Ma prezivit cemo mi i tih deset dana....
Samo kaj su mi doktori presmijesni jer ne znaju tko je u pravu....
url=https://lilypie.com]
U utorak mi je UZV a tada cu biti 23tt pa se nadam da ce se bebica lijepo namjestiti za slikanje a ne biti neka narancasta otopina 😂
Gledala sam i ja te jastuke, za sad stavim jedan mali medu noge. Dali se to moze iskoristiti poslije trudnoce za bebu npr?
Nekako mi se svi cine nekvalitetni i rijetki imaju navlake koje se skidaju.
Pa ako nadete neki ok napisite koji ducan i cijenu please!
Neo-ajme koji greske oni rade, bezveze brinu jednu trudnicu 😳 10 dana mirovanja znam da se cini puno ali za svaku sigurnost ne steti. Pozitivne misli 👍
Evo ja sam nasla koji sam ja dobila. U babycentru, 230kn. Ima i skupljih. Ima kuglice i skida se navlaka. Kasnije moze posluziti kao jastuk za potporu dojenju ili pregrada za bebe
U utorak mi je UZV a tada cu biti 23tt pa se nadam da ce se bebica lijepo namjestiti za slikanje a ne biti neka narancasta otopina 😂
Gledala sam i ja te jastuke, za sad stavim jedan mali medu noge. Dali se to moze iskoristiti poslije trudnoce za bebu npr?
Nekako mi se svi cine nekvalitetni i rijetki imaju navlake koje se skidaju.
Pa ako nadete neki ok napisite koji ducan i cijenu please!
Neo-ajme koji greske oni rade, bezveze brinu jednu trudnicu 😳 10 dana mirovanja znam da se cini puno ali za svaku sigurnost ne steti. Pozitivne misli 👍
Ja ti isto imam taj jastuk koji ce kasnije posluziti i za dojenje.Meni je super i skida se navlaka.Ako hoces pogledaj si na Ethereal, tu sam ja kupila svojeg i prezadovoljna sam.Cijene od 180 - 200 kn + dostava.za 2, 3 dana ti stigne.Oni imaju dosta toga za bebe i kolko gledam okolo nisu skupi.
Ajme Ethereal ima preeedivne stvari. Planiram tam i deckicu uzet i jastuk. Za tetre mi je super Tetra pelene za djecu na fejsu
Ovaj Ethereal je odlican!!! Imaju savrsenih stvari ;) malo me muce te dimenzije i materijali... kakve dekice trebam uzet? Kojih dimenzija? A i kod posteljine mi se cini da dobijem vise nego u ikei kad sve zbrojis
url=https://lilypie.com]
Hvala LittleOne i Dolores, pogledat cu te jastuke ☺
Za dekice sam cula da nesmiju biti preteske, da ih beba moze maknuti sa sebe?
Tečaj organiziraju domovi zdravlja, npr ima u Sigetu, svaki drugi i treći četvrtak u mjesecu. Početkom listopada počinje besplatan tečaj u Merkuru, a 3.10. počinje i novi ciklus tečaja u Petrovoj, ali taj se plaća 400 kn za trudnicu i partnera. Meni su tečajevi zakon jer imam sto pitanja. Trenutno me muči pitanje epiduralna da ili ne, što ako dobijem drip pa neću moći izdržati bolove, a na Rodinim stranicama baš čitam članak o epiduralnoj i zvuči grozno.. a s druge strane mnogima je spas..
Tečaj organiziraju domovi zdravlja, npr ima u Sigetu, svaki drugi i treći četvrtak u mjesecu. Početkom listopada počinje besplatan tečaj u Merkuru, a 3.10. počinje i novi ciklus tečaja u Petrovoj, ali taj se plaća 400 kn za trudnicu i partnera. Meni su tečajevi zakon jer imam sto pitanja. Trenutno me muči pitanje epiduralna da ili ne, što ako dobijem drip pa neću moći izdržati bolove, a na Rodinim stranicama baš čitam članak o epiduralnoj i zvuči grozno.. a s druge strane mnogima je spas..
Ja od nikog nisan cula nista lose za epiduralnu. Naprotiv. Smatran da nema potribe u danasnje vrime kad je medicina toliko napredovala imat traume sa poroda. Samo se triba dobro raspitat jer ne zna svaki doktor pravilno rukovodit s njom i ispravno je dozirat. U svakom slucaju to je stvar izbora
Ajme Ethereal ima preeedivne stvari. Planiram tam i deckicu uzet i jastuk. Za tetre mi je super Tetra pelene za djecu na fejsu
Da i meni su super, jer kad pogledas onaj 6-dijelnu ogradicu za kindac, sto sve dobijes a samo 400 kn.A kad ides kupovat zasebno, kolko ispada skupljije.Ja cu sve te stvari uzet kod njih.I svidaju mi se one dekice sa onim tockicama, jedna cura je rekla da je prezadovoljna.A i onaj jastuk za cuvanje, 90 kn.To mi je super da stavim bebu u to kad dodu gosti da mi ju ne navlace, tako bude bar malo zasticena.
Sortiraj odgovore
Najstariji