Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2017. 13:31

Frau_Mund6

Evo me sa novostima. Izgleda da je mastitis, ili predmastitis. Dobila sam klavocine tjedan dana, ako se stanje pogorsa hitno na kirurgiju. Veli dok da je moguce da dode do akcesa, pa u tom slucaju je bolje da naprave rez i izvade gnoj nego da mi se stvara infekcija u trudnoci.
    Jbg, samo od sebe. Jos mi je rekla stalne hladne obloge i to sa zeljem.
    Inace nocas je bilo bas borbeno, prvo sam zaspala do 3 u dnevnom i kad sam se prebacila u sobu, zgaravica, bolovi glave i dojke.. jos mi je magnezija ponestalo 😐 ujutro cica veca za bar br ako ne i dva i crvena 😣 koma…
    Sad sa bacam odmah na hladenje i klaavocine…

Cure, koje dugo nisam cula, pozdrav svima. Dalmatinka, sretno na pregledu 🤗
    Idem malo ubit oko, zasluzila sam.

Bas mi je zaj :/ nadan se da ce brzo proc bez vecih komplikacija

Orangina
    13. Studeni 2017. 13:43

Frau_Mund6

Evo me sa novostima. Izgleda da je mastitis, ili predmastitis. Dobila sam klavocine tjedan dana, ako se stanje pogorsa hitno na kirurgiju. Veli dok da je moguce da dode do akcesa, pa u tom slucaju je bolje da naprave rez i izvade gnoj nego da mi se stvara infekcija u trudnoci.
    Jbg, samo od sebe. Jos mi je rekla stalne hladne obloge i to sa zeljem.
    Inace nocas je bilo bas borbeno, prvo sam zaspala do 3 u dnevnom i kad sam se prebacila u sobu, zgaravica, bolovi glave i dojke.. jos mi je magnezija ponestalo 😐 ujutro cica veca za bar br ako ne i dva i crvena 😣 koma…
    Sad sa bacam odmah na hladenje i klaavocine…

Cure, koje dugo nisam cula, pozdrav svima. Dalmatinka, sretno na pregledu 🤗
    Idem malo ubit oko, zasluzila sam.

Ahh dobro pa si otisla doktoru, nadam se da ce brzo proci! Posto ces sad piti antibiotik, bilo bi dobro uz to trositi probiotike tipa prob.jogurt, kefir ili Linex, bar meni se uvijek pojave neki gin.problemi nakon antibiotika pa mi je ginekologica preporucila uvijek probiotik uz antibiotik za zastitu 👍 

Pranje robice: nemam jos sta oprati, do sad sam nabavila samo 2 bodija! Samo znam da necu koristiti omeksivac kad perem.

U trudnoci dobila +9kg, trbuh se siri svaki dan, kazu mi da nosim visoko pa mora da je curica *vidjet cemo kad izade haha* 

• ninchyca
    13. Studeni 2017. 13:51

nadam se da mi netko moze objasnit moj nalaz urina.
    znaci ono sto mene zabrinjava je sljedece
    izgled ZAPRASEN
    boja TAMNO ZUTA
    leukociti 10-13
    epiteli 1
    bakterija MALO

inace zadnjih par tjedana osjecam povremenu bol i neugodno peckanje i svrbez intimnih dijelova.
    u 32.tj trudnoce sam.
    da napomenem da sam u prvoj trudnoci imala dijagnosticiran pijelonefritis u 26.tj

dea32
    13. Studeni 2017. 13:55

Princeza je ipak otisla u vrtic kad sam joj pocela nabrajati tko je sve tamo ceka. Kad smo dosle tamo, zaboravila je obuti slapice i otisla ravno j sobicu u kojoj borave.. Ipak joj je ljepse u igri sa vrsnjacima nego sa mamom koja ne moze sjest na pod i igrat se s njom..
    Frau_Mund, zao mi je da je doslo do mastitisa, ali uz antibiotik bi trebalo proci bez komplikacija. Stavljaj hladne obloge, mijenjaj cesto. Ako nemas neka ti netko ide kupiti kupus, on bas super izvlaci upale ovog tipa, prije upotrebe ga takoder ohladi i izudaraj batom za meso ili necim sto vec imas, mijenjaj ga svaka 2h ili ranije ako uvene.. I obavezno probiotik uz to.. Drzi se, nadam se da ce ti vec sutra biti lakse kad antibiotik prodjeluje. 
    Ja sam sa robicom gotova, jos par majcica koje sam kupila naknadno moram ispeglati. Bijeli ves, rucnike i tetra pelene sam prala na 90, sareno prema uputama na etiketi-nesto 60, nesto 40.

Marijana07
    13. Studeni 2017. 13:56

Frau mund6 ..brz oporavak ti zelim..odmaraj i pazi se🤣

dea32
    13. Studeni 2017. 14:02

ninchyca

nadam se da mi netko moze objasnit moj nalaz urina.
    znaci ono sto mene zabrinjava je sljedece
    izgled ZAPRASEN
    boja TAMNO ZUTA
    leukociti 10-13
    epiteli 1
    bakterija MALO

inace zadnjih par tjedana osjecam povremenu bol i neugodno peckanje i svrbez intimnih dijelova.
    u 32.tj trudnoce sam.
    da napomenem da sam u prvoj trudnoci imala dijagnosticiran pijelonefritis u 26.tj

Upala je definitivno.. Javi se svom doktoru i pojacaj unos tekucine

LittleOne
    13. Studeni 2017. 14:14

Ajme frau, bas mi je zao. Drzi se i slusaj doktore 😘 

13. Studeni 2017. 14:28

Dea zeno ti si usla u termin! Ajmeeee, bas sam uzbudjenaaa zbog tebe hehhehe 🤗😀😀😀😀

dea32
    13. Studeni 2017. 15:08

Dazi

Dea zeno ti si usla u termin! Ajmeeee, bas sam uzbudjenaaa zbog tebe hehhehe 🤗😀😀😀😀

Da, da.. Usla u termin. I jos mi je Frau_Mund prognozirala da cu roditi 20.11 😱😱  hahahhahaha
    Hvala ti za uzbudenje.. I mi smo uzbudeni, svekar pogotovo jer dobiva prvog unuka.. 
    Danas sam zvala TA u Petrovoj, narucuju i za prvi pregled (cula sam da za prvi ne treba, dobro da sam nazvala), tako da moram sutra nazvati izmedu 7.30-9 da mi da neki termin.. 

13. Studeni 2017. 15:11

dea32

Dazi

Da, da.. Usla u termin. I jos mi je Frau_Mund prognozirala da cu roditi 20.11 😱😱 hahahhahaha
    Hvala ti za uzbudenje.. I mi smo uzbudeni, svekar pogotovo jer dobiva prvog unuka..
    Danas sam zvala TA u Petrovoj, narucuju i za prvi pregled (cula sam da za prvi ne treba, dobro da sam nazvala), tako da moram sutra nazvati izmedu 7.30-9 da mi da neki termin..

Znaci u roku tjedan bi mogli imati bebicu prvu na nasoj temi hehhehe 😁🤗
    Ajde super da si ipak nazvala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.