Anitram, ja imam ureaplazmu, u 19.tjednu sam, otkrivena prije 10 dana. Dobila sam Sumamed, 2x500g odjednom u petak, jos toliko iduci petak i jos toliko treci petak. Dakle 3 tjedna zaredom. I muz pije terapiju. Vidjet cemo hoce li otici od sumameda jer mi je ginekologica naglasila da sumamed ne rjesava ureaplasmu u vecini slucajeva. Tu je najucinkovitiji doksiciklin. Ali on se ne smije uzimati u trudnoci. Sto si ti dobila?
Identično kod mene terapija, a i objašnjenje. Čitala sam da čaj breze pomaze kod ureaplasme. Provjeravala sam i dopuštene čajeve u trudnoći, nevezano uz ureaplasmu. Piše da čaj breze pomaze i kod natečenost, izbacuje višak vode. Razmišljam si da kupim i probam. Kažu da je najbolje kupiti od firme "suban" (ako sam dobro zapamtila), strmec samoborski.
hahah, boze ti snovi.. ja sam sinoc sanjala da vidim otisak rucice na trbuhu i da sam dragala tu rucicu i da je dijete kroz trbuh izašlo van, ali jako rano.. znam da sam se cudila kako vec i vidim otisak rucice.. i onako drzim tu bebu rastvorenoh trbuha.. boze svasta!
Allegra i Nina, sretno danas na pregledima! Cekamo izvjestaj :))
Gitta, jos malo pa smo nas dvi na redu, taj cetvrtak nikako da dodje…
Sretno danas!!! javiiii teeee!!
Dobro jutro svima!!
ja sam bila malo odsutna ovih dana, mm je imao tri dana slobodno pa smo iskoristili maximalno da uživamo. bilo je lijepo vrijeme pa smo malo u zoo sa sinom išli, ima godinu dana skoro, i smiješan je, malih kozica se boji a majmuna ne :D (u ovom zoo gdje smo bili većina životinja se slobodno kreće i doslovno šetaš sa njima)...
Allegra i nina sretno na pregledima!! javite kako je prošlo!!
LittleOne dobro došla!!
Anitram čestitke na zdravoj curici!! znači imamo prvi spol u grupi jeee!! sad se možete opustiti i birati ime.. :D
a vidim spominjete raznorazne testove u trudnoći, ja mislim da neće niti jedan uzeti, nek bude onako kako Bog dragi želi a i svima vama želim zdrave i žive bebice!! :* :*
Lunale nikako taj četvrtak da dođe, čekam ga ko ozeblo sunce!! :D :D
Ugodan dan svima!!
Pregledi:
Allegra 06.06.
nina36 06.06.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Lucy 12.06.
Pčelica 12.06.
Pantelija 12.06.
Jana 12.06. i 07.06.
LittleOne 13.06.
Dalmatinka 20.06.
Termini:
Snelly 24.11.
Ssanja 05.12.
Jelena 05.12.
Boja 05.12.
Deeka 06.12.
Kruška 06.12.
Nina36 06.12.
Mrs. 09.12.
Tonka 15.12.
anitram 20.12.
dalmatinka 31.12.
Lunale 30.01.
Jagoda kraj 12mj ?
Pantelija? ?
Pčelica ?
Gitta ? ja još ne znam, nekad krajem prvog je, idem sljedeći tjedan na prvi pregled, pa dopišem
Lucy ?
Pixi 07.02.
Paula Pešušić kraj 1.mj ?
Allegra ?
LittleOne ?
Dobro jutro svima!!
ja sam bila malo odsutna ovih dana, mm je imao tri dana slobodno pa smo iskoristili maximalno da uživamo. bilo je lijepo vrijeme pa smo malo u zoo sa sinom išli, ima godinu dana skoro, i smiješan je, malih kozica se boji a majmuna ne :D (u ovom zoo gdje smo bili većina životinja se slobodno kreće i doslovno šetaš sa njima)…
Allegra i nina sretno na pregledima!! javite kako je prošlo!!
LittleOne dobro došla!!
Anitram čestitke na zdravoj curici!! znači imamo prvi spol u grupi jeee!! sad se možete opustiti i birati ime.. :D
a vidim spominjete raznorazne testove u trudnoći, ja mislim da neće niti jedan uzeti, nek bude onako kako Bog dragi želi a i svima vama želim zdrave i žive bebice!! :* :*
Lunale nikako taj četvrtak da dođe, čekam ga ko ozeblo sunce!! :D :D
Ugodan dan svima!!
Prije ce doc vas cetvrtak nego moj utorak 20. Haha
Blago vam se 😍
Predobro ste iskoristili slobodne 🤗
Pozdrav!
Je li kojoj od vas dijagnosticirana hipotireoza?
I da, ja imam pregled sutra, jedva čekam!
Belle i tonka dobrodošle!
Tonka prvi put čujem za taj pojam.. nadam se da će ti druge cure znati bolje reći. Sretno sutra na pregledu! Koji si tjedan?
Dalmatinka 😂😂 dočekat ćeš i ti svoj dvadeseti, ja već tri tjedna čekam ovaj pregled i to prvi pa sam sva uzbuđena! Samo da sve bude uredu!
Pozdrav cure evo da i ja prijavim svoju bebicu termin nam je 2.12. prva trudnoca trenutno na komplikacijama zbog krvarenja😞 najvaznije je da je s bebicom sve uredu cekam pregled 29.6. Do tada se nadam da ce ic na bolje sve i da necu izludit😀 svima vam zelim srecu i sto vise uzivanja u trudnoci😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji