Nisam se javljala par dana....ali vas čitam pa sam u toku 😀
Bas sam se jutros razveselila kad sam vidila da pada snijeg ali je sad prestao...obožavam snijeg. Nema mi boljeg nego kad preko noci zapadne a ujutro onda kaos..nezna se ko ce kamo....ha ha
url=https://lilypie.com]
Curke,jeste pocele prat robicu i spremat? Ja sam danas bacila dekice,jastuk i poplun na pranje....od tog sam krenula
Joj ja bas i ne volim snijeg. Lijep mi je samo kada sam u nekoj kolibici, kamin, keksici, muz i uzivanje. Inace ga ne volim. A ovfje kod nas nikada ni ne pada, u moje 23godine je dva puta padao i pao je mozda 20ak cm niti ne i to je bila ludnica,mi se svi sanjkali na onom poklopcu od sporeta, svi bili mokri jer nemamo obucu ni ista za snijega hahahhahahha 😂😂
Ja nisam jos nista pocela. 😊
Ajme ja nisam vidla snijeg al se nadam da ce uskoro ❄
Ma nije me nista bolilo al se probudim na svaki zvuk, a kak je bilo neko nevrijeme pa stalno puse, nest lupa. I onda se probudim i eto ga na, pol sata ne mogu zaspat. Onda malac pocne lupat i tako ukurg :D
Ja sam evo bas stavila masinu na 95 da se opere (imam psa pa svasta trpam unutra ) pa cu krenut s pranjem 🎊
Btw jesmo vec prosle temu na kolko stupnjeva prat robicu? 😁 ja se dvoumim izmedu 60 i 40... I ne znam dal da odvajam bijelo il sve strpam skupa
Ja sam ovo danas,poplun i dekice prala na 40 da mi ne zguzva jako. A ovo ostalo cu na 60 kaj se tice robice...jedino poslije kad bude zabljuckano onda cu na iskuhavanje.
Meni sporo vrijeme ide i zato sam i pocela polago sredivat i prat da si razbim ove tmurne dane...nekako jedva cekam da prode jos tih par tjedana da ugledam svoju mrvu...
Ja sam sto se tice robice sve oprala ..opeglala..ostalo nam je samo sastavit krevetic..i kad bude ovaj sajam otici po kolica..to je to..
Sto se tice snijega..volim ga samo oko Bozica 😀
Evo me sa novostima. Izgleda da je mastitis, ili predmastitis. Dobila sam klavocine tjedan dana, ako se stanje pogorsa hitno na kirurgiju. Veli dok da je moguce da dode do akcesa, pa u tom slucaju je bolje da naprave rez i izvade gnoj nego da mi se stvara infekcija u trudnoci.
Jbg, samo od sebe. Jos mi je rekla stalne hladne obloge i to sa zeljem.
Inace nocas je bilo bas borbeno, prvo sam zaspala do 3 u dnevnom i kad sam se prebacila u sobu, zgaravica, bolovi glave i dojke.. jos mi je magnezija ponestalo 😐 ujutro cica veca za bar br ako ne i dva i crvena 😣 koma...
Sad sa bacam odmah na hladenje i klaavocine...
Cure, koje dugo nisam cula, pozdrav svima. Dalmatinka, sretno na pregledu 🤗
Idem malo ubit oko, zasluzila sam.
Evo me sa novostima. Izgleda da je mastitis, ili predmastitis. Dobila sam klavocine tjedan dana, ako se stanje pogorsa hitno na kirurgiju. Veli dok da je moguce da dode do akcesa, pa u tom slucaju je bolje da naprave rez i izvade gnoj nego da mi se stvara infekcija u trudnoci.
Inace nocas je bilo bas borbeno, prvo sam zaspala do 3 u dnevnom i kad sam se prebacila u sobu, zgaravica, bolovi glave i dojke.. jos mi je magnezija ponestalo 😐 ujutro cica veca za bar br ako ne i dva i crvena 😣 koma…
Sad sa bacam odmah na hladenje i klaavocine…
Bas mi je zao. Srecom da si na vrijeme otisla kod doktora. Nadam se kako ce ti odmah poceti djelovati antibiotici.
Sad lijepo lezi i odmaraj,naravno da si zasluzila. Saljem mnogo poljubaca.😘
Inace nocas je bilo bas borbeno, prvo sam zaspala do 3 u dnevnom i kad sam se prebacila u sobu, zgaravica, bolovi glave i dojke.. jos mi je magnezija ponestalo 😐 ujutro cica veca za bar br ako ne i dva i crvena 😣 koma…
Sad sa bacam odmah na hladenje i klaavocine…
Jojjj draga bas mi je zao da je ipak to u pitanju. Ali dobro,odmah si reagirala pa vjerujem da ce ti kroz dva dana biti bolje. Samo pij antibiotik i odmaraj. Budi nam dobrooo ❤️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji