Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kruška
    07. Lipanj 2017. 14:51

Hahaha...meni da je doma uvz doma, valjda bi konstantno bila spojena  Idem na pregled krajem ovog mjeseca i ne mogu docekati. Daj mi recite mame curke kakvu ste imali busicu s 14 tjedana? Meni se vec stvarno vidi. Do 12 mj budem ko kit ak ovak nastavim.

Mrs. Bešić
    07. Lipanj 2017. 15:10

Kruška

Hahaha…meni da je doma uvz doma, valjda bi konstantno bila spojenaIdem na pregled krajem ovog mjeseca i ne mogu docekati. Daj mi recite mame curke kakvu ste imali busicu s 14 tjedana? Meni se vec stvarno vidi. Do 12 mj budem ko kit ak ovak nastavim.

Kod mene se baš vidi veliki stomak ko da sam u 7 mjesecu, mada sam i bila podebela :D al sam smršala 6 kg, a stomak je tu 

07. Lipanj 2017. 15:14

LittleOne

Dalmatinka, da mi je malo tvoje pozitive spasila bi se :D
    Gitta, sretno na pregledu!

Nisan u pocetka bila takva. Uzasno san se bojala da nesto krene po zlu. Toliko san billa negativna da san pocela osjecat krivnju... molila san se da me napusti taj strah i sad nmg ni sama virovat koliko san opustena i bezbrizna. Bit ce sve onako kako je Bog zamislia. A ono sta On odabere je najbolje za nas i zato neman apsolutno nikakvog straha.  Uzivan u svakom danu i jedva cekan novi uzv da vidin bebicu :) prosli put se lipo vidilo, a iduci ce naravno bit jos bolje... samo gledaj naprid i ne zamaraj se losim mislima. Bit ce ti posli zaj sta nisi uzivala u trudnoci :D

Gitta
    07. Lipanj 2017. 15:17

evo curke ovo je moj stomak u prvoj trudnoći, ovdje sam ušla u šesti mjesec trudnoće. Sad mi se puno više vidi iako mislim da je to salo zaostalo od prošle trudnoće. 😂😂

07. Lipanj 2017. 15:18

Jagoda1

Gitta

Pregledi:

Allegra 06.06.
    nina36 06.06.
    Gitta 08.06.
    Lunale 08.06.
    Lucy 12.06.
    Pčelica 12.06.
    Pantelija 12.06.
    Jana 12.06. i 07.06.
    LittleOne 13.06.
    Dalmatinka 20.06.

Termini:

Snelly 24.11.
    Ssanja 05.12.
    Jelena 05.12.
    Boja 05.12.
    Deeka 06.12.
    Kruška 06.12.
    Nina36 06.12.
    Mrs. 09.12.
    Tonka 15.12.
    anitram 20.12.
    dalmatinka 31.12.
    Lunale 30.01.
    Jagoda kraj 12mj ?
    Pantelija? ?
    Pčelica ?
    Gitta ? ja još ne znam, nekad krajem prvog je, idem sljedeći tjedan na prvi pregled, pa dopišem
    Lucy ?
    Pixi 07.02.
    Paula Pešušić kraj 1.mj ?
    Allegra ?
    LittleOne ?

Evo da se javim! Bili jutros na pregledu… Sve je super, dobro zatvorena i bez hematoma i sl. Prema veličini, u 10om tjednu smo :) termin je 30.12. Spomenut mi je kombinirani probir, no još razmišljamo o tome. Idući pregled je za mj dana. :) puse svima :*

Meni je 31.12 :)
    Meni je na proslom pregledu spomenia kombinirani i one skuplje testove. Al ja ih necu radit. 
    Drago mi je da ti je sve uredu, sad uzivaj  :)

Jana78
    07. Lipanj 2017. 15:19

Evo i mene! Kao prvo jagoda drago mi je da je sve super! Neka tako bude i dalje!
    Ja sam dobila canesten tablete koje cu Morat uzimat 3 dana jer je na brisu vidjela leukocite (tako je rekla) pa ce mi u ponedjeljak kad imam redovan prvi pregled Radit sve one druge briseve.
    Gestacijska i zumanjcana vrećicu su tu, u maternici 😊 sve ostalo cu znati u ponedjeljak! Veselim mu se bas! 
    Sretno sutra cure!!

07. Lipanj 2017. 15:20

Gitta

evo curke ovo je moj stomak u prvoj trudnoći, ovdje sam ušla u šesti mjesec trudnoće. Sad mi se puno više vidi iako mislim da je to salo zaostalo od prošle trudnoće. 😂😂

Sad ti je koza rastegnutija pa se vise vidi. Citala san o tom. Ma sta te briga. Stomak ka stomak. Nisu rogovi pa da se zamaras 😂

Gitta
    07. Lipanj 2017. 15:24

Dalmatinka

Gitta

Sad ti je koza rastegnutija pa se vise vidi. Citala san o tom. Ma sta te briga. Stomak ka stomak. Nisu rogovi pa da se zamaras 😂

Hahaha baš to! Ma ne zamaram se, svejedno mi, samo sam vam htjela pokazati kako se to razlikuje od žene do žene i od trudnoće do trudnoće!!
    Jana dravo mi je da je sve u maternici 😊 i da je sve uredu!! Znači ne bi trebalo biti ništa ozbiljnije osim tih leukocita? Drago mi je da nije neka bakterija!! 💓

• Kruška
    07. Lipanj 2017. 15:46

Gitta, tak je meni negdje..hahaha. Naravno, imam malo skebice od prije trudnoce. Ma, sad bar imam izgovor za buseka 

Jana78
    07. Lipanj 2017. 16:58

Gitta- i prije neg je pogledala pod mikroskop rekla je nek samo malo izvana mažem sa dječjom masti i onda je  je ipak zaključila da trebaju vaginalete, pa valjda nekak mislim da nije nista strasno.. vjerojatno prehlada jer radim u hladnom pa ova razlika vani me ubije.. 

Heheh sladak ti je bio trbuščić, ovdje u 6.mj uopce ne izgleda veliko, ja sam mislila da je to slika od sada..  Ja se bas nekako  veselim trbuhu😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.