Dalmatinkaa i Dazi - mi smo tu negdje u tjedan dana. Kolike su vam bebice , kad su vam pregledi??
Ja sam sada tocno 34 tj .😊
Cure koliko ste dobile do sada kg 😃
Teddy Bear i ja sam iz Mostara , 88 godiste 😃
Prije 10ak dana san bila na pregledu i beba je bila teska cca 1850g. 6 ipo kg san bila u plusu. Iduci pregled mi je u iduci petak znaci svaka 3tj
Super!!! Cinite se sve zadovoljne 😊 nadam se da sam i pogodila 😉 Dea nadam se da teve nisam uplasila 🤗
Mene dojke jako bole i sad sam odlucila da sutra idem na neki pregled, ako se ne smire… desnu gotovo da ne mogu dotaknut, curi mi kolostrum na pritisak
Ne znam moze li se kolostrum upalit ili onak zgrudat kao i mlijeko? Trebam li to sta istiskati?
Oprosti sta upadam :) ja na proljetnicama ali pratim i vas..mene je tako jako boljela dojka i bradavica mi ne bila bas crvena ali nisam nista dirala i onda mi je krenuo kolostrum i to kada sam spavala..to je bilo kad sam bila u 19 tt..od tad do sad mi se zna desiti da mi ide kolostrum ali samo kada spavam..pitala san ginica na proslom pregledu koji je bio u 20 tt dal je to normalno i rekao je da je to sve normalno i da ne diram nista i ne istiskujem nista..samo da ako mislim da moze krenut i po danu stavljam blazinice i normalno održavam higijenu..nadam se da sam ti barem malo pomogla..mene je par dana tako boljelo i to jako i nakon toga sam imala dosta mokru spavacicu a sada tu i tamo koja tockica
Elvira, samo ti upadni, tu smo da si pomazemo 😉 hvala ti!! Lakse je kad znas da je netko imao iste simptome. Jel te rezalo prema pazuhu? Ja imam kolostrum za sada kad stisnem dojku, inace ne izlazi sam. Nije mi tesko to izdrzat, samo da je sve normalno.
Da a pogotovo navecer..znaci cijela lijeva sisa mi je bila upaljena..ali je meni dok..rekao da neka ne istiskam nista..objasnjenje sam zaboravila..ugl.najbolje da odes pa si mirna
Dalmatinkaa i Dazi - mi smo tu negdje u tjedan dana. Kolike su vam bebice , kad su vam pregledi??
Ja sam sada tocno 34 tj .😊
Cure koliko ste dobile do sada kg 😃
Teddy Bear i ja sam iz Mostara , 88 godiste 😃
Elena jako ti lijepa slicica 😊☺️
Ja imam sutra pregled pa ti javim kolika je bebica i ostalo. Jer sam zadnji pregled imalaa prije dva tjedna,ali zbog hitnoce,pa mi nije rekla kilazu i slicno,ali prije 4 tjedna kad sam imala redoviti pregled bebica je bila 40cm duga i 1400kg teska ☺️
Ja sam dobila vise kg od Dalmatinke. Do sada sam dobila 12 ahhh
Kako se ti osjecas, kolika ti je bebica, kg? 😊
Dobro jutro! Stiglo zahladenje brrr...
Mela bas mi je drago da ste malo isli na put, valjda ste se dobro proveli 😉
Frau_Mund kao sto su ti cure vec preporucile, stavi hladan oblog i nemoj nositi grudnjak ako te steze.
Ja sam sad vec 3 broja promjenila u trudnoci, nista mi vise ne pase, ni kosarica ni u ledima 😳 A kazu da dojilje nose do 2 broja vece. Mislim da ce to biti zadnje sto cu kupiti
Ja nocas nikak zaspat, vise sam bila budna i okretala se po krevetu nego sta sam spavala... Meni sise ostaju iste, samo bokovi rastu
Ja nocas nikak zaspat, vise sam bila budna i okretala se po krevetu nego sta sam spavala… Meni sise ostaju iste, samo bokovi rastu
Tako i kod mene 😀😀😀
url=https://lilypie.com]
Jutro cure.. U Zagrebu je jako hladno, u 8h bilo 4°C, Sljeme je pod snijegom..
Nocas sam i ja nesto slabije spavala, isla leci tek uz pola 1, ali me zato moja princeza probudila 15 do 7 uz izjavu da ne zeli ic u vrtic..
Frau_Mund, kako si? Jel ista bolje?
LittleOne zao mi je da se nisi mogla lijepo naspavati 😥
A za cice,ista stvar,i meni su ostale na istom mjestu,nema pomaka hahahhahah
Neo pa kako si ti? Nekako imam osjecaj da te nismo koji dan cule hehhe
Dea i je li morala ici u vrtic princezica? Hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji