Pozdrav cure moje. Sto se tice kolica,imam neke favorite,ali nisam jos odlucila, a i ne opterecujem se bas previse.
Ikyri neka tebe i ovdje hehehe
Mela ne pitaj, ovo je postalo uzasno. Na pocetku nista nisam dobila,sad mi je stomacic dosta narastao i tako i kile.
Bila sam na testu štitnjače. Došla na kriva vrata, kaže mi da ne smijem bit tamo, pogledam druga vrata u istom hodniku piše "ionizirajuće zračenje". Eto, sad sam ozračena.
🤤🤤 pa sta su ti rekli?!
Samo to i poslali na druga vrata, a čitav hodnik oblijepljen znakom za radioaktivno.
Pozdrav cure moje. Sto se tice kolica,imam neke favorite,ali nisam jos odlucila, a i ne opterecujem se bas previse.
Ikyrineka tebe i ovdje hehehe
Mela ne pitaj, ovo je postalo uzasno. Na pocetku nista nisam dobila,sad mi je stomacic dosta narastao i tako i kile.
Ista sam ti :-)
dea.. zasto koristis medazol?
meni ga ginicka dala, u 18 tt sam imam gardenelu. nadam se rijesit se ali nekako se drzi.
vidjela sam na nalazima od 1.mj kad sam bila na obicnoj kontorli da u nalazima pise pjenkasti iscjedak koji znaci gardenela.
znaci da je imam duze vrijeme i da cu je se teze rijesiti :(
uz medazol pijem i probiotik od lactogina. i dobila sam i vaginalete od lagžctogina isto probiotik koje cu koristiti nakon medazola.
nadam se ne dobit gljivice od tog medazola :) poziviaaa
Joj mela draga, malo sam se pocela "zabrinjavati", moji mi govore da nema potrebe da se opterecujem,da je to normalno,al uzalud. Sutra imam pregled pa cu bas vidjeti sta ce mi doktorica reci. Malo me strah jer mi nalaz ogtt-a nije bas savrsen,pa mozda i zbog toga se debljam. Iako je sve otislo u stomacic
Pozdrav curke,
Kako se nosite sa kilogramima?
Ja iznenadjujuce dobro... +3kg
dea.. zasto koristis medazol?
meni ga ginicka dala, u 18 tt sam imam gardenelu. nadam se rijesit se ali nekako se drzi.
vidjela sam na nalazima od 1.mj kad sam bila na obicnoj kontorli da u nalazima pise pjenkasti iscjedak koji znaci gardenela.
znaci da je imam duze vrijeme i da cu je se teze rijesiti :(
uz medazol pijem i probiotik od lactogina. i dobila sam i vaginalete od lagžctogina isto probiotik koje cu koristiti nakon medazola.
nadam se ne dobit gljivice od tog medazola :) poziviaaa
Dao mi je medazol jer imam upalu na cerviksu i zato je omeksao. On pretpostavlja da bi se otvaranje trebalo smanjiti ili prestati kad saniramo upalu. Na mirovanju sam dok ne potrosim svu terapiju, uzimam ih svaki drugi dan. Iako, moram priznat da bas i ne mirujem jer uz dijete od dvije god to bas i nije moguce, ali izbjegavam dizanje teskih stvari, cucnjeve i saginjanje koliko mogu..
Joj mela draga, malo sam se pocela "zabrinjavati", mojimi govore da nema potrebe da se opterecujem,da je to normalno,al uzalud. Sutra imam pregled pa cu bas vidjeti sta ce mi doktorica reci. Malo me strah jer mi nalaz ogtt-a nije bas savrsen,pa mozda i zbog toga se debljam. Iako je sve otislo u stomacic
Draga Dezi,
Znam :-) Mene samo brine taj sindrom naglog debljanja, obzirom da sam dosta gubila na težini. Mada kada sagledamo sve, samo nek je bebica dobro i nek je njoj komforno, opet se mi dotjeramo
Sretno sutra na pregledu
Pozdrav curke,
Kako se nosite sa kilogramima?
Ja iznenadjujuce dobro… +3kg
Dalmatinka odlično, čestitam :-)
@Mela meni je na zadnjem pregledu kilaza bila kao na pocetku ;) a sad me vec malo frka kako ce biti krajem mjeseca...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji