i ja konstantno mijenjam uloske, al mi je receno da nije plodna voda nego samo iscjedak. valjda je to na kraju normalno :)
[/u
Justsmile, meni je cura izašla tocno na taj dan kako mi je izračunala aplikacija na mobitelu! Bolja procjena od ginekologa i uzv!
I dalje vas pratim, naravno, samo manje stignem pisati...
Koja je sljedeca, Tweety? Ili? 😉
Pusica drage naše okruglice! 😘
ako netko ne odluci iznenaditi,ja sam sljedeca :) danas sam bila u radaoni na ctgu, to je hotelska soba, a ne bolnica. i ovo malo straha sto sam imala je nekako nestalo, osoblje je odlicno kao i sve ostalo. tako da se veselimo sutrasnjem danu
[/u
Just smile vecina dr. se vodi istim racunanjem.
Od ZM + 9mj +5 dana.
Iako je to sve okvirno.
Termin je kad bebica odluci
Maloprije sam isla na wc i nakon me toliko dolje pocelo probadati da sam jedva hodala..kao da me netko iglama bode...
Sigurno malac busi rupu dolje za izlazak
Tweety sutra ces imati svoju bebicu u narucju..
Sonja: ak je racunati po mobu,onda je to sutra.ju! Hehe! Ali ja mislim da cemo mi ipak tweety prepustiti vodstvo Jer cini mi se da se ovaj moj malac neda van. :)
danas cijeli dan kuham,spremam,ribam kupatilo kao da se nesto pokrene i da sutra mogu odmarati ali jok...nemaa nista...
Lina:to oni nas zezaju lijepo.buse,probadaju,guraju se a nista ni od jednog jos. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Meni je bas danas jedna poznanica rekla da necu bas tak skoro rodit,jer mi se kao trbuh nije spustio...e sad mene zanima koliko treba da se trbuh spusti ? LinaKarolina,jel imas ti kakvog iskustva s tim ? Sad sam u strahu da se kod mene nece samo pokrenut,da cu presisat termin i da ce mi na kraju inducirat porod
Ma Aleksandra ne slusaj te price o trbuhu.
Meni se nije spustio prije niti jednog poroda.
Sve ti to ovisi o velicini i obliku trbuha.
U prvoj mi je bio najveci pa je i vise naginjao prema dolje..a sada mi je najmanji.
Uostalom bebica se spusta prije poroda i spustaju je trudovi..a za njih nikada neznas kada ce poceti.
Probati cu naci slikicu prije drugog poroda..uopce mi trbuh nije izgledao "spusteno"
Ja imam neki malecki trbuh,svi misle da sam trudna 5,6 mjeseci...jedva mi se vidi,a 5 dana do termina. Dok dodem u TA,sve trudnice krupnije od mene,a ja ko sirota...a dobila sam 12 kg do sad
Imam i ja maleni trbuh i dobila sam 11kg a u prosloj 12..
Evo slikice par dana prije proslog poroda
Alekssandra, meni se trbuh nije spustio uopće. Ja sam u rađaonu ušla s visokim trbuhom. I isto dan prije, čak ni jutro kad su počeli trudovi nisam mislila da je to to, a pogotovo da sam vecer prije pretpostavljala...
Lina, mali trbuščić, visoke pete.... 👍 prekrasna fotka!
Justsmile, držim fige da je aplikacija ipak pogodila 😊
Tweety, kako fora, hotel ❤️
Sretno i sto prije nek se pokrene!
Sortiraj odgovore
Najstariji