Bok svima. Pridruzujem se temi. 7+2. Prvi (i jedini) pregled sam imala prije tjedan dana radi smeckastog iscjedka. Vidim da neko spominje Duphastone, to sam ja dobila radi hematoma 3x dnevno. Eto, ne mogu reci da mi je trudnoca neko blazeno stanje jer su problemi odpocetka.. Iduci pregled mi je iduci utorak. Tko ce docekat.. Divim se trudnicama koje su imale svega tri cetiri ultrazvuma u trudnoci, ja mislim da bi poludila
Bok svima. Pridruzujem se temi. 7+2. Prvi (i jedini) pregled sam imala prije tjedan dana radi smeckastog iscjedka. Vidim da neko spominje Duphastone, to sam ja dobila radi hematoma 3x dnevno. Eto, ne mogu reci da mi je trudnoca neko blazeno stanje jer su problemi odpocetka.. Iduci pregled mi je iduci utorak. Tko ce docekat.. Divim se trudnicama koje su imale svega tri cetiri ultrazvuma u trudnoci, ja mislim da bi poludila
To san i ja mislila al san se privarila..pripremala san se za trudnocu, tila san da sve bude ok prije nego ostanem u drugom stanju. Na kraju.. tj dana prije ocekivane M saznan da imam eserihiju... isplakala more suza... dva tj nakon saznan da imam cistu 6x6 cm uz lijevi ovarij... ne triban niti govorit kako mi je bilo.... eserihija je nestala odmah... a za cistu cemo uskoro vidit. Znan samo da je bezopasna i da bi tribala puknit. Sve mi imamo strahove u trudnoci. Meni su ti sami pocetci bili uzasni, samo san plakala.. sad san sasvim sigurna da ce sve bit onako kako triba bit. Cak san odlucila da necu radit kombinirani i ostale testove. A sta se tice uzv, def je bolje imat ih sta manje. Previse se brinemo jer citamo svasta po int. Prije su zene imale puno spokojnije trudnoce. A nisu imale uzv svaka 4 tj i sto tableta za sto mogucih dijagnoza. Uzivajmo jer trudnoca traje samo 9 mj i triba maksimalo uzivat u tom peridu :)
Zenice, jel se koja susretala s ureaplasmom? Zvali me danas da mi je gotov nalaz briseva. Svega sam se nacitala po netu, ali mi je i nekako utisak da većina trudnoca ipak završi dobro
Ja sam imala ureoplazmu prije trudnoce, preventivno sam radila briseve. Pila sam sumamed, mislim dvije ture i nakon toga je nalaz bio cist. Prijateljica mi je imala u trudnoci i dobila je samo vaginalete neke a antibiotik tek u 4.mj jer gin nije htio dat u prvom tromjesečju. Sve je bilo oke, deckic se rodio velik i zdrav :)
To san i ja mislila al san se privarila..pripremala san se za trudnocu, tila san da sve bude ok prije nego ostanem u drugom stanju. Na kraju.. tj dana prije ocekivane M saznan da imam eserihiju… isplakala more suza… dva tj nakon saznan da imam cistu 6x6 cm uz lijevi ovarij… ne triban niti govorit kako mi je bilo…. eserihija je nestala odmah… a za cistu cemo uskoro vidit. Znan samo da je bezopasna i da bi tribala puknit. Sve mi imamo strahove u trudnoci. Meni su ti sami pocetci bili uzasni, samo san plakala.. sad san sasvim sigurna da ce sve bit onako kako triba bit. Cak san odlucila da necu radit kombinirani i ostale testove. A sta se tice uzv, def je bolje imat ih sta manje. Previse se brinemo jer citamo svasta po int. Prije su zene imale puno spokojnije trudnoce. A nisu imale uzv svaka 4 tj i sto tableta za sto mogucih dijagnoza. Uzivajmo jer trudnoca traje samo 9 mj i triba maksimalo uzivat u tom peridu :)
Kolko si sad trudna? Kako ta cista moze utjecati? Jel postoji mogucnost da se povuce sama od sebe?
Ma slazem se da se treba sto manje brinuti ali nije lako :/
To san i ja mislila al san se privarila..pripremala san se za trudnocu, tila san da sve bude ok prije nego ostanem u drugom stanju. Na kraju.. tj dana prije ocekivane M saznan da imam eserihiju… isplakala more suza… dva tj nakon saznan da imam cistu 6x6 cm uz lijevi ovarij… ne triban niti govorit kako mi je bilo…. eserihija je nestala odmah… a za cistu cemo uskoro vidit. Znan samo da je bezopasna i da bi tribala puknit. Sve mi imamo strahove u trudnoci. Meni su ti sami pocetci bili uzasni, samo san plakala.. sad san sasvim sigurna da ce sve bit onako kako triba bit. Cak san odlucila da necu radit kombinirani i ostale testove. A sta se tice uzv, def je bolje imat ih sta manje. Previse se brinemo jer citamo svasta po int. Prije su zene imale puno spokojnije trudnoce. A nisu imale uzv svaka 4 tj i sto tableta za sto mogucih dijagnoza. Uzivajmo jer trudnoca traje samo 9 mj i triba maksimalo uzivat u tom peridu :)
Kolko si sad trudna? Kako ta cista moze utjecati? Jel postoji mogucnost da se povuce sama od sebe?
10+2 :)
Cistu triba pratit.. do sada je sve bilo ok. Pravilnog je oblika i ispunjena glatkom tecnoscu (sta god to znacilo xD).. vjeroj ce se smanjit i nestat ili puknit. Problem moze stvorit jedino ako se okrene i zato triban mirovat... 20.6 je pregled pa cemo vidit kakvo je stanje.. al tribalo bi bit ok.
Ja san stalno odgadjala rec svojima da san trudna jer me toliko bilo strah da se nesto ne dogodi... strah me bilo ic na wc da ne bi slucajno vidila krv, iscjedak il nesto dr....stalno san se krivila jer razmisljan negativno i molila Boga da mi makne lose misli i da napokon uzivan u trudnoci.. evo sad san napokon u tom stanju :) nema straha ;)
10+2 :)
Cistu triba pratit.. do sada je sve bilo ok. Pravilnog je oblika i ispunjena glatkom tecnoscu (sta god to znacilo xD).. vjeroj ce se smanjit i nestat ili puknit. Problem moze stvorit jedino ako se okrene i zato triban mirovat… 20.6 je pregled pa cemo vidit kakvo je stanje.. al tribalo bi bit ok.
Ja san stalno odgadjala rec svojima da san trudna jer me toliko bilo strah da se nesto ne dogodi… strah me bilo ic na wc da ne bi slucajno vidila krv, iscjedak il nesto dr….stalno san se krivila jer razmisljan negativno i molila Boga da mi makne lose misli i da napokon uzivan u trudnoci.. evo sad san napokon u tom stanju :) nema straha ;)
Tako i ja. Jos nitko ne zna da sam trudna jer me sve strah reci.. Nadam se da ce mi uskoro biti kao tebi :)
Zapravo zna sef jer sam morala uzet bolovanje, također trebam mirovat. Dosadno za poludit.
Znan kako ti je xD al eto s vrimenom nades zanimacije... ciscenje kuce, gledanje serija, setnje, kave s prijama, citanje knjiga itd xD
Ma bit ce sve ok, budi pozitivna, to ti je vec pola uspjeha :) a i ti krizni tjedni brzo prodju :)
Dobrodošla littleone!!
Gin me naručila za srijedu pa cemo vidjet, nadam se dobrome, danas me jako malo svrbi, a ne pecka uopce.. tko ce znat sta je to..
Prvi pregled je trebao bit 12.06., al mozda mi ga napravi vec u srijedu tko ce znat!
Dobrodošla littleone!!
Gin me naručila za srijedu pa cemo vidjet, nadam se dobrome, danas me jako malo svrbi, a ne pecka uopce.. tko ce znat sta je to..
Prvi pregled je trebao bit 12.06., al mozda mi ga napravi vec u srijedu tko ce znat!
Uz tebe smo ;) ma bit ce ok cim te manje svrbi ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji