Naravno, najbitnije da je pamuk 100 %.
@ Bubamara86, divno izgleda ova posteljina.
Dobrodosla Dijana! Kad ti je termin?
Sve ste stavile lijepe krevetice i komode, mozda za mjesec dana i mi krenemo kupovati ☺
Jesu li prematalice standardnih velicina?
Ako kupim komodu da mi lijepo stane gore prematalica koju cu kupiti posebno….ne zelim da mi viri i bude nesigurno
Komoda koju smo mi kupili je 80x100cm, prematalica-ona spuzva je 48x73cm- oboje iz ikee. Imaju jos jednu prematalicu koja je na napuhavanje, ona je 50x80cm.
Za prvu curku sam dobila prematalicu od sestre i bila je taman za komodu 80x100cm, nesto sitno manja od komode u sirinu i duzinu. Tako da vjerujem da su sve tu negdje sa tim dimenzijama oko 50x70/80cm..
Evo moje komode.. danas kupljena. Visa je nego sto se cini na slici i siroka je dosta 😊
Pridruzujem se i ja
Gdje ste kupovale posteljinu za djecji krevetic i na sto treba pripaziti kod odabira?
Sve ste stavile lijepe krevetice i komode, mozda za mjesec dana i mi krenemo kupovati ☺
Ako kupim komodu da mi lijepo stane gore prematalica koju cu kupiti posebno….ne zelim da mi viri i bude nesigurno
22.01, polako se blizi a ja imam osjecaj kao da mi treba jos milion stvari bez kojih necu moci, prva mi je trudnoca pa me sve sekira, ali sve su to slatke muke 😊😊
Pratim vas na forumu u zadnje vrijeme stalno, pa reko ne bi bilo lose da se i ja ukljucim 😃
Komoda koju smo mi kupili je 80x100cm, prematalica-ona spuzva je 48x73cm- oboje iz ikee. Imaju jos jednu prematalicu koja je na napuhavanje, ona je 50x80cm.
Za prvu curku sam dobila prematalicu od sestre i bila je taman za komodu 80x100cm, nesto sitno manja od komode u sirinu i duzinu. Tako da vjerujem da su sve tu negdje sa tim dimenzijama oko 50x70/80cm..
Puno ti hvala ☺
Dijana mislim da smo sve prve trudnice takve, i ja mislim da neznam nista i trebam svasta 😅😁
Evo moje komode.. danas kupljena. Visa je nego sto se cini na slici i siroka je dosta 😊
divna je, boje mi se dopadaju.. sad u nabavku ostalih potrebnih proizvoda
Super su boje..
Dijana, dobrodosla. Ne brini, sve se stigne. A kad se beba rodi shvatis da ti pola stvari zapravo ne treba..
Super su boje..
Dijana, dobrodosla. Ne brini, sve se stigne. A kad se beba rodi shvatis da ti pola stvari zapravo ne treba..
Moram se nadovezati, draga Dea tog me najviše strah. Sad bih sve uzela, ali zaista imam osjećaj da će dosta stvari koje kupim skupljati prašinu
@Dijana221
Dobro nam došla.Još jedna zimska bebicaCurica ili dječak?
Djecak
Sortiraj odgovore
Najstariji