Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    19. Studeni 2017. 19:36

Mela

Frau_Mund6

Mela

Frau_Mund6

robica je razvrstana, mislkm da bu dosta za prvih par mjeseci

Draga Frau, koliko divnih stvari imaTo je odlično kada imate od nekog nešto dobiti, jer kupovati sve baš optereti kućni budžet, a bebe sve brzo prerastu.

Da slazem se 😊 mi smo htjeli vecinu toga preurediti pa smo uzeli kompletan namjestaj od drugih… a zauzvrat ce njihovi klinci dobit igracke koje ce nasa djeca opet nasljedit 😁 i tako u krug 😄 a klinci ce jednom imat uspomenu da su dijelili igracke i sve ostalo sa drugima.

To je tako super, jer kad shvatiš i mi smo nosili odjeću i igrali se igračkama od naših starijih i to se u obiteljima uvijek prenosilo.

Mela, tocno tako ❤

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    19. Studeni 2017. 19:39

Pixii

Deckic mi je roden kao veca beba pa je br. 80 nosio tek s 10 mj. I mene muci taj prijelaz na kasnije proljece pa iz tog razloga necu jos kupovati 68 jer ne znam dal ce trebat toplija ili laganija robica. A i izgleda da je curica sitnija pa ce duze moci i nosit prve brojeve.
    Jedva cekam pregled s 30 tj da vidim na koliko ce biti procjenjena 😊
    Pa da i ja bi baby shower vise iz zabave, a opet glupo mi ljude tako opterecivat da misle da trebaju nosit darove.

Hmhm velike su razlike izmedu djece, onaj primjer koji sam dala bas i nije uobicajan... ali nikad ne znas, mozda ce beba dugo nosit male brojeve... snaci cemo se s tim sta imamo, sigurna sam da imamo puno vise nego su nase mame imale  s nama  😁

url=https://lilypie.com]

Pixii
    19. Studeni 2017. 20:20

Mela

Draga Pixii gledam ove stikere naše i shvatam da smo baš blizu, mislim dan razlike

Daaa terminuse, jos malo pa okruglih 30 tj. Brzo mi je proletjelo.
    Dea javljaj novosti, s nestrpljenjem cekamo prvu bebicu na temi 

LittleOne
    19. Studeni 2017. 20:24

Ajme deaaa, pa ti bi mogla svaki cas!  javljaj svakako i sretno. Jel imas neke bolove? 

19. Studeni 2017. 21:30

Mela

Dalmatinkaa

Pozdrav cure, rekla san danas stavit sliku 😊
    Ravno 34 tt 🤗

Predivno izgledaš draga Dalmatinka

Hvala tii 😘😘😘😘

Ja san isto razmisljala o darivanju bebe prije rodjenja ali san brzo odustala.. to je americki obicaj, a mi stalno kupimo nesto od njih.. a s tim svakako necu izbjec nase "babine" jer iza poroda svi ce doc vidit bebu 😏... nadan se bar da ce svi bit toliko pristojni da ne dolaze bar prvih mj dana...

19. Studeni 2017. 21:34

dea32

Frau_Mund6

Malo kasnim odgovorima…
    Dea, kako je tebi? Nemoj mi se porodit a da ne znam 😉

Hahahaha
    Necu, ne brini. Nista se posebno ne dogada, osim kaj imam 'ciscenje' za koje kazu da prethodi porodu (iako mi je tako bilo i u prvoj trudnoci pa se nista nije dogodilo). I jucer su me pocele boliti prepone izdjelica u tom dijelu.. Pa ono, mozda i krene nesto..
    U svakom slucaju javim kad se nesto konkretno dogodi

Mene danas boli u donjem dijelu stomaka kad setan.. 
    Bas me zanima koji bolovi pokazuju da krece 😍 mada opet mislin da je to i individialno

dea32
    19. Studeni 2017. 22:19

LittleOne

Ajme deaaa, pa ti bi mogla svaki cas!javljaj svakako i sretno. Jel imas neke bolove?

Osim svakodnevnih bolova u zdjelici nista drugo..

Dalmatinkaa

dea32

Frau_Mund6

Malo kasnim odgovorima…
    Dea, kako je tebi? Nemoj mi se porodit a da ne znam 😉

Hahahaha
    Necu, ne brini. Nista se posebno ne dogada, osim kaj imam 'ciscenje' za koje kazu da prethodi porodu (iako mi je tako bilo i u prvoj trudnoci pa se nista nije dogodilo). I jucer su me pocele boliti prepone izdjelica u tom dijelu.. Pa ono, mozda i krene nesto..
    U svakom slucaju javim kad se nesto konkretno dogodi

Mene danas boli u donjem dijelu stomaka kad setan..
    Bas me zanima koji bolovi pokazuju da krece 😍 mada opet mislin da je to i individialno

Uglavnom, javim svaku promjenu kad naleti.. Do tad cu se sigurno ukljucit u neki vas razgovor..

LittleOne
    19. Studeni 2017. 22:26

Netko je spomenuo kaufland, ima sutra robice i posteljine. Ja ne smijem vise nista kupit ali eto za vas koji jos smijete  zapravo, imam 4 doljnje plahte s gumicom, jel to dosta? Ne znam koliko se to brzo prlja.. 

Nina Leonita
    19. Studeni 2017. 22:44

Elena288

Odmarajate zene bolje da ste na bolovanju i cuvate svoje bebiceDalmatinka Ferro Sanol Duodenal su kapsule, najgore se podnosi Heferol !
    Teddy i ja sam radila guk profile , na dan si u bolnici od 8 do 8.30 navecer … cim je jedna vrijednost iznad 5 pisu gest dijabetes. Meni nakon vecere bila 5,7 i nap gest dijabetes … svako druga zena po njiima to ima. Mislim da je malo pretjerano 😊

Elena288 u kojoj je to bolnici da znam da tamo ne idem ? sve iznad 5 je gestacijski dijabetes?? ma nemoguće..

dea32
    19. Studeni 2017. 23:14

ninaleonita86

Elena288

Odmarajate zene bolje da ste na bolovanju i cuvate svoje bebiceDalmatinka Ferro Sanol Duodenal su kapsule, najgore se podnosi Heferol !
    Teddy i ja sam radila guk profile , na dan si u bolnici od 8 do 8.30 navecer … cim je jedna vrijednost iznad 5 pisu gest dijabetes. Meni nakon vecere bila 5,7 i nap gest dijabetes … svako druga zena po njiima to ima. Mislim da je malo pretjerano 😊
    Elena288 u kojoj je to bolnici da znam da tamo ne idem ? sve iznad 5 je gestacijski dijabetes?? ma nemoguće..

Granica je 5,1 za secer kod trudnica. Mene su u prosloj vodili kao gestacijski dijabetes jer mi je u 33tt bio 5,1 a ostali su bili dobri. Sad sam u 35tt opet radila ogtt i opet mi je 5.1, znam da ce mi u Petrovoj opet pisat gestacijski..
    Kako si ti, nije te bilo dugo? Ima li kod tebe nekih naznaka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.