Pozdrav curke,
Kako se nosite sa kilogramima?
Ja iznenadjujuce dobro… +3kg
Tnx 😘
Ako jedes normalno vjerojatno se "debljas" zbog vode, a u tom slucaju nemas razlog za brigu jer je normalno da se u trudnoci zadrzava 😉
Da, imaš pravo :-)
Ne znam kako je kod vas, ali sam ja zadnji tjedan bas slabije osjetila bebicu, samo škakiljanje :-)
Koji si tt?
Ja san 25+3 tt i poprilicno je osjecan da lupa cili dan…s tim da se zna desit 1 dan kad bude mirnija…mada mozda ona nije mirnija nego san ja preaktivna pa ne idem za tim..
Danas 20 tt, prva trudnoća :-)
Pozdrav curke,
Tnx 😘
Ako jedes normalno vjerojatno se "debljas" zbog vode, a u tom slucaju nemas razlog za brigu jer je normalno da se u trudnoci zadrzava 😉
Ne znam kako je kod vas, ali sam ja zadnji tjedan bas slabije osjetila bebicu, samo škakiljanje :-)
Koji si tt?
Ja san 25+3 tt i poprilicno je osjecan da lupa cili dan…s tim da se zna desit 1 dan kad bude mirnija…mada mozda ona nije mirnija nego san ja preaktivna pa ne idem za tim..
To je ok.. za neka 3, 4 tj ces je stalno osjecat i puno jace nego sad. Meni se sad trese cili stomak od nje haha
meni je 15+5 i osjetim škakljanje... super je osjećaj jer znam da je sve ok:)
Pozdrav curke,
Tnx 😘
Koji si tt?
To je ok.. za neka 3, 4 tj ces je stalno osjecat i puno jace nego sad. Meni se sad trese cili stomak od nje haha
Spomenem te za koji tjedan :-)
meni je 15+5 i osjetim škakljanje… super je osjećaj jer znam da je sve ok:)
Ja sam 15+4 ;) al nista ne osjetim.... ili ne povezujem da je to beba.
Danas sam podigla neke nalaze ali nemam pojma sta je to. Dali itko od vas zna o cemu se radi, HBsAg i Anti-TP (IgG+IgM)?
url=https://lilypie.com]
Nasla sam ;) nesto sam krivo upisala na google pa jije otvaralo tocnu pretragu ;)
url=https://lilypie.com]
Mozda nemas lose iskustvo sa anesteziologom al definitivno postoje. Bar sta se tice Splita, a virujen i dalje… u svakom poslu imas strucnjake i one koji to nisu…
Al ja cu svakako riskirat pa sta bude….
Dalmatinka, ako i postoji onaj neodgovorni treba ga prijaviti lijecnickoj komori i upravi bolnice, eventualno ministarstvu zdravstva. Za dozu ne mogu pogrijesiti, to je kao da ti vazes sastojke za kolac, imas tocan recept, tako i on ima protokol po kojem tocno zna koja kolicina kojeg lijeka ide. A za pikanje, rade to minimalno 5 puta dnevno, ne vjerujem da postoji netko tko nakon toliko puta moze pogrijesiti..
Mislim, nije da nagovaram. Samo zelim ukazat na to da nitko ne odreduje doze kako mu padne na pamet i ne pika na eci-peci-pec, nego da za sve postoje protokoli koji se prate. Sve ostalo je za obaveznu prijavu nadleznim tijelima.
Nije ovo Svicarska ili Njemacka pa se neodgovorni prijave nadleznima i dobiju otkaz .. i to u drzavnim poslovima di su svi zaposleni priko veze.. epiduralna nije bezopasna i lagana kao vadjenje krvi jer da je, ne bi se davala rodiljama na izbor. uostalom nije isto dat epiduralnu nekom ko ima skoliozu i nekom ko nema taj problem. Dobro san upucena u cilu pricu sa epiduralnom upravo zbog tog mog problema. Moja prijateljica je imala uzasno iskustvo sa epiduralnom (samo zbog anesteziologa) i pokajala se sta je uzela. Ja osobno san za epiduralnu. Al to je osobni izbor. Doktori dnevno porode more zena pa im se desava da im zene i dica zbog nemara umiru na porodu. Bar su se ti slucajevi vrtili na Provjerenom, Dnevniku i svim novinama. Ko je od njih kaznjen? Niko! U svakoj struci ima odgovornih i neodgovornih, pametnih i glupih. Slucajevi sa epiduralnom su mala beba za ovo drugo sta se desava…
Dalmatinka slazem se sa tobom u podpunosti...Nazalost tako je...a i nasa drzava je takva kakva je ...rijetko tko odgovara za pogreske.
Pozdrav curke,
Ja sam dobila po nosu od doktora malo previse+8 kg 24tt..
Mi smo danas isto 20tj :)
Bila sam na 3D/4D uzv dr je radio anomaly scan i nas deckic je izgleda ipak curica. Sad vise u nista nisam sigurna iako vjerujem da se s 20tj i 3D/4D puno bolje vidi nego s 16tj na 2D.
Cure evo ja dosla s pregleda. Sve je super, cerviks savrsen, dijamantic isto, ultra je ziva i jako duga,isto tako je i buca. Ima 800grama 🤗 i predivna je hehe
Rekla je doktorica i da ce biti visoka, da je sve savrseno pa sam sada presretna 🤗🤗
Mela sto se tice ogtt-a,rekla mi je da je vazno da je nataste dobar, a meni je 4,4 bio. A to sto mi se kasnije nije skroz vratio normalno, da samo malo pripazim.
Sortiraj odgovore
Najstariji