Je li vam se ikad dogodilo da vas boli tetiva s unutarnje strane bedra?
Ne kužim jel dijete prignječilo živac ili što. Nikad prije ovo nisam imala.
Aymee upravo to mi je bilo, pa kako cu je obuci, presvuci,ozlijediti cu je ahhh a za san, smijesan mi je taj slag ahhaha
Jojj mi se nadali da su blizanci. Mozda iduce budu hehhe 😄
Mela tako je, puno mi znaci sto znam da cu imati pomoc mame i dragog jer se stvarno mogu osloniti i na njega maksimalno. ☺️😊
Dea ajojjj bas su slatki hahahhahaha. Vjerujem ti za majcinski instinkt. 🤗
Radosna i meni nekada bude taj osjecaj, bas kao da mi netko noz gura kroz vaginu,uzass. Izgleda da su nam to sve simptomi ovog razdoblja trudnoce 🤣
Mama troje nisam imala tih problema, hmm. 😐
Radosna i meni se slicno desava samo ne traje tako dugo, meni je osjecaj udarci u mjehur, a nekad kao da ima neki stap pa me bode u vaginu , neku iglu 😂😂😂😂😂😂 doslovno ako hodam moram stati i sacekat da prodje 😁
Dazi ja redovno imam te ispade placa , jos mi dragi nije trenutno tu, na poslovnom putu je (sestra je sa mnom nisam sama) ... radi svake gluposti, a to da necu nista znati mi je misao glavna. Jos kad mi frendice nesto kazu ili ovdje procitam pravim se da sam to znala , ono ma daa naravno☺️🤣😂😂😂 a tamo kontam Boze ja nista ne znam ! 🙈🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
TeddyBear kupila sam zasada ovaj pa cemo vidjet kasnije, ako slucajno smetao bebici uzet cu taj Dm-ov pokazala mi je cura , kao antialergijski, hvala ! ☺️
Dobro jutro drage. Mi smo sinoć opet imali problema s žgaravicom, nisam mogla ni da jedem baš sam se loše osjećala.
Kako ste mi vi jutros? Kako nam je Dea? Da li se što novoga događa?
Dobro jutro!! Mene sinoc zeludac toliko bolio da me probudio oko 3.. Danas vadili krv (KKS) a kasnije idemo po rezultate hormona stitnjace.. Nadam se da ce biti ispod 4 jer sve preko toga cu vjerojatno morati na terapiju ili dodatne pretrage.. Pa sad malo neuroticna..
Deice, javi nam samo jesi li jos u jednom komadu, 😉
Ne znam kako ostale koje imate kolostrum, ali meni nocu curi li curi.. Cak sam razmisljala poceti s onim blaznicama jer je to vec pomalo ludo.. 🤤
Aymee
Mene je znao uhvatiti isijas, ali nikad unutar bedra. Moguce da je do polozaja bebe.
Dobro jutro drage. Mi smo sinoć opet imali problema s žgaravicom, nisam mogla ni da jedem baš sam se loše osjećala.
Imam danas kontrolu u trudnickoj pa cemo vidjet kaj ce mi rec..
Dobro jutro!! Mene sinoc zeludac toliko bolio da me probudio oko 3.. Danas vadili krv (KKS) a kasnije idemo po rezultate hormona stitnjace.. Nadam se da ce biti ispod 4 jer sve preko toga cu vjerojatno morati na terapiju ili dodatne pretrage.. Pa sad malo neuroticna..
Ne znam kako ostale koje imate kolostrum, ali meni nocu curi li curi.. Cak sam razmisljala poceti s onim blaznicama jer je to vec pomalo ludo.. 🤤
Smanji stres.. Ako i bude za terapiju, nije to nista strasno.
Meni jos ne ide kolostrum, ali ako se budis mokra stavi si nesto, ako nista neki rucnik ispod sebe ili u majicu.. Ja sam tako nakon prvog poroda kad je krenulo, blazinice nisu mogle upiti a mala nije stigla sve posisati.
Mene je znao uhvatiti isijas, ali nikad unutar bedra. Moguce da je do polozaja bebe.Dobro jutro drage. Mi smo sinoć opet imali problema s žgaravicom, nisam mogla ni da jedem baš sam se loše osjećala.
Ja sam jos 2u1..
Imam danas kontrolu u trudnickoj pa cemo vidjet kaj ce mi rec..
Polako samo, bitno da nam se ti osjećaš dobro, a bebice neka u trbuhu koliko je potrebno
Sretno danas, pa nam se javi
Meni osobno najgore kada boli želudac. Prije trudnoće sam baš imala problema i stalno pila neku terapiju. Malo genetike, malo brzog tempa i stresa na poslu i sve se sastavi.
Kolostrum još uvijek nemam. Tek su počele malo rasti , pa sada budemo vidjeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji