Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    19. Studeni 2017. 23:23

Ninaleonita ja sam iz Mostara , to im je neka nova politika. Stave te na dijetu od 1800 kcal. Koje se ja naravno ne pridrzavam 😂

Nina Leonita
    20. Studeni 2017. 00:11

Evo me cure, napokon sam sve pročitala, nekih 30-ak stranica u dva dana, kaj ste se raspisale ..
    Znači i u Petrovoj su strogi po pitanju šećera.. a joj,, ja sam na Merkuru tj. Vuk Vrhovcu vadila prije 2 tjedna (radim svakih mjesec dana onaj kućni GUK profil iz prsta - groznooo mi je to vađenje krvi, zovem to vampirizam)  i onaj prvi natašte mi je bio 5.4, a treba biti 5,2. ostale vrijednosti su bile super, i ona meni kaže nek dođem na kontrolu za tjedan dana.. ja poludila.. nije mi se dalo, al sam se predomislila pa sam evo danas opet vadila i sutra nosim uzorke, ipak zlu netrebalo..
    meni podivljao tlak pa sad pijem dvije metildope od 250 mg dnevno, i boli me zdjelica navečer i ujutro.. cura je jako aktivna, imala sam proljev proteklih tjedana i to brutalan, pa onda neki dan opet zatvor i tako.. nije mi uopće dosadno.. imala sam neke grčeve prije 4 dana (kao menstrualne), pa bole kosti i zubi, pa sad malo leđa i naotekla stopala (zbog preuskih čarapa), pa neki dan malo ispod trbuha.. eto tako da znate kaj možete očekivati u zadnjim tjednima .. al sve je to bilo dosta podnošljivo, ništa strašno.. strah me samo da me trudovi ne uhvate dok ne budem tad doma.. 
    oprala sam sve i sad još samo stvari stavim u torbu i čekam curu.. 

Elena288
    20. Studeni 2017. 00:57

Imam malo glup zahtjev... ja cu sad uci u 36 tj (sutra) i planiram spremiti torbu ... kolike su vam torbe , tko je spremio? Moze slika?  Ja bi najradije onu avionsku hahah , na tockice pa nek mi se svi smiju 🙈🙈 al koliko sam stvari isplanirala ponijeti 🤪

LittleOne
    20. Studeni 2017. 06:35

Ajme nina, svasta kod tebe. Drago mi je da nemas nekih vecih problema i da sve ide glatko :) meni je svaki dan sve tezi, a jos puna dva mjeseca 😲
    Elena, ja jos nisam spakirala ali planiram ili mali kofer koji stane u avion gore ili sportsku torbu.. 

Mela
    20. Studeni 2017. 08:21

ninaleonita86

Evo me cure, napokon sam sve pročitala, nekih 30-ak stranica u dva dana, kaj ste se raspisale ..
    Znači i u Petrovoj su strogi po pitanju šećera.. a joj,, ja sam na Merkuru tj. Vuk Vrhovcu vadila prije 2 tjedna (radim svakih mjesec dana onaj kućni GUK profil iz prsta - groznooo mi je to vađenje krvi, zovem to vampirizam) i onaj prvi natašte mi je bio 5.4, a treba biti 5,2. ostale vrijednosti su bile super, i ona meni kaže nek dođem na kontrolu za tjedan dana.. ja poludila.. nije mi se dalo, al sam se predomislila pa sam evo danas opet vadila i sutra nosim uzorke, ipak zlu netrebalo..
    meni podivljao tlak pa sad pijem dvije metildope od 250 mg dnevno, i boli me zdjelica navečer i ujutro.. cura je jako aktivna, imala sam proljev proteklih tjedana i to brutalan, pa onda neki dan opet zatvor i tako.. nije mi uopće dosadno.. imala sam neke grčeve prije 4 dana (kao menstrualne), pa bole kosti i zubi, pa sad malo leđa i naotekla stopala (zbog preuskih čarapa), pa neki dan malo ispod trbuha.. eto tako da znate kaj možete očekivati u zadnjim tjednima .. al sve je to bilo dosta podnošljivo, ništa strašno.. strah me samo da me trudovi ne uhvate dok ne budem tad doma..

Drago mi je da si nam se javila i da je pored svih tih zafrkancija sa šećerom ostalo sve uredu. Čuvaj se i piši nam o svim promjenama, da znamo što nas očekuje 

Mela
    20. Studeni 2017. 08:26

@Elena 
    Još uvijek nisam spakirala torbu, ali budem sigurno neku sportsku. Mislim da će mi u nju sve stati. 
    @LittleOne
    I kod mene je slično  Sve me nešto boli i svaki dan mi je teži. Posebno osjećam bol u nogama i to od koljena prema dole. Isto kao da mi fali kalcija ili nečega.. Evo jutros sam jedva došla na posao 

LittleOne
    20. Studeni 2017. 09:12

Ja sam cucala nekih 15min i preslagivala  nesto i kad sam se digla koljena su me tolko bolila, ko neka baba

LittleOne
    20. Studeni 2017. 09:16

A za rodiliste, prvo sam mislila sve uloske uzet ali su oni najveci pa cu uzet sam jedan paket a ostalo ce dragi uzet. Al opet, imam 4 razlicita paketa ulozaka plus jedne za inkontinenciju, te mi je sestricna preporucila. Cijelu sobu cu moc obskrbit 

dea32
    20. Studeni 2017. 09:19

ninaleonita86

Znači i u Petrovoj su strogi po pitanju šećera.. a joj,, ja sam na Merkuru tj. Vuk Vrhovcu vadila prije 2 tjedna (radim svakih mjesec dana onaj kućni GUK profil iz prsta - groznooo mi je to vađenje krvi, zovem to vampirizam) i onaj prvi natašte mi je bio 5.4, a treba biti 5,2. ostale vrijednosti su bile super, i ona meni kaže nek dođem na kontrolu za tjedan dana.. ja poludila.. nije mi se dalo, al sam se predomislila pa sam evo danas opet vadila i sutra nosim uzorke, ipak zlu netrebalo..

Ne znam kako su u Petrovoj ako imas guk otpocetka. Ja sam u prvoj trudnoci isto isla od 34tt kod njih pod dg gestacijskog dijabetesa zbog jedne vrijednosti guka na granici tjedan prije i samo su mi dali dijetu 1800kcal i nista vise. Nisam se morala doma pikati.
    Sad mi je opet 5,1, ali idem tek u srijedu u trudnicku. Ne vjerujem da ce raditi paniku jer sam pred kraj.. 
    Elena ja sam spakirala malu putnu torbu, sve mi je stalo, cak ima i jos mjesta. Ne treba pretjerivat, u svakom trenutku ti netko od tvojih moze donijeti ono sto fali.. 

dea32
    20. Studeni 2017. 09:47

Ovo je moja torba, dimenzija 35x30x25cm, nije velika iako se mozda cini

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.