Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    16. Siječanj 2016. 16:02

i ja konstantno mijenjam uloske, al mi je receno da nije plodna voda nego samo iscjedak. valjda je to na kraju normalno :)

[/u

Sonja8
    16. Siječanj 2016. 16:27

Justsmile, meni je cura izašla tocno na taj dan kako mi je izračunala aplikacija na mobitelu! Bolja procjena od ginekologa i uzv!
    I dalje vas pratim, naravno, samo manje stignem pisati...
    Koja je sljedeca, Tweety? Ili? 😉
    Pusica drage naše okruglice! 😘

tweety91
    16. Siječanj 2016. 16:32

ako netko ne odluci iznenaditi,ja sam sljedeca :) danas sam bila u radaoni na ctgu, to je hotelska soba, a ne bolnica. i ovo malo straha sto sam imala je nekako nestalo, osoblje je odlicno kao i sve ostalo. tako da se veselimo sutrasnjem danu 

[/u

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 16:57

Just smile vecina dr. se vodi istim racunanjem.
    Od ZM + 9mj +5 dana.
    Iako je to sve okvirno.
    Termin je kad bebica odluci 

Maloprije sam isla na wc i nakon me toliko dolje pocelo probadati da sam jedva hodala..kao da me netko iglama bode...
    Sigurno malac busi rupu dolje za izlazak 

Tweety sutra ces imati svoju bebicu u narucju..

@JustSmile@
    16. Siječanj 2016. 17:26

Sonja: ak je racunati po mobu,onda je to sutra.ju! Hehe! Ali ja mislim da cemo mi ipak tweety prepustiti vodstvo Jer cini mi se da se ovaj moj malac neda van. :)
    danas cijeli dan kuham,spremam,ribam kupatilo kao da se nesto pokrene i da sutra mogu odmarati ali jok...nemaa nista...
    Lina:to oni nas zezaju lijepo.buse,probadaju,guraju se a nista ni od jednog jos. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Alekssandraa
    16. Siječanj 2016. 17:44

Meni je bas danas jedna poznanica rekla da necu bas tak skoro rodit,jer mi se kao trbuh nije spustio...e sad mene zanima koliko treba da se trbuh spusti ? LinaKarolina,jel imas ti kakvog iskustva s tim ?  Sad sam u strahu da se kod mene nece samo pokrenut,da cu presisat termin i da ce mi na kraju inducirat porod 

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 18:36

Ma Aleksandra ne slusaj te price o trbuhu.
    Meni se nije spustio prije niti jednog poroda.
    Sve ti to ovisi o velicini i obliku trbuha.
    U prvoj mi je bio najveci pa je i vise naginjao prema dolje..a sada mi je najmanji.
    Uostalom bebica se spusta prije poroda i spustaju je trudovi..a za njih nikada neznas kada ce poceti.
    Probati cu naci slikicu prije drugog poroda..uopce mi trbuh nije izgledao "spusteno"

Alekssandraa
    16. Siječanj 2016. 18:54

Ja imam neki malecki trbuh,svi misle da sam trudna 5,6 mjeseci...jedva mi se vidi,a 5 dana do termina. Dok dodem u TA,sve trudnice krupnije od mene,a ja ko sirota...a dobila sam 12 kg do sad 

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 19:02

Imam i ja maleni trbuh i dobila sam 11kg a u prosloj 12..
    Evo slikice par dana prije proslog poroda 

Sonja8
    16. Siječanj 2016. 19:31

Alekssandra, meni se trbuh nije spustio uopće. Ja sam u rađaonu ušla s visokim trbuhom. I isto dan prije, čak ni jutro kad su počeli trudovi nisam mislila da je to to, a pogotovo da sam vecer prije pretpostavljala...
    Lina, mali trbuščić, visoke pete.... 👍 prekrasna fotka! 
    Justsmile, držim fige da je aplikacija ipak pogodila 😊
    Tweety, kako fora, hotel ❤️
    Sretno i sto prije nek se pokrene!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.