Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 09:46

Lina: Ma znam da nisu zli.ja sam uvijek pozitivna (sam mi i nadimak to kaze :P ) i uvijek si mislim:ako sam ja prema nekome dobra,pristupim sa smjeskom,kako se postavim tako ce i oni samnom.vecinom prolazi.
    a bome kako i njih ima, tako ima i rodilja svakakvih vjerujem.pa i to kad se pomjesa bude ajooj.
    hvala ti,bas me zanima sta ce reci.
    Tweety:i tebi sretno danas! :)
    cestitam na danu T i zelim ti da se nesto pokrene. :)
    Evo kod nas kisa pada.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 09:53

Lina:jaaoooo divote! :)))) vidiii ga.preedivan jeee i veliki :) 
    aaaaaaaa jedva cekam. 
    Ja jos uvijek zicam fotic od nekog♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 09:59

Ma oni su jos i dobri s obzirom na uvjete u kojima rade.
    Prvo sam u Sibeniku rodila gdje je rodiliste malo i nema puno rodilja pa su svi uvijek oko tebe..tako da sam se sokirala sto su ti na raspolaganju samo  kada zagusti.

Ja bih jedino cistacice nasamarala pa da rade svoj posao kako treba.
    Ciscenje kupaonice i wc im je strana stvar..a da ne kazem o onim lampama iznad glave sto ti u rodilistu budu..pune su musica i kojekakvih bica.
    Kada sam dosla kuci tek sam onda vidjela da zivim u apoteci a non stop kukam da se prasina razmnozava sto je vise brises 

A s obzirom da ce s tobom biti baka vjerovatno ce se i zauzeti vise za tebe tako da ce ti biti ok.

Meni je svejedno vise kako cu roditi samo da malac bude ok.

tweety91
    15. Siječanj 2016. 10:02

Ajmee prekrasna fotka :)) nadam se da ce moj muzic biti dovoljno priseban pa da i mi imamo takvu lijepu uspomenu.

[/u

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 10:20

Ja sam kupila maramice za dezinfekciju u dm-u.bit cu sama svoja cistacica ako oni nece. -.-

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 10:24

A moj je bio zbunjen..
    Mislio je da ce to trajati satima u radaoni.
    A on dok se obukao i doveli ga malac samo sto nije izasao 
    Jos se cudio sto sam "brzo" rodila.
    A rekoh ono sto smo cekali to ne brojis..pa cijelo popodne sam u trudovima bila.
    Sada ga hvata panika..prvi puta nije znao sto ga ceka..sada zna pa se priprema 
    A ionako stoji iza pa nista ne vidi..

Alekssandraa
    15. Siječanj 2016. 12:03

Dobar dan curke 
    Tweety91,sretan ti dan termina ! Mozda se i danas nesto pokrene...Tweety i JustSmile cekamo vase izvjestaje s pregleda....jos malo pa nam stizu nove bebice  
    LinaKarolina,prekrasna slikica...bas sam ju sad pokazivala muzu i zakljucili smo da bi mi bar jednu takvu...uspomena za cijeli zivot. 
    Visnjaa,di si nestala,da nema nekakvih novosti kod tebe 

tweety91
    15. Siječanj 2016. 12:09

Alekssandraa hvalaa  nocas me tako zigalo u preponama da sam mislila da se napokon nekaj dogada, ali onda je sve stalo. :)

[/u

Alekssandraa
    15. Siječanj 2016. 12:26

Meni se cini da to kod mene nece jos 2,3 tjedna,jos cemo ga morat molit da na silu izade van  Tu i tamo me nesto malo zaboli,al tak brzo prode....
    Nikak da vas pitam,koja ste imena izabrale za svoje bebice ?? Ja cijelu trudnocu imam jedno ime,a sad mi se jos jedno pojavilo...pa ne mogu odlucit...mislim da cu odluku o imenu donijet u radaoni 

tweety91
    15. Siječanj 2016. 12:29

Ja svog cijeli dan molim da krene :D iako se znatno umirio naspram prethodnih divljanja u trbuhu, bila sam uvjerena da mi je bubrege poslao u koljena. Mi smo se odlucili za Filip i nismo ni u jednom trenutku uopce se premisljali :) o kojim ti imenima razmisljas?

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.