Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dijana221
    31. Listopad 2017. 19:58

Pridruzujem se i ja 
    Gdje ste kupovale posteljinu za djecji krevetic i na sto treba pripaziti kod odabira?

31. Listopad 2017. 20:04

Dijana dobro nam dosla ☺️
    Osobno jos nisam kupila posteljinu,imam samo donje plahtice na gumu. Ali su svakako gledati da kupim 100% pamucnu posteljinu. Sto se tocno treba gledati, ne znam. ☺️

Marijana07
    31. Listopad 2017. 20:09

ja sam samo gledala da je 100% pamuk..

LittleOne
    31. Listopad 2017. 20:21

Ja sam posteljinu mislila piknut u ikei i/ili narucit s ethereala

• Bubamara86
    31. Listopad 2017. 20:28

LittleOne, moj plan je identican 😊 Zasad sam kupila jednu od ethereala, a namjeravam jos koju uzet u ikei. Kupila sam ovu:

Pixii
    31. Listopad 2017. 20:29

Zgodne su plahtice s gumicom da sve stoji lijepo zategnuto, ima dobrih u ikei. A od posteljine nisam nista kupovala, preskupa i nepotrebna. Uzela sam 2 vrece za spavanje u c&a i to je to. S prvim se to pokazalo kao odlicna opcija pa cemo i sad isto tako :)

Pixii
    31. Listopad 2017. 20:36

Madraci su bili snizeni do danas s family karticom, mozda ako jos danas narucite online ulovite popust. Mi smo narucili vyssa skont s 399kn snizen na 279kn. A krevetici su snizeni do 5.11.

dea32
    31. Listopad 2017. 20:41

Mela

dea32

LittleOne

Tu bijelu sam i ja gledala, znaci dobra je? Super, taman sam htjela nekog pitat jel sta valja kao improvizirana prematalica :D

Ovo gore je prematalica iz Ikee takoder, kupila i navlaku koju jos nisam oprala.. Taman mi je visine, a ja imam 165cm. Curku sam na istoj takvoj presvlacila cijelo vrijeme, na krevetu me bolila leda kad bi ju presvlacila.. A ladice su fakat duboke, ja sam znala cijeli paket pelena otvorit unutra, plus vlazne i kozmetika

Divna je i baš lijepo izgleda na ovoj slici. Volim bijelu boju, ja da mogu sve bi uzela bijelo
    Koju si uzela navlaku?

http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90354308/

Ovu navlaku za prematalicu sam uzela..

Orangina
    31. Listopad 2017. 21:14

Dijana221

Pridruzujem se i ja
    Gdje ste kupovale posteljinu za djecji krevetic i na sto treba pripaziti kod odabira?

Dobrodosla Dijana! Kad ti je termin? 

Sve ste stavile lijepe krevetice i komode, mozda za mjesec dana i mi krenemo kupovati ☺ 

Jesu li prematalice standardnih velicina? 

Ako kupim komodu da mi lijepo stane gore prematalica koju cu kupiti posebno....ne zelim da mi viri i bude nesigurno

Mela
    31. Listopad 2017. 22:06

Marijana07

izgleda mi ok ovako na prvu…vidjeti cu kad operem kakva ce biti..kupila sam 3 seta..2 su od istog mat a jedan je malo drugaciji..i one plahte na gumu sto budu dvije u pakiranju…poplun i jastuk su ok..mekani i lagani.
    Moram jos kupiti vrecu za spavanje negdje…

Super, i ja sam namjeravala uzeti. One plahte na gumu što su dvije u pakiranju su super i uopće nisu skupe. Vreću za spavanje još nisam našla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.