Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    06. Lipanj 2017. 15:18

Ja imam povremeno te grceve kroz dan. Na pocetku ne bilo jace i cesce sad vec slabije. Gin kaze da je sve oke dok god nije neizdrzivo, ne traje duze o nekoliko minuta i nema krvi :) 

Tonka136
    06. Lipanj 2017. 15:30

Lunale

I da, pretpostavljam da ti je ovo prvi susret s problemima stitnjace? Ne brini nista, to ti je bolest 21. stoljeca, pola svijeta ima taj problem. Uglavnom, nije ti to nista za brinuti :)

Nije, u prvoj trudnoći sam imala isti problem... no kroz mjesečne kontrole sam se susrela s 3 različita endokrinologa - jedan je rekao da mu je glupo što im ginekolozi šalju trudnice jer je to sve normalno i samo nas muče, druga je rekla da ne postoji nikakva opasnost ni za mene ni za bebu, a treća je rekla da je postojala mogućnost da izgubim bebu. I sad mi se uopće ne prolazi kroz sve to ponovno...

Mrs. Bešić
    06. Lipanj 2017. 15:36

Jana78, ja sam tek u 5+3 saznala da sam trudna, a prije toga su me mučili ti grčevi, da sam čak i uložak bila stavila jer sam vjerovala 100% da će m da dođe svaki tren. I bili su prilično neugodni. I sad mi se svake sedmice desi da imam jedan dan(utorak)  blaže grčeve, pitala sam doktoricu rekla je da je to sve ok, dok nema krvarenje i slično. 

• Semyzg31
    06. Lipanj 2017. 15:44

Jana78

Semy zao mi je.. držim fige da dalje sve bude dobro!
    Dobrodošle nove djevojke!! Ja pola tih termina ne razumijem pa ne mogu ni odgovoriti.

Cure mene zanima da li ste osjećale blage grčeve prvih tjedana, evo meni je danas 4+4 i vec par dana povremeno osjetim lagane grčeve, nije nista strasno ili da se ne moze izdržat, ali je onako neugodna tupa bol kao pred M, da li je to normalno? Da li je netko osjetio to?

Hvala ti,a sto se tice toh grceva maternica se siri ja ih jos uvijek osjecam al manje nego prije na pocetku sam sve uvjeravala da cu dobit😂😂bez brige meni je moj doktor preporucio magnezij pa pitaj svog da li smijes😉

deeka
    06. Lipanj 2017. 16:02

Bok cure.
    Evo i ja zabusavam vec par dana sa forumom, nikako sric. Za vikend bili ma rodendanu, a preko tjedna muz radi do 19h pa smo same nas dvi, puzi po kuci, samo je lovim 
    Nove cure dobrodosle!

06. Lipanj 2017. 19:22

Pozdrav svim novim trudnicama :*
    Kako su prosli danasnji pregledi?
    P.s. Imate li kakve aplikacije za pracenje trudnoce na mobu?

Gitta
    06. Lipanj 2017. 19:55

Dalmatinka ja imam aplikaciju Babycentar

LittleOne
    06. Lipanj 2017. 19:55

Dalmatinka

Pozdrav svim novim trudnicama :*
    Kako su prosli danasnji pregledi?
    P.s. Imate li kakve aplikacije za pracenje trudnoce na mobu?

Podobnikova :) 

Pixii
    06. Lipanj 2017. 20:38

Meni je super aplikacija Ovia pregnancy :)

06. Lipanj 2017. 20:46

Evo me!
    Po ultrazvuku kaze da sam 5 tj i dan, a ne 6 kako je po datumima, ocito je ovulacija bila malo kasnije. Kaze "u uterusu pravilna gadtacijska vrecica sa zumanjcanom vrecicom. Embrijski odjek jos se ne registrira." I kontrola za 2 tj. ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.