Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    12. Studeni 2017. 19:39

Hladan ili topli oblog? 😁 malo me zbunjujete 

url=https://lilypie.com]

dea32
    12. Studeni 2017. 19:44

Frau_Mund6

Hladan ili topli oblog? 😁 malo me zbunjujete

Hladan oblog! Ili hladan list kupusa. Topli se stavlja prije masiranja kvrga i izdajanja. Hladan smiruje upalu

• Frau_Mund6
    12. Studeni 2017. 19:46

Ahaaa ok!! Nis probat cu pa cemo vidjeti

url=https://lilypie.com]

12. Studeni 2017. 19:46

Sve me strah da bi stvarno mogli biti kanalici, jer to je to da se prema pazuhu siri bol. Hmm. Dea ima vise iskustva pa ako kaze hladan,u pravu je. ☺️

Mela
    12. Studeni 2017. 20:21

dea32

Evo jedna slika za cure koje cekaju prvu bebicu..
    Godinu i pol nisam sama isla na wc, uvijek uz pratnju..

Hahahahha, baš prava pratnja 

Mela
    12. Studeni 2017. 20:24

Draga Frau želim da što prije prođe bol, i da sve bude uredu. Prema mom mišljenju, trebaš otići doktoru jer će on najbolje ocijeniti što je i zašto imaš takav bol.. Čuvaj nam se 

Teddy Bear
    12. Studeni 2017. 20:51

Aymee

Teddy Bear

Ako moze i meni😀, 17.07.1985. u 23h

Cure, vidim da je puno mama racica ovdje u grupi zimskih beba.. 😊 Teddy Bear, ti si dan i godinu prije mene..

Marijana07
    12. Studeni 2017. 20:57

Frau_Mund6

Moram napomenut i da ste sve mlade… hahaha nek se javi koja starija, da ne padnem u bad 🤣🤣🤣🤣

😀😀pa evo jedne starije😀😀 11.7.1984. 22:45 ,Pakrac

Teddy Bear
    12. Studeni 2017. 21:00

Frau_Mund6

Dea, nemam temperaturu, nema crvenila nuti kvrga… cijela dojka je tvrda, imam osjecaj da je narasla, ne stane u grudnjak. Jutros smo izasli nesto kupit i kad sam dosladoma i skinula grudnjak doslovno je sve poispadalo van… grudnjak je bio toliko napet da sam mislila da bi mogao puknut.. a jucer navecer sam bila u njemo do 2 ujutro.
    Jedini simptom je da boli, strasno nesto… obhe me bole i bradavice, ali na lijevoj prema pazuhu nepodnosljivo boli, ne mogu skupit ruke.. nema mi druge nego da sutra udem na pregled pa sta bude.
    Hvala na odgovoru!!
    Iskreno se nadam da cemo sve redom, od tebe do mene, proci bez komplikacija 😉 i imati lijepa sjecanja i iskustva.
    Teddy bear, moze 😉 bacim pogled kasnje, ionak je tekma pa mi dobro dode zanimacija. 😁

Nisam pametna sto da ti kazem osim da sto prije odes doktoru,ovdje mi mozemo samo nagadjati. Ajde to sto te bradavice bole i da su grudi napete,ali kako napisa da te kod pazuha nepodnosljivo boli, ocito je neka upala. 
    Ne znam nosis li grudnjak sa zicom,probaj mozda top ili bez zice da nosis,ja sam odavno na topu,grudnjak nikako ne podnosim jer svakako imam velike grudi,a sad posebno. Jedino sto mogu komentirati kako me za sada u ovoj trudnoci grudi nisu nikako bolile ni u samom pocetku a ni sada,osim sto su mi izrazene vene,ali u prvoj trudnoci nisam mogla dodirnuti kako su bile napete,bradavice ni u ludilu,nedaj boze da me nesto stezalo i bile su mi ogromne i buknule,sad mi nekako manje izgledaju,mada MM ne misli tako😁

Teddy Bear
    12. Studeni 2017. 21:03

Ja sam od sutra na GO,bas sam nesto jedva docekala. Moram ovaj tjedan povaditi nalaze KKS i urin,zatim OGTT i otici na transfuziologiju radi krvne grupe(iako imam vec od prve trudnoce papir da sam A+) ali mi je tako napisala dr pa cu to sve povaditi i u cetvrtak sam narucena na pregled. Jedva cekam da malo svoju bebicu vidim😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.