Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Lipanj 2017. 19:10

Allegra

Evo sutra ulazim u 6.

Imas jos vrimena xD meni je u 7. krenilo do 11. Sad san tek dobro :D

Mrs. Bešić
    04. Lipanj 2017. 21:12

Allegra

Evo sutra ulazim u 6.

Sad će da krene  zezam se, eto ja nisam ni jednom povratila, nit sam imala kakvih problema klasičnih trudničkih, divnih 12 sedmica je bilo, a eto bolila me noga dva dana i to je prestalo. Jedino što mi je prva trudnoća, pa sam paničila svaki put kad imam probavnih problema pa umišljam da su po dnu stomaka, i tražim krvarenje na gaćama, a i to sam sad skužila. Tako da nadam se da će i tebi bit fino ko meni

04. Lipanj 2017. 21:41

Mrs. Bešić

Allegra

Evo sutra ulazim u 6.

Sad će da krenezezam se, eto ja nisam ni jednom povratila, nit sam imala kakvih problema klasičnih trudničkih, divnih 12 sedmica je bilo, a eto bolila me noga dva dana i to je prestalo. Jedino što mi je prva trudnoća, pa sam paničila svaki put kad imam probavnih problema pa umišljam da su po dnu stomaka, i tražim krvarenje na gaćama, a i to sam sad skužila. Tako da nadam se da će i tebi bit fino ko meni

Nisan ni ja povracala al imala san mucnine i to cjelodnevne :/

Pije li koja od vas Duphaston? Inace se pije za odrzavanje trudnoce

Lunale
    05. Lipanj 2017. 07:29

Dalmatinka, ja sam na Utrogestanu. Mislim da je to slicno.
    Vidim da ste se raspisale o blizancima, uh da mogu birati, ja ih bas ne bi...strah me takvih trudnoca i svega sta se moze desiti. A i u mom slucaju imam bebu koja ce u subotu imat 1 god, muza na brodu, kuku lele bi mi bilo! 😱😂 
    Jel ima ko danas pregled? Ako da, sretno!

Jana78
    05. Lipanj 2017. 09:11

Heheh Lunale bome ja ti se divim i ovako!! 
    Mislim da danas nitko nema, Allegra ima sutra.. 
    Ja zovem danas gin da vidim sta mi se to zbiva unutra, sinoc smo imali odnos i isto me peklo tako da..nije se za igrat..

Mrs. Bešić
    05. Lipanj 2017. 09:14

A zbog čega se troši utrogestan, i duphaston, jel radi nekih problema ili?? Jer meni to niko nije preporučio

Lunale
    05. Lipanj 2017. 09:43

Mrs. To je zapravo hormon progesteron koji se daje ako ti ga tijelo ne proizvodi dovoljno ili ako postoji mogucnost spontanog pa kao dodatna potpora. Ne brini, ako ti ginic nije spomenio znaci da je kod tebe sve u redu. 

Lunale
    05. Lipanj 2017. 09:47

I bolje da to ne uzimate, ja sam to morala i u prosloj trudnoci a nuspojava mi je opet ista: tovim se ko prasica, napuvana ko u 4. Mjesecu trudnoce i evo vec 2 kg nabacila a u prosloj trudnoci sam u prvih mjesec ipo dana 4 kg dobila!!! Rok-rok 🐷

05. Lipanj 2017. 09:58

Lunale

I bolje da to ne uzimate, ja sam to morala i u prosloj trudnoci a nuspojava mi je opet ista: tovim se ko prasica, napuvana ko u 4. Mjesecu trudnoce i evo vec 2 kg nabacila a u prosloj trudnoci sam u prvih mjesec ipo dana 4 kg dobila!!! Rok-rok 🐷

Uzas :( zbog cega pijes?
    Ja uopce neman razloga... soc ginekologica mi je dala i ja san pocela pit.. racunan to joj je posa valjda zna sta radi.. kad san dosla u privatnika pita me jesan imala kakavih bolova krvarenja iscjedak i sl.. ja govorin da nisan..on sta u cudu i pita me pa zasto ti je to dala?! Dobila san momentalno slom zivaca... i to tri puta dnevno.. uzas... sad san sama smanjila na 2 i pit cu do subote. S obziron da ulazin u 12 tj necu ih vise pit.. osjecala san se super dok to nisan pila.. a poslije uzas... mucnine... uzasna nadutost.... glad svakih sat vrimena...  vrtoglavica .. koma... nadan se da ce se sve unormalit kad prestanen s tim...

05. Lipanj 2017. 09:59

Jana78

Heheh Lunale bome ja ti se divim i ovako!!
    Mislim da danas nitko nema, Allegra ima sutra..
    Ja zovem danas gin da vidim sta mi se to zbiva unutra, sinoc smo imali odnos i isto me peklo tako da..nije se za igrat..

Javi nam kako je proslo :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.