjelo. Mozda sam stavila premalo... Mislim ni ovaj nije tak mekan ko pravi omeksivac. 
    Orangina, ne to je sam detrgent al 2u1 izgleda identicno sam pise 2u1 detrg & softener

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.