Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2017. 10:12

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

Ahaaa ok, nisam pohvatala da si bila u splitu gledat kolica… poslala sam ti link al evo ponovno ;)
    https://www.bambinoshop.hr/kategorija-proizvoda/kolica/3u1-kolica/

I ja volim setat, s tim da sam racunala da mi trebaju kolica za plazu, soder, sumu… al mislim da su ova skroz dovoljna ;) a razlika od 2000 kn je velika

Je je vidila san link :D
    Usporedila san modele. Ovaj rider model mi je drazi..
    Razlika je u cijeni al bas mi se svidjaju.. a i mislin ih koristit i s drugim ditetom pa mi nije zaj dat vise para 😁
    Inace ja san za as.. iako se ja osobno nikad ne vezem… ali beba je beba mislin da je to skroz druga prica

Super!!! Bitno je da tebi odgovara ;) mi smk svoj model nasli ;) da, slazem se za as!!!

Da 😉 to mi je bia najveci teret jer se u to bas nisan kuzila i svaka su mi bila ista.. sad mi je lako za sve ostalo 😄

Slazem se! Meni he to bilo jedino na sta mislkm potrosit novce i isla sam odmah trazit!!! Sad dolazi igra na red ;) odlucili smo stari namjestaj pofarbat i preuredit za djecju sobicu ;) jedva cekam!!!

Meni je prva beba tako da neman nista.. moran sve novo kupit.. al prije sredjivanja djecje sobe triban je prvo ocistit jer san u toj sobi napravila skladiste 😂

MamaTroje
    18. Rujan 2017. 10:13

Bila sam na testu štitnjače. Došla na kriva vrata, kaže mi da ne smijem bit tamo, pogledam druga vrata u istom hodniku piše "ionizirajuće zračenje". Eto, sad sam ozračena. 

18. Rujan 2017. 10:17

MamaTroje

Bila sam na testu štitnjače. Došla na kriva vrata, kaže mi da ne smijem bit tamo, pogledam druga vrata u istom hodniku piše "ionizirajuće zračenje". Eto, sad sam ozračena.

🤤🤤 pa sta su ti rekli?!

• Frau_Mund6
    18. Rujan 2017. 10:21

MamaTroje

;( nisam sigurna al mislim da zracenje bas i ne djeluje tako lako... to je cista sogurnost da trudnice ne smiju u taj dio bolnice 

url=https://lilypie.com]

ikyri
    18. Rujan 2017. 10:23

MamaTroje

Pozdrav curke, malo upadam iako mi je termin na jednom pregledu kalendarski u zimi a na drugom u proljecu. Na nuklearnoj ne zrači prostorija ni aparat vec ljudi u čekaoni. Ako si brzo ušla i prošla nemaš frke ... i nije to toliko jako zračenje. 

• Frau_Mund6
    18. Rujan 2017. 10:23

Dalmatinka

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

Ahaaa ok, nisam pohvatala da si bila u splitu gledat kolica… poslala sam ti link al evo ponovno ;)

I ja volim setat, s tim da sam racunala da mi trebaju kolica za plazu, soder, sumu… al mislim da su ova skroz dovoljna ;) a razlika od 2000 kn je velika

Razlika je u cijeni al bas mi se svidjaju.. a i mislin ih koristit i s drugim ditetom pa mi nije zaj dat vise para 😁
    Inace ja san za as.. iako se ja osobno nikad ne vezem… ali beba je beba mislin da je to skroz druga prica

Super!!! Bitno je da tebi odgovara ;) mi smk svoj model nasli ;) da, slazem se za as!!!

Da 😉 to mi je bia najveci teret jer se u to bas nisan kuzila i svaka su mi bila ista.. sad mi je lako za sve ostalo 😄

Slazem se! Meni he to bilo jedino na sta mislkm potrosit novce i isla sam odmah trazit!!! Sad dolazi igra na red ;) odlucili smo stari namjestaj pofarbat i preuredit za djecju sobicu ;) jedva cekam!!!

Meni je prva beba tako da neman nista.. moran sve novo kupit.. al prije sredjivanja djecje sobe triban je prvo ocistit jer san u toj sobi napravila skladiste 😂

I meni ;) al svakako necu kupovat stvari, mislim da ce i bebi biti lijepse kad mama i tata ostave svoj pecat u uredenju ;) mislim farbat, crtat, stavit nove ruckice... pa kako ispadne ;)

18. Rujan 2017. 11:05

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

Dalmatinka

Frau_Mund6

I meni ;) al svakako necu kupovat stvari, mislim da ce i bebi biti lijepse kad mama i tata ostave svoj pecat u uredenju ;) mislim farbat, crtat, stavit nove ruckice… pa kako ispadne ;)

Ti onda imas volje i talenta 😄

Mela
    18. Rujan 2017. 11:15

Pozdrav curke,
    Kako se nosite sa kilogramima? 

neo
    18. Rujan 2017. 11:30

Mela

Pozdrav curke,

Grozno 😡
    Puno sam dobila....

Mela
    18. Rujan 2017. 11:33

neo

Mela

Pozdrav curke,

Grozno 😡
    Puno sam dobila….

@neo
    U početku sam dosta gubila zbog mučnine, ali sad je tempo ubrzano dobijanje.. zaista se trudim se da jedem onoliko koliko je potrebno, ali sve se lijepi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.