Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    31. Listopad 2017. 22:12

Naravno, najbitnije da je pamuk 100 %. 
    @ Bubamara86, divno izgleda ova posteljina. 

dea32
    31. Listopad 2017. 23:06

Orangina

Dobrodosla Dijana! Kad ti je termin?

Sve ste stavile lijepe krevetice i komode, mozda za mjesec dana i mi krenemo kupovati ☺

Jesu li prematalice standardnih velicina?

Ako kupim komodu da mi lijepo stane gore prematalica koju cu kupiti posebno….ne zelim da mi viri i bude nesigurno

Komoda koju smo mi kupili je 80x100cm, prematalica-ona spuzva je 48x73cm- oboje iz ikee. Imaju jos jednu prematalicu koja je na napuhavanje, ona je 50x80cm.
    Za prvu curku sam dobila prematalicu od sestre i bila je taman za komodu 80x100cm, nesto sitno manja od komode u sirinu i duzinu. Tako da vjerujem da su sve tu negdje sa tim dimenzijama oko 50x70/80cm..

Elena288
    31. Listopad 2017. 23:06
    Evo moje komode danas kupljena 😊 visa je nego sto izgleda na slici i dosta siroka
    Evo moje komode danas kupljena 😊 visa je nego sto izgleda na slici i dosta siroka

Evo moje komode.. danas kupljena. Visa je nego sto se cini na slici i siroka je dosta 😊 

• Dijana221
    31. Listopad 2017. 23:35

Orangina

Dijana221

Pridruzujem se i ja
    Gdje ste kupovale posteljinu za djecji krevetic i na sto treba pripaziti kod odabira?

Sve ste stavile lijepe krevetice i komode, mozda za mjesec dana i mi krenemo kupovati ☺

Ako kupim komodu da mi lijepo stane gore prematalica koju cu kupiti posebno….ne zelim da mi viri i bude nesigurno

22.01, polako se blizi a ja imam osjecaj kao da mi treba jos milion stvari bez kojih necu moci, prva mi je trudnoca pa me sve sekira, ali sve su to slatke muke 😊😊 
    Pratim vas na forumu u zadnje vrijeme stalno, pa reko ne bi bilo lose da se i ja ukljucim 😃

Orangina
    01. Studeni 2017. 01:03

dea32

Orangina

Komoda koju smo mi kupili je 80x100cm, prematalica-ona spuzva je 48x73cm- oboje iz ikee. Imaju jos jednu prematalicu koja je na napuhavanje, ona je 50x80cm.
    Za prvu curku sam dobila prematalicu od sestre i bila je taman za komodu 80x100cm, nesto sitno manja od komode u sirinu i duzinu. Tako da vjerujem da su sve tu negdje sa tim dimenzijama oko 50x70/80cm..

Puno ti hvala ☺ 

Dijana mislim da smo sve prve trudnice takve, i ja mislim da neznam nista i trebam svasta 😅😁

Mela
    01. Studeni 2017. 07:47

@Dijana221 
    Dobro nam došla.Još jedna zimska bebica  Curica ili dječak? 

Mela
    01. Studeni 2017. 07:51

Elena288

Evo moje komode.. danas kupljena. Visa je nego sto se cini na slici i siroka je dosta 😊

divna je, boje mi se dopadaju.. sad u nabavku ostalih potrebnih proizvoda 

dea32
    01. Studeni 2017. 08:17

Elena288

Super su boje..
    Dijana, dobrodosla. Ne brini, sve se stigne. A kad se beba rodi shvatis da ti pola stvari zapravo ne treba.. 

Mela
    01. Studeni 2017. 08:37

dea32

Elena288

Super su boje..
    Dijana, dobrodosla. Ne brini, sve se stigne. A kad se beba rodi shvatis da ti pola stvari zapravo ne treba..

Moram se nadovezati, draga Dea tog me najviše strah. Sad bih sve uzela, ali zaista imam osjećaj da će dosta stvari koje kupim skupljati prašinu 

• Dijana221
    01. Studeni 2017. 10:09

Mela

@Dijana221
    Dobro nam došla.Još jedna zimska bebicaCurica ili dječak?

Djecak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.