Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anitrammm
    06. Lipanj 2017. 08:08

Belle84

Anitram, ja imam ureaplazmu, u 19.tjednu sam, otkrivena prije 10 dana. Dobila sam Sumamed, 2x500g odjednom u petak, jos toliko iduci petak i jos toliko treci petak. Dakle 3 tjedna zaredom. I muz pije terapiju. Vidjet cemo hoce li otici od sumameda jer mi je ginekologica naglasila da sumamed ne rjesava ureaplasmu u vecini slucajeva. Tu je najucinkovitiji doksiciklin. Ali on se ne smije uzimati u trudnoci. Sto si ti dobila?

Identično kod mene terapija, a i objašnjenje. Čitala sam da čaj breze pomaze kod ureaplasme. Provjeravala sam i dopuštene čajeve u trudnoći, nevezano uz ureaplasmu. Piše da čaj breze pomaze i kod natečenost, izbacuje višak vode. Razmišljam si da kupim i probam. Kažu da je najbolje kupiti od firme "suban" (ako sam dobro zapamtila), strmec samoborski. 

Jana78
    06. Lipanj 2017. 10:15

hahah, boze ti snovi.. ja sam sinoc sanjala da vidim otisak rucice na trbuhu i da sam dragala tu rucicu i da je dijete kroz trbuh izašlo van, ali jako rano.. znam da sam se cudila kako vec i vidim otisak rucice.. i onako drzim tu bebu rastvorenoh trbuha.. boze svasta! 

Jana78
    06. Lipanj 2017. 10:16

Lunale

Allegra i Nina, sretno danas na pregledima! Cekamo izvjestaj :))
    Gitta, jos malo pa smo nas dvi na redu, taj cetvrtak nikako da dodje…

Sretno danas!!! javiiii teeee!! 

Gitta
    06. Lipanj 2017. 10:49

Dobro jutro svima!!
    ja sam bila malo odsutna ovih dana, mm je imao tri dana slobodno pa smo iskoristili maximalno da uživamo. bilo je lijepo vrijeme pa smo malo u zoo sa sinom išli, ima godinu dana skoro, i smiješan je, malih kozica se boji a majmuna ne :D (u ovom zoo gdje smo bili većina životinja se slobodno kreće i doslovno šetaš sa njima)...
    Allegra i nina sretno na pregledima!! javite kako je prošlo!!
    LittleOne dobro došla!!
    Anitram čestitke na zdravoj curici!! znači imamo prvi spol u grupi jeee!! sad se možete opustiti i birati ime.. :D
    a vidim spominjete raznorazne testove u trudnoći, ja mislim da neće niti jedan uzeti, nek bude onako kako Bog dragi želi a i svima vama želim zdrave i žive bebice!! :* :*
    Lunale nikako taj četvrtak da dođe, čekam ga ko ozeblo sunce!! :D :D
    Ugodan dan svima!!

Gitta
    06. Lipanj 2017. 10:49

Pregledi:

Allegra 06.06.
    nina36 06.06.
    Gitta 08.06.
    Lunale 08.06.
    Lucy 12.06.
    Pčelica 12.06.
    Pantelija 12.06.
    Jana 12.06. i 07.06.
    LittleOne 13.06.
    Dalmatinka 20.06.

Termini:

Snelly 24.11.
    Ssanja 05.12.
    Jelena 05.12.
    Boja 05.12.
    Deeka 06.12.
    Kruška 06.12.
    Nina36 06.12.
    Mrs. 09.12.
    Tonka 15.12.
    anitram 20.12.
    dalmatinka 31.12.
    Lunale 30.01.
    Jagoda kraj 12mj ?
    Pantelija? ?
    Pčelica ?
    Gitta ? ja još ne znam, nekad krajem prvog je, idem sljedeći tjedan na prvi pregled, pa dopišem
    Lucy ?
    Pixi 07.02.
    Paula Pešušić kraj 1.mj ?
    Allegra ?
    LittleOne ?

Gitta
    06. Lipanj 2017. 10:50

sorry, stari tekst kojeg dopisujem, ovaj tjedan idem na pregled :D :D

06. Lipanj 2017. 11:41

Gitta

Dobro jutro svima!!
    ja sam bila malo odsutna ovih dana, mm je imao tri dana slobodno pa smo iskoristili maximalno da uživamo. bilo je lijepo vrijeme pa smo malo u zoo sa sinom išli, ima godinu dana skoro, i smiješan je, malih kozica se boji a majmuna ne :D (u ovom zoo gdje smo bili većina životinja se slobodno kreće i doslovno šetaš sa njima)…
    Allegra i nina sretno na pregledima!! javite kako je prošlo!!
    LittleOne dobro došla!!
    Anitram čestitke na zdravoj curici!! znači imamo prvi spol u grupi jeee!! sad se možete opustiti i birati ime.. :D
    a vidim spominjete raznorazne testove u trudnoći, ja mislim da neće niti jedan uzeti, nek bude onako kako Bog dragi želi a i svima vama želim zdrave i žive bebice!! :* :*
    Lunale nikako taj četvrtak da dođe, čekam ga ko ozeblo sunce!! :D :D
    Ugodan dan svima!!

Prije ce doc vas cetvrtak nego moj utorak 20. Haha
    Blago vam se 😍
    Predobro ste iskoristili slobodne 🤗

Tonka136
    06. Lipanj 2017. 12:49

Pozdrav!
    Je li kojoj od vas dijagnosticirana hipotireoza?
    I da, ja imam pregled sutra, jedva čekam! 

Gitta
    06. Lipanj 2017. 13:03

Belle i tonka dobrodošle!
    Tonka prvi put čujem za taj pojam.. nadam se da će ti druge cure znati bolje reći. Sretno sutra na pregledu! Koji si tjedan?
    Dalmatinka 😂😂 dočekat ćeš i ti svoj dvadeseti, ja već tri tjedna čekam ovaj pregled i to prvi pa sam sva uzbuđena! Samo da sve bude uredu!

• Semyzg31
    06. Lipanj 2017. 13:09

Pozdrav cure evo da i ja prijavim svoju bebicu termin nam je 2.12. prva trudnoca trenutno na komplikacijama zbog krvarenja😞 najvaznije je da je s bebicom sve uredu cekam pregled 29.6. Do tada se nadam da ce ic na bolje sve i da necu izludit😀 svima vam zelim srecu i sto vise uzivanja u trudnoci😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.