Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 15:28

Hahaha Pepita..znas i sama da nista ne pali ako je beba tvrdoglavac i ne zeli van 

Ja sam rekla..nakon 23. moze van..jer tada slavimo od prethodnog malca 1. rodendan pa bi bio red da je i mama prisutna...s obzirom da cemo ga ionako sest dana ranije slaviti da mene ne bi uhvatilo 
    Ali mislim da ce presisati u 2 mjesec..moji su svi tvrdoglavi i vole kasniti.
    Dok ja rodim trazit cu vas na temi "jaslice" 

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 17:01

Nas ce se isto zvati po muzevom tati: Marko. :)

Pepita:bome da sam ga uhvatila napokon ovih dana da malo kao pokrenemo ljenjivca van a i da se mi jos zabavimo dok mozemo ali opet nista.malisa se neda.kao sperma otvara...mozes si mislit...pol clanka od prosli put.pfff
    sad se i meni cini da ce ovaj moj produziti do pred 2.mj...

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 18:05

Just smile vjeruj mi da otvaranje nema veze sa brzinom poroda.
    U prvoj trudnoci dosla s trudovima prst i pol otvorena u 8h pa mi rekli da nece do navecer nista biti a ja rodila u 13 potpuno otvorena.
    U drugoj ujutro imala kontrolu i bila isto jedva dva prsta otvorena,bez trudova a navecer kad su me uhvatili rodila na brzinu. Takoder su mi rekli da danas sigurno necu. 
    Tako da jedino te trudovi otvaraju a koliko si vidjela da oni krenu kada se najmanje nadas.

Ja se sa svojim dragim redovito druzim i znam da cu i ja biti zacementirana kada iduci tjedan odem na kontrolu 

By the way..nas ce biti Teo. Ali bila nam je jos opcija Viktor ili Markus..to moj dragi sve iz filmova izvlaci..

Pepita2109
    15. Siječanj 2016. 18:10

Lina hahahaha znam i sama sam se druškala sa mužem do samog kraja,ali ono stres terapija... hahah a jesi me nasmijala ma kakve jaslice obavit ćeš ti to taman da sve bebice krenu zajedno heheheh
    justsmile da sperma otvara rodila bi ja puuuuuuno ranije.. to kad beba odluči to je to, ja sam se sad pak počela pitati kad bih zaista rodila da sam čekala da se sama sjeti izaći hmmmmm hahahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 18:15

A bilo bi posteno da sperma otvara s obzirom da nas je njezino djelovanje i "zatvorilo" 

tweety91
    15. Siječanj 2016. 19:05

Evo mene napokon s pregleda. Ako se nista samo ne pokrene do nedjelje, moram u ned navecer doci da me induciraju. Tako da, maliii dolazi najkasnije u ponedjeljak 

[/u

visnjass
    15. Siječanj 2016. 19:05

S obzirom da sam ja svom dragom uskratila 'druženje' od kad sam na testu vidjela + obećala mu na kraju i to bi sad  trebalo biti ali na pregledu je doktorica spominjala glavu dok me pregledavala, koliko sam shvatila došla je do glave s prstima ili sam ja to krivo zabrijala, ne znam jel to moguće, uglavnom dragi će dobit frišku figu.. pa neću da mi djete lupa po glavi 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

visnjass
    15. Siječanj 2016. 19:10

tweety zašto na inducirani kad se može do 42 tjedna čekati koliko sam shvatila

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    15. Siječanj 2016. 19:22

Zato sto je posteljica pocela stariti i ne zele cekati predugo... A i ovdje cekaju max.10 dana :)

[/u

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 19:31

Tweety..o pa to je onda brzooo 

Visnja ne moze muzic osjetiti glavu niti bebica "njega"..jel'te.
    Tako da..opusti se i uzivaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.