Pozdrav cure evo da i ja prijavim svoju bebicu termin nam je 2.12. prva trudnoca trenutno na komplikacijama zbog krvarenja😞 najvaznije je da je s bebicom sve uredu cekam pregled 29.6. Do tada se nadam da ce ic na bolje sve i da necu izludit😀 svima vam zelim srecu i sto vise uzivanja u trudnoci😘😘
Semy dobrodošla! Žao mi je što krvariš.. nadam se da će sve biti uredu!! 😘😘
Semy dobro nam došla, nadam se i vjerujem da će sve bit ok
Cure sretno na pregledima, javite nam dobre vijesti
Samy dobrodošla u zimske bebice..držim ti fige da krvarenje prestane i da se dobro osjećaš.
Ja sam morala pomaknuti pregled na 14.6. zbog posla, trebala sam ići na poslovni put, al na kraju nisam, jer ne znam kako bi po ovim vrućinama izdržala neki duži put još..tako da idem idući tjedan, 14.6....al ne mogu doćekat više taj pregled!! Pošto ulazim u 14. tjedan uzela sam si Elebaby kapsule s omegom 3, željezom, magnezijem..do sad sam uzimala samo folnu. Cure kako se vi osjećate? jel vam se vidi pomalo trbuščić, meni već lagano da..
Belle i tonka dobrodošle!
Tonka prvi put čujem za taj pojam.. nadam se da će ti druge cure znati bolje reći. Sretno sutra na pregledu! Koji si tjedan?
Dalmatinka 😂😂 dočekat ćeš i ti svoj dvadeseti, ja već tri tjedna čekam ovaj pregled i to prvi pa sam sva uzbuđena! Samo da sve bude uredu!
Hvala! :)
To je usporeni rad štitnjače, pa me zanima je li se još kojoj pojavio u trudnoći...
Danas je 12+4, ali doktorica je po veličini bebice na posljednjem ultrazvuku utvrdila da je 4 dana manje :)
Nove cure, dobrodosle!
Tonka, ja sam godinama imala hipertireozu. Prije par godina me skinulo s terapije ali na pocetku prosle trudnoce mi je hiper presao u hipo. Nalazi su mi se do 4. Mjeseca trudnoce stabilizirali pa sam morala nastaviti preventivno pit terapiju. Sada je opet pijem preventivno. Moja sestra ima godinama hipo, normalno je zatrudnila, pila terapije, rodila, sve super....
I da, pretpostavljam da ti je ovo prvi susret s problemima stitnjace? Ne brini nista, to ti je bolest 21. stoljeca, pola svijeta ima taj problem. Uglavnom, nije ti to nista za brinuti :)
Meni su mucnine vec prestale. Trajele su mozda tjedana dana i danas nist, apetit super. Ne znam dal da se veselim ili zabrinem...tek sam u 8. tjednu. Iskustva?
Semy zao mi je.. držim fige da dalje sve bude dobro!
Dobrodošle nove djevojke!! Ja pola tih termina ne razumijem pa ne mogu ni odgovoriti.
Cure mene zanima da li ste osjećale blage grčeve prvih tjedana, evo meni je danas 4+4 i vec par dana povremeno osjetim lagane grčeve, nije nista strasno ili da se ne moze izdržat, ali je onako neugodna tupa bol kao pred M, da li je to normalno? Da li je netko osjetio to?
Sortiraj odgovore
Najstariji