Dalmatinka ja sam se na pocetku trudnoce ukocila nakon naleta povracanja… boljelo je uzasno… i od tad sam rekla ne radim nista , pazim se maximalno!
Jesi rekla to gin? Mislin da je bitno da mu napomenes te stvari. Ja necu niti govorit sta san danas radila hahahah..muz poludija kad je dosa doma jer ga nisan cekala.. al nisan mogla cekat kad me uvatilo taj tren da cistin i teglin kutije xD naravno sve me boli to ne triban ni napominjat.. al toliko san navikla na bol da sn otupila…
Vidis nisam to rekla, nadam se da nece to bit prepreka za epidural… ili cak prirodni porod… bas cu reci sljedeci put. Joooj pazi se 😂 ja samo masine ukljucujem i to je sve pospremim malo, a ciscenje usisavanje- nista.
Blago tebi ti si onda stvarno u blazenom stanju haha 😂
Reci svakako pa se posavjetuj s gin. Mislin da je sve stvar srice i veze naravno haha.. ako imas dobru vezu mozes sigurno dobit epiduralnu.. a onda je pitanje kakav je anesteziolog i ima li srice jer je teze ubost iglu u nepravilnu kraljeznicu.. a ako se to dobro ne odradi pisi propalo xD inace u nasim bolnicama forsiraju vaginalni porod i time otezavaju zenama.. nedavno mi je rodila bivsa kolegica.. imala je uzasno tezak porod.. beba velika.. zapela u porodjajnom kanalu... zdjelica uska.. bila je na mjerenju prije poroda i vidili su odma da je za carski al eto njima nije bilo isplativo.. na kraju su joj tili vadit dite vakumom al ona nije dala pa su je dobro izrezali da beba izidje jer su padali otkucaji srca...
Dalmatinka vjeruj mi daleko sam od blazenog stanja, jedna sam od sretnica sto imaju mucnine i povracaju cijelu trudnocu... plus ledja ne zelim riskirati tako da sam rekla ne zanima me nista, mogu se postedit ovoga barem u trudnoci i to ovakvoj.. 😂 sestra mi dodje dva puta tjedno i sveee ocisti , al da ne ispadnem babaroga moram reci da joj dobro placam, a njoj kao 20-godisnjakinji to dodje kao da je dobila na lutriji😂 i svi sretni i zadovoljni.
Nisam pametna , poroda se bojim u granicama normale, sta mi Bog daa , nisam sigurna ni hocu li smjeti ni hoce li biti anesteziologa , bas ne znam sta me ceka! Mogu se samo pomoliti i nadati najboljem ! 😐
I da napomenem ne bjezim od carskog bas radi tih situacija gdje doktori ugroze bebe i izmuce zenu jer forsiraju prirodni porod. Uvijek bi u takvim slucajevima zahtjevala carski! 😫
A kad ja kažem suprugu kako može biti sretan jer nemam ni povraćanja, ni preeklampsije, bolove, ni ništa i onda mi kenja kako ne radim ništa, a vidio bi da sam na mirovanju jer sada stalno nosam djecu po rukama, i čistim koliko mogu jer mi kiselina iz želuca otiče u jednjak, skačem svuda što treba, a prošle godine sam sama odvukla njegov krevet jer mi je smetalo hrkanje. I onda mi se žali da ne radim dovoljno, da je sve na njemu.
Dea32– dječak – 04.12.2017
Ninaleonita86– curica – 06.12.2017
Elena 288 - dječak - 25.12.2017
Dalmatinka– curica – 31.12.2017.
Dazi- curica – 07.01.2018
Marijana07- 09.01.2018.
Balda– curica – 11.01.2018
Aymee- dječak - 12.01.2018
Radosna055– curica – 15.01.2018
Neo– dječak –17.01.2018
Orangina– 17.01.2018.
Mlada mama– dječak – 26.01. 2018
Teddy Bear– curica – 30.01.2018
LittleOne- dječak – 17.01.2018
Hip_Hopsica - curica - 01.02.2017
MamaTroje- curica - 03.02.2018
Mela- curica - 06.02.2018.
Pixii– curica- 09.02.2018
Bubamara86– curica - 12.02.2018.
Mirjanos- curica - 08.03.2018.
Frau_Mund6– curica – 09.03.2018
Sandra- curica - 13.03.2018.
Pozdrav drage zene! Citam vas al se ne oglasavam puno. Moj termin je na Bozic 25.12. , tako da smo sada u 31. tjednu 😊 decko 😁
Prvo nam je dijete i jos nista nisam kupila, nekako mi jos rano😁
Zanima me odakle da pocnem… jeste vi sta pripremile?? Krevetic, komodu??
MamaTroje i ja sam 😫 sta su ti rekli , dijeta za gestacijski? Ja sam samo izbacila bijeli kruh i slatkise jer sam ih dosta jela
Pozdrav Elena288,
Dobro nam došla i dječak je na spisku naših zimskih beba
Želimo da se oglašavaš , jer smatram da je ovo odlična prilika potpore jedna drugoj na našem putovanju zvanom trudnoća!
Dobro jutro drage klokanice,
Nadam se da ste mi dobro kao i Vaše pupe
Mi smo jučer zaista imali bolove i morali smo puno da odmaramo. Imala sam plan da odem u obilazak neki stvarčica, ali budemo za vikend. Svaki put posle posla kada pretjeram i preferiram neko duže ostajanje vani, sutradan osjetim bol i nelagodu.
Dalmatinka vjeruj mi daleko sam od blazenog stanja, jedna sam od sretnica sto imaju mucnine i povracaju cijelu trudnocu… plus ledja ne zelim riskirati tako da sam rekla ne zanima me nista, mogu se postedit ovoga barem u trudnoci i to ovakvoj.. 😂 sestra mi dodje dva puta tjedno i sveee ocisti , al da ne ispadnem babaroga moram reci da joj dobro placam, a njoj kao 20-godisnjakinji to dodje kao da je dobila na lutriji😂 i svi sretni i zadovoljni.
Nisam pametna , poroda se bojim u granicama normale, sta mi Bog daa , nisam sigurna ni hocu li smjeti ni hoce li biti anesteziologa , bas ne znam sta me ceka! Mogu se samo pomoliti i nadati najboljem ! 😐
Uh, citam i panika me uhvatila.. Dalmatinka, nisam imala pojma sve ovo. Meni su kao svi ti bolovi i iskrivljenja nesto s cim se normalno zivi.. Svakako cu reci i gin i kad budem na tecaju u bolnici za kicmu. Jos ja kao vjezbam i hodam da si olaksam porod,
Aymee
A kad ja kažem suprugu kako može biti sretan jer nemam ni povraćanja, ni preeklampsije, bolove, ni ništa i onda mi kenja kako ne radim ništa, a vidio bi da sam na mirovanju jer sada stalno nosam djecu po rukama, i čistim koliko mogu jer mi kiselina iz želuca otiče u jednjak, skačem svuda što treba, a prošle godine sam sama odvukla njegov krevet jer mi je smetalo hrkanje. I onda mi se žali da ne radim dovoljno, da je sve na njemu.
MamaTroje, kao da svoj post djelomicno citam. Ni moj nije svjestan koliko sam dobra trudnica bez posebnih tegoba.. Najveca promjena su specijalni efekti (citaj: nagle i nenajavljene promjene raspolozenja)...
Aymee
Dalmatinka i Elena moram priznat da nisam cula za ove tegobe koje vi imate ;( znam sta je isijas i to je gadno... ali ako vas ovako lovi i stvara probleme u trudnoci, ubacite u prvu ;) laganica... setnja i to je to, vjezbe ako morate i ako vam pomazu... nece svijet propast ako stan ne usisete ;) meni ne pada na pamet da se time bavim ;) ne znan jeste li cule, ali zene npr najcesce pobace kod usisavanja i ciscenja poda, stoga sam odlucila to ne radit u trudnoci, ali radim sta mogu ;) perem sude, kuham, secem... imate muzeve nek odrade 9 mj poslove koje vi ne mozete
Ovo je nase vrijeme i mamo pravo na njega ;) osim toga ako se zaj onak da si pogorsate stanje onda budu morali preuzet obaveze... i brigu o djetetu i sl, zato knjigu u ruke, kavicu i na sunceko da dobijete boju ;) nista se nece dogodit u ovih par mjeseci...
Mama Troje objavi muzu da te ne zaj.. sad moras biti u miru :D
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji