Bubamara imamo isti datum rockas 😁 samo sam ja dobrano starija 🤣🤣🤣🤣
Evo ovako, mislim da bi tvoj datum bio 2 ili 3. 2. Nekako mi je to najsigurnije 😁 znaci vodenjak 😄
url=https://lilypie.com]
Znaci i ti si racica 😊😊 Jao 2.2. mi se bas svidja kao datum, potpisala bih ga odmah! 😁
Aymee tvoj termin mi se poklapa 😁 rekla bi da su i doktori gledali astro prognozu 😉 po meni nece biti ranije
Ajme, ako bude termin, imat cemo dvije sretn bake jer je termin tocno izmedju dva rodjendana. 😁
Ma kako god bude, samo neka on nama dodje bez ikakvih problema.. 😚😘
Aymee
Super!!! Cinite se sve zadovoljne 😊 nadam se da sam i pogodila 😉 Dea nadam se da teve nisam uplasila 🤗
Mene dojke jako bole i sad sam odlucila da sutra idem na neki pregled, ako se ne smire... desnu gotovo da ne mogu dotaknut, curi mi kolostrum na pritisak
Ne znam moze li se kolostrum upalit ili onak zgrudat kao i mlijeko? Trebam li to sta istiskati?
Dea, dali se uopce mozemo spremit za to?!?! 😁 kao sto kazes, jednom mora izaci i moje predvidanje bilo tocno ili ne, sve ce biti tocno onako kako treba biti 😉
Ako mene pitate, sve ste mi blizu… jako blizu 😁 ja sam onak na pola i tak se osjecam 😉 jos kad vas citam mi je sve miljama daleko… sve ste osjecale micanje prije mene, sad se tesko namjestate, sve vas muci pucanje koze, pisete o robici za izlazak 😆 a jooj a ja sam tek pocela osjecat svoju u trbuhu ❤
Koliko vod se spremale, uvijek nas iznenadi..
Ti uzivaj u njeznim udarcima svojeg bebaca, doci ce trenutak kad ce to biti pravi boksacki udarci. Ja se nadam da sada necu popucati, s obzirom da sam u prvoj popucala prilicno. Iako mi se javlja neko peckanje iznad pupka pretpostavljam na dijastazi koja je rasirena kad god se naprezem, ustajem ili kad bebac krene rastezati noge. Imam osjecaj kao da ce mi ti ligamenti popucati..
Super!!! Cinite se sve zadovoljne 😊 nadam se da sam i pogodila 😉 Dea nadam se da teve nisam uplasila 🤗
Mene dojke jako bole i sad sam odlucila da sutra idem na neki pregled, ako se ne smire… desnu gotovo da ne mogu dotaknut, curi mi kolostrum na pritisak
Ne znam moze li se kolostrum upalit ili onak zgrudat kao i mlijeko? Trebam li to sta istiskati?
Ma nisi me uplasila.. Koliko god bi htjela roditi ranije, toliko i nebi. Jedina mi je zapravo zelja da sve krene prirodno i bez komplikacija, te da je bebac ziv i zdrav.
Iako jos nisam cula da se moze pojaviti mastitis u trudnoci (a da se ne doji), vjerojatno postoji mogucnost. Da li su dojke crvene, tople, imas kvrge? Imas li temp? Mozes stavljati hladan oblog, ako imas mozes i hladan list kupusa istuci batom za meso i staviti u grudnjak. Osobno ne bih izdajala kolostrum, jer izdajanjem samo potices jos vise stvaranja. Probaj sa oblozima, sutra otidi kod dr..I izbjegavaj spavanje na toj strani koja je upaljena
Ako moze i meni😀, 17.07.1985. u 23h
Cure, vidim da je puno mama racica ovdje u grupi zimskih beba.. 😊 Teddy Bear, ti si dan i godinu prije mene..
Aymee
Dea ova slika mi je poznata jer sam ja ta koja i dan danas bude s mamom u kupatilu hahahhahahahahahhaha
Frau mislim da bi bilo najbolje da ne diras, eventualno tople obloge i ujutro odmah doktoru da se ne bi nedaj boze sta zakompliciralo.
Dea, nemam temperaturu, nema crvenila nuti kvrga... cijela dojka je tvrda, imam osjecaj da je narasla, ne stane u grudnjak. Jutros smo izasli nesto kupit i kad sam dosladoma i skinula grudnjak doslovno je sve poispadalo van... grudnjak je bio toliko napet da sam mislila da bi mogao puknut.. a jucer navecer sam bila u njemo do 2 ujutro.
Jedini simptom je da boli, strasno nesto... obhe me bole i bradavice, ali na lijevoj prema pazuhu nepodnosljivo boli, ne mogu skupit ruke.. nema mi druge nego da sutra udem na pregled pa sta bude.
Hvala na odgovoru!!
Iskreno se nadam da cemo sve redom, od tebe do mene, proci bez komplikacija 😉 i imati lijepa sjecanja i iskustva.
Teddy bear, moze 😉 bacim pogled kasnje, ionak je tekma pa mi dobro dode zanimacija. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji