@Pixii darivanje djece (baby shower) nije nas obicaj ali kad vidim na YT-u to mi izgleda too much kad organiziraju ili otkrivanje spola djeteta...mi necemo tako slaviti ni kad se rodi, torte s imenom, cupcakes, pokloni za goste (??!) baloni po svuda kao da je vjencanje 😂 Ali vjerujem ako se ne pretjeruje moze biti ok za buducu bebu dobiti ono sto treba. Nakon rodenja se inace nose pelene, i kolaci za mamu a familija mozda pokloni koji kompletic i to je to, bar kod mene.
@Frau ajme meni br.80 izgleda tako dalekooo...
Eto hvala na savjetima, necemo pretjerat sa najmanjim brojevima 👍
Ja sam imala neku vrstu showera, pozvala sam svoje cure, imali smo balone, muffine s nacrtanim dudama i tak par bejbi gluposti ali vecinom smo se fokusirale na cugu i hranu. Završilo je tak da su se one nacugale a ja gledala
Orangina, da i meni tak izgleda, ali eto dale su mi mame 😀 i nema toga previse!!
Slazem se da baby shower nije nas obicaj, ali ako ce ti netko vec nesto darovati, onda he najbolje da se dogovorite 🤔 nema mi gore nego kad dobijes 5 istih stvari i kad jos nemas vremena to mijenjati...
Little, bitno je druzenje! a ne razlog 😊
url=https://lilypie.com]
Deckic mi je roden kao veca beba pa je br. 80 nosio tek s 10 mj. I mene muci taj prijelaz na kasnije proljece pa iz tog razloga necu jos kupovati 68 jer ne znam dal ce trebat toplija ili laganija robica. A i izgleda da je curica sitnija pa ce duze moci i nosit prve brojeve.
Jedva cekam pregled s 30 tj da vidim na koliko ce biti procjenjena 😊
Pa da i ja bi baby shower vise iz zabave, a opet glupo mi ljude tako opterecivat da misle da trebaju nosit darove.
robica je razvrstana, mislkm da bu dosta za prvih par mjeseci
Draga Frau, koliko divnih stvari imaTo je odlično kada imate od nekog nešto dobiti, jer kupovati sve baš optereti kućni budžet, a bebe sve brzo prerastu.
Da slazem se 😊 mi smo htjeli vecinu toga preurediti pa smo uzeli kompletan namjestaj od drugih... a zauzvrat ce njihovi klinci dobit igracke koje ce nasa djeca opet nasljedit 😁 i tako u krug 😄 a klinci ce jednom imat uspomenu da su dijelili igracke i sve ostalo sa drugima.
Malo kasnim odgovorima…
Dea, kako je tebi? Nemoj mi se porodit a da ne znam 😉
Hahahaha
Necu, ne brini. Nista se posebno ne dogada, osim kaj imam 'ciscenje' za koje kazu da prethodi porodu (iako mi je tako bilo i u prvoj trudnoci pa se nista nije dogodilo). I jucer su me pocele boliti prepone izdjelica u tom dijelu.. Pa ono, mozda i krene nesto..
U svakom slucaju javim kad se nesto konkretno dogodi
Deckic mi je roden kao veca beba pa je br. 80 nosio tek s 10 mj. I mene muci taj prijelaz na kasnije proljece pa iz tog razloga necu jos kupovati 68 jer ne znam dal ce trebat toplija ili laganija robica. A i izgleda da je curica sitnija pa ce duze moci i nosit prve brojeve.
Jedva cekam pregled s 30 tj da vidim na koliko ce biti procjenjena 😊
Pa da i ja bi baby shower vise iz zabave, a opet glupo mi ljude tako opterecivat da misle da trebaju nosit darove.
Draga Pixii gledam ove stikere naše i shvatam da smo baš blizu, mislim dan razlike
robica je razvrstana, mislkm da bu dosta za prvih par mjeseci
Draga Frau, koliko divnih stvari imaTo je odlično kada imate od nekog nešto dobiti, jer kupovati sve baš optereti kućni budžet, a bebe sve brzo prerastu.
Da slazem se 😊 mi smo htjeli vecinu toga preurediti pa smo uzeli kompletan namjestaj od drugih… a zauzvrat ce njihovi klinci dobit igracke koje ce nasa djeca opet nasljedit 😁 i tako u krug 😄 a klinci ce jednom imat uspomenu da su dijelili igracke i sve ostalo sa drugima.
To je tako super, jer kad shvatiš i mi smo nosili odjeću i igrali se igračkama od naših starijih i to se u obiteljima uvijek prenosilo.
Ja sam imala neku vrstu showera, pozvala sam svoje cure, imali smo balone, muffine s nacrtanim dudama i tak par bejbi gluposti ali vecinom smo se fokusirale na cugu i hranu. Završilo je tak da su se one nacugale a ja gledala
To mi je najgore u periodu trudnoce i dojenja.. Svi cugaju i umiru od smijeha a ti brojis muhe na stropu i cekas kad ces doma. Mi smo prije 2 tjedna bili na svadbi, 'ubila' sam se u mineralnoj i soku od jabuke.. Mislim, bilo je lijepo, atmosfera je bila odlicna, ali valjalo bi popiti bar casu vina..
Malo kasnim odgovorima…
Dea, kako je tebi? Nemoj mi se porodit a da ne znam 😉
Hahahaha
Necu, ne brini. Nista se posebno ne dogada, osim kaj imam 'ciscenje' za koje kazu da prethodi porodu (iako mi je tako bilo i u prvoj trudnoci pa se nista nije dogodilo). I jucer su me pocele boliti prepone izdjelica u tom dijelu.. Pa ono, mozda i krene nesto..
U svakom slucaju javim kad se nesto konkretno dogodi
Kako god bilo, ti se nama redovno javljaj 😉 ipak si nam prva na listi. Nekako je prirodno da se mamice brinu za najslabije 🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji