Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2017. 14:39

Mela tako je, u potpunosti se slazem. Mi cemo se lako stesati. Hihih
    Hvalaa ❤️

18. Rujan 2017. 18:32

Dalmatinka

Mela

Pozdrav curke,
    Kako se nosite sa kilogramima?

Ja iznenadjujuce dobro… +3kg

Tnx 😘
    Ako jedes normalno vjerojatno se "debljas" zbog vode, a u tom slucaju nemas razlog za brigu jer je normalno da se u trudnoci zadrzava 😉

• Dolores123
    18. Rujan 2017. 20:15

Dazi

Mela

Dazi

Pozdrav cure moje. Sto se tice kolica,imam neke favorite,ali nisam jos odlucila, a i ne opterecujem se bas previse.
    Ikyrineka tebe i ovdje hehehe
    Mela ne pitaj, ovo je postalo uzasno. Na pocetku nista nisam dobila,sad mi je stomacic dosta narastao i tako i kile.

Ista sam ti :-)

Joj mela draga, malo sam se pocela "zabrinjavati", mojimi govore da nema potrebe da se opterecujem,da je to normalno,al uzalud. Sutra imam pregled pa cu bas vidjeti sta ce mi doktorica reci. Malo me strah jer mi nalaz ogtt-a nije bas savrsen,pa mozda i zbog toga se debljam. Iako je sve otislo u stomacic

Kakav ti je nalaz ogtt-a? Meni je prvi nataste povisen, drzim dijetu i idem ponavljat drugi tjedan

18. Rujan 2017. 20:32

Dolores nataste mi je dobar, ali se nakon dva sata (jer ovdje vade samo nakon dva sata ne i nakon jednog sata) nije spustio, trebao mi je pasti ispod 7,a ostao je na 7,5. Nije strasno, ali mi je telefonski dr rekla da ce trebati dijeta,al sutra imam pregled pa cemo vidjeti 🙂

• Dolores123
    18. Rujan 2017. 20:48

Meni su ova 2 ok, al je prvi 5.3 i kao genestacijski.ma nema veze nekak cu izdurat ta 2 mjeseca, vec sam navikla na prehranu mada mi je u pocetku bio ono totalni šok, sta cu sad jesti.u biti nije komplicirano, ne pazim detaljno, samo da se ne prezderavam i jedem svaka 2, 3 sata malo.

18. Rujan 2017. 20:56

Dolores123

Meni su ova 2 ok, al je prvi 5.3 i kao genestacijski.ma nema veze nekak cu izdurat ta 2 mjeseca, vec sam navikla na prehranu mada mi je u pocetku bio ono totalni šok, sta cu sad jesti.u biti nije komplicirano, ne pazim detaljno, samo da se ne prezderavam i jedem svaka 2, 3 sata malo.

Ahaa, drago mi je da si se uspjela priviknuti 🙂
    Bas me zanima sta ce mi sutra reci,imam osjecaj kao da nisam dva mjeseca bila na pregledu. Jedva čekam sutra heheh 🤗

• Dolores123
    19. Rujan 2017. 08:02

Dazi

Dolores123

Ahaa, drago mi je da si se uspjela priviknuti 🙂
    Bas me zanima sta ce mi sutra reci,imam osjecaj kao da nisam dva mjeseca bila na pregledu. Jedva čekam sutra heheh 🤗

Javi sto ce ti doktorica reci.

Mela
    19. Rujan 2017. 08:05

Dalmatinka

Dalmatinka

Mela

Pozdrav curke,

Tnx 😘
    Ako jedes normalno vjerojatno se "debljas" zbog vode, a u tom slucaju nemas razlog za brigu jer je normalno da se u trudnoci zadrzava 😉

Da, imaš pravo :-) 
    Ne znam kako je kod vas, ali sam ja zadnji tjedan bas slabije osjetila bebicu, samo škakiljanje :-)

19. Rujan 2017. 08:58

Dolores hocu🙂
    Mela pa nekada ju cijeli dan ne osjetim,a nekada me tako udari da poskocim ili viknem hahha

19. Rujan 2017. 11:00

Mela

Dalmatinka

Dalmatinka

Mela

Pozdrav curke,

Tnx 😘

Da, imaš pravo :-)
    Ne znam kako je kod vas, ali sam ja zadnji tjedan bas slabije osjetila bebicu, samo škakiljanje :-)

Koji si tt?
    Ja san 25+3 tt i poprilicno je osjecan da lupa cili dan...s tim da se zna desit 1 dan kad bude mirnija...mada mozda ona nije mirnija nego san ja preaktivna pa ne idem za tim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.