Pridruzujem se i ja
Gdje ste kupovale posteljinu za djecji krevetic i na sto treba pripaziti kod odabira?
Dijana dobro nam dosla ☺️
Osobno jos nisam kupila posteljinu,imam samo donje plahtice na gumu. Ali su svakako gledati da kupim 100% pamucnu posteljinu. Sto se tocno treba gledati, ne znam. ☺️
Ja sam posteljinu mislila piknut u ikei i/ili narucit s ethereala
LittleOne, moj plan je identican 😊 Zasad sam kupila jednu od ethereala, a namjeravam jos koju uzet u ikei. Kupila sam ovu:
Zgodne su plahtice s gumicom da sve stoji lijepo zategnuto, ima dobrih u ikei. A od posteljine nisam nista kupovala, preskupa i nepotrebna. Uzela sam 2 vrece za spavanje u c&a i to je to. S prvim se to pokazalo kao odlicna opcija pa cemo i sad isto tako :)
Madraci su bili snizeni do danas s family karticom, mozda ako jos danas narucite online ulovite popust. Mi smo narucili vyssa skont s 399kn snizen na 279kn. A krevetici su snizeni do 5.11.
Tu bijelu sam i ja gledala, znaci dobra je? Super, taman sam htjela nekog pitat jel sta valja kao improvizirana prematalica :D
Ovo gore je prematalica iz Ikee takoder, kupila i navlaku koju jos nisam oprala.. Taman mi je visine, a ja imam 165cm. Curku sam na istoj takvoj presvlacila cijelo vrijeme, na krevetu me bolila leda kad bi ju presvlacila.. A ladice su fakat duboke, ja sam znala cijeli paket pelena otvorit unutra, plus vlazne i kozmetika
Divna je i baš lijepo izgleda na ovoj slici. Volim bijelu boju, ja da mogu sve bi uzela bijelo
Koju si uzela navlaku?
http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90354308/
Ovu navlaku za prematalicu sam uzela..
Pridruzujem se i ja
Gdje ste kupovale posteljinu za djecji krevetic i na sto treba pripaziti kod odabira?
Dobrodosla Dijana! Kad ti je termin?
Sve ste stavile lijepe krevetice i komode, mozda za mjesec dana i mi krenemo kupovati ☺
Jesu li prematalice standardnih velicina?
Ako kupim komodu da mi lijepo stane gore prematalica koju cu kupiti posebno....ne zelim da mi viri i bude nesigurno
izgleda mi ok ovako na prvu…vidjeti cu kad operem kakva ce biti..kupila sam 3 seta..2 su od istog mat a jedan je malo drugaciji..i one plahte na gumu sto budu dvije u pakiranju…poplun i jastuk su ok..mekani i lagani.
Moram jos kupiti vrecu za spavanje negdje…
Super, i ja sam namjeravala uzeti. One plahte na gumu što su dvije u pakiranju su super i uopće nisu skupe. Vreću za spavanje još nisam našla.
Sortiraj odgovore
Najstariji