Super!!! Cinite se sve zadovoljne 😊 nadam se da sam i pogodila 😉 Dea nadam se da teve nisam uplasila 🤗
Mene dojke jako bole i sad sam odlucila da sutra idem na neki pregled, ako se ne smire… desnu gotovo da ne mogu dotaknut, curi mi kolostrum na pritisak
Ne znam moze li se kolostrum upalit ili onak zgrudat kao i mlijeko? Trebam li to sta istiskati?
Oprosti sta upadam :) ja na proljetnicama ali pratim i vas..mene je tako jako boljela dojka i bradavica mi ne bila bas crvena ali nisam nista dirala i onda mi je krenuo kolostrum i to kada sam spavala..to je bilo kad sam bila u 19 tt..od tad do sad mi se zna desiti da mi ide kolostrum ali samo kada spavam..pitala san ginica na proslom pregledu koji je bio u 20 tt dal je to normalno i rekao je da je to sve normalno i da ne diram nista i ne istiskujem nista..samo da ako mislim da moze krenut i po danu stavljam blazinice i normalno održavam higijenu..nadam se da sam ti barem malo pomogla..mene je par dana tako boljelo i to jako i nakon toga sam imala dosta mokru spavacicu a sada tu i tamo koja tockica
frau mund 6
ja sam napisala mj rodenja..ali sam u Zg😀
Super 😊 pogledam sutra, veceras me smlavilo... stavila sam oblog 10ak min, jos cu jednom pa celo vidjet
url=https://lilypie.com]
Super!!! Cinite se sve zadovoljne 😊 nadam se da sam i pogodila 😉 Dea nadam se da teve nisam uplasila 🤗
Mene dojke jako bole i sad sam odlucila da sutra idem na neki pregled, ako se ne smire… desnu gotovo da ne mogu dotaknut, curi mi kolostrum na pritisak
Ne znam moze li se kolostrum upalit ili onak zgrudat kao i mlijeko? Trebam li to sta istiskati?
Oprosti sta upadam :) ja na proljetnicama ali pratim i vas..mene je tako jako boljela dojka i bradavica mi ne bila bas crvena ali nisam nista dirala i onda mi je krenuo kolostrum i to kada sam spavala..to je bilo kad sam bila u 19 tt..od tad do sad mi se zna desiti da mi ide kolostrum ali samo kada spavam..pitala san ginica na proslom pregledu koji je bio u 20 tt dal je to normalno i rekao je da je to sve normalno i da ne diram nista i ne istiskujem nista..samo da ako mislim da moze krenut i po danu stavljam blazinice i normalno održavam higijenu..nadam se da sam ti barem malo pomogla..mene je par dana tako boljelo i to jako i nakon toga sam imala dosta mokru spavacicu a sada tu i tamo koja tockica
Elvira, samo ti upadni, tu smo da si pomazemo 😉 hvala ti!! Lakse je kad znas da je netko imao iste simptome. Jel te rezalo prema pazuhu? Ja imam kolostrum za sada kad stisnem dojku, inace ne izlazi sam. Nije mi tesko to izdrzat, samo da je sve normalno.
url=https://lilypie.com]
Cure, dugo nam nema Ninaleonite. Cini mi se da joj je termin bio dan/dva iza mene.. Nadam se da je sve ok s njom..
Da imaš pravo. Isto, Dalmatinke nam nema dugo.. Nadam se da je sve uredu sa curkama!
Evo me ziva san 😘
Svratin ja tu i tamo vidit sta pisete.
Sve je uredu. Sad su mi pregledi svaka 3 tj
Sutra san u okulista na pregledu
Zgaravica me i dalje muci... pijen na litre mlijeka.. Simfiza je popustila jer vise mirujen.. i tako..
Kako ste vi cure? Ima li kakvih tegoba?
Jos malo i gotove smoo... 🙊🙈🙉
Hejj Dalmatinka ☺️
E super da te simfiza popustila, samo odmaraj maksimalno.
Vjerujem ti za zgaravicu. Samo udri po mlijeku, kad ti pomaze ☺️☺️
Drzim fige da sve bude u redu sutra kod okuliste.
Pa da..jos malo i kraj😀 U pocetku mi je tako sporo vrijeme prolazilo..a sad ovaj 10 mj proletio...sve brze mi se blizi termin😀
Hejj Dalmatinka ☺️
E super da te simfiza popustila, samo odmaraj maksimalno.
Vjerujem ti za zgaravicu. Samo udri po mlijeku, kad ti pomaze ☺️☺️
Drzim fige da sve bude u redu sutra kod okuliste.
Radije bi da me zgaravica popustila haha iako je oboje uzas..
Sad san dosla u stadij kad se depiliran na pamet jer doli nista ne vidin 😂
Tnxxx zivo me zanima sta ce mi rec...
Pa da..jos malo i kraj😀 U pocetku mi je tako sporo vrijeme prolazilo..a sad ovaj 10 mj proletio…sve brze mi se blizi termin😀
Ja san svuda citala da ovi zadnji tjedni najsporije prolaze..bome meni lete samo tako haha
Dalmatinkaa i Dazi - mi smo tu negdje u tjedan dana. Kolike su vam bebice , kad su vam pregledi??
Ja sam sada tocno 34 tj .😊
Cure koliko ste dobile do sada kg 😃
Teddy Bear i ja sam iz Mostara , 88 godiste 😃
Dalmatinkaa i Dazi - mi smo tu negdje u tjedan dana. Kolike su vam bebice , kad su vam pregledi??
Ja sam sada tocno 34 tj .😊
Cure koliko ste dobile do sada kg 😃
Teddy Bear i ja sam iz Mostara , 88 godiste 😃
Pozdrav Mostaru😚
Ja sam evo 29 tj,za sada sam dobila 4kg,time da sam ih prvo izgubila na pocetku jer sam dosta povracala i njih sam vratila do sada.
Sad u cetvrtak imam kontrolu,idem svako 4 tjedna otprilike.
Sortiraj odgovore
Najstariji