Pozdrav svim novim trudnicama :*
Kako su prosli danasnji pregledi?
P.s. Imate li kakve aplikacije za pracenje trudnoce na mobu?
Podobnikova :)
Cini mi se super aplikacija al nesto ne kuzin. Pise na pocetku da unesem kad mi je bila zadnja m i na kraju mi skroz krivo izracuna?! I to mi stave 2016 god 😂
Evo me!
Po ultrazvuku kaze da sam 5 tj i dan, a ne 6 kako je po datumima, ocito je ovulacija bila malo kasnije. Kaze "u uterusu pravilna gadtacijska vrecica sa zumanjcanom vrecicom. Embrijski odjek jos se ne registrira." I kontrola za 2 tj. …
Prerana je trudnoca.. prije 7. Tj se ne isplati ic.. cak i kasnije... moze ti samo vidit jel maternicna ili vanmaternicna trudnoca i to je jedina konkretna inf...
Hvala Lunale 💗
Stalno vas zaboravim pitati, jel koja vec osjeti bebicu? Ja osjetim zadnja 3 dana, a u cetvrtak ce mi biti 12 tt. Znam da je to moja curka, jer mi se ne prducka poslije 😂 Kazu da se u drugoj trudnoći prije osjeti.
Čim hodam i nakon toga sjednem ili legnem ju osjetim. U jutro mi se isto javi, kao nekim laganim, blagim dodirivanjem ili ne znam kako bih se izrazila "gurkanjem". U prvoj trudnoći sam osjetila kasnije, sa 17, 18 tjedana, ako se dobro sjećam
Ja isto osjetim, nisam bila na prvu sigurna jel to bebica il ne al ta lagana kuckanja javljaju se samo na desnoj strani a s obzirom da je beba u desnoj maternici znam da je to ona :) ili on :)
anitrammm na curici, novim trudnicama želim dobru došlicu i želim vam mirne i ljepe, školske trudnoće 😉
Super, sad ste me smirile.. hvala vam curke! 😘
Allegra bitno da je ok :) iduci ces vise znat!
Mene je isto rano naručila bit ce mi 5+3, al privatno pa si mozda računa vise pregleda=vise novaca 😂
Dalmatinka ja imam apl.what to expect i moram priznat da mi je ok za sada, ima zanimljivih članaka, svakodnevnih naputaka, svaki tjedan mozes vidjeti koliko ti je velika beba..zasad mi se sviđa!
Super, sad ste me smirile.. hvala vam curke! 😘
Allegra bitno da je ok :) iduci ces vise znat!
Mene je isto rano naručila bit ce mi 5+3, al privatno pa si mozda računa vise pregleda=vise novaca 😂
Dalmatinka ja imam apl.what to expect i moram priznat da mi je ok za sada, ima zanimljivih članaka, svakodnevnih naputaka, svaki tjedan mozes vidjeti koliko ti je velika beba..zasad mi se sviđa!
Ja san isto privatno al me narucuje svaka 4 tj. Ja san tek saznala u tom periodu da san trudna, zvala soc gin za prvi pregled i rekla je da nema smisla da dolazin rano jer ne moze nista lipo vidit.
Inst san 2 pogledat cu i tu tvoju kakva je :)
jutro cure!!
allegra možda je samo malo rano da ti se plod vidi, ali ako sve drugo je uredno onda nema razloga za brigu, nadam se da ćeš već sljedeći put čuti malo srčeko kako kuca.
Lunale, brojimo sitno!!! :D sutra je taj dan! lunale ne znam jesam li pročitala, da li ti je ovo prvi pregled? i u kojem si tjednu?
Gita, da! Sutra mi je prvi pregled, danas sam tek 6+1, vidit cemo sta ce on sutra reci... U koliko si sati? Ja sam u 11:20
Da, kužim i ja sad da je prerano, kaže da mi je vjerojatno ovulacija bila 20. ili 21. dan ciklusa, što za mene nije ništa čudno.
Sad se naručujem za 2 tjedna, pa ćemo onda vidjeti tad ću bit 7+...samo ne znam tko će izdržat do tad hahah iako, moram priznati da mi nije svejedno čekati jer se bojim hoće li sve biti u redu. Kaže dr da je po njoj sve u najboljem redu ali da, što je i normalno, ne može predvidjeti hoće li sve tako i ostati.
Sortiraj odgovore
Najstariji