Mm cestitaaaam! Sada se ljubite,grlite,volite,papajte,ma uzivajte :))) i brz oporavak zelim! :* ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mm čestitke na dečkiću i brz oporavak ti želim malo kasnim s čestitkom... i sretan ti dan žena
Pozdrav moja cura dolazi za desetak dana tako da smo u slatkom iscekivanju
Lilli
Mm7 cestitke na pisulincu. Dodi nam na temu s bebicom
Groove dobrodosla...
Vec sam mislila da je to to s ovom temom kad eto tebe. Docekat cemo i sluzbeno proljece.
Sretno ti u iscekivanju. Sad ce to brzo.
Groove:dobro nam dosla!I ja mislila sad ce mama sluzbeno zatvoriti stranicu,posto ju je i otvorila a ono eto tebe. :)))
sretnoooo i javljaj se. :*
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ova tema je svima draga
Groove sreeetnooooo najljepsši početak službenog proljeća
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Just smile taman sam tad i krenula da vidim dali smo sve gotove da proglasim 'stecaj'. Kad ono jos ima 'radnika' . Cekamo i zadnje da obave
Posto je zima i sluzbeno zavrsila a nase mamice su sretno doma s bebicama koje odlicno napreduju, okrecem znak na vratima teme na CLOSED
Vrijeme ovdje koje smo sve skupa provele je bilo vise nego prekrasno. Neke od nas su se pratile i na ' pokusajima' a pratimo se jos uvijek i na ' dobro odradenom poslu'.
Hvala vam svima jer ste bile pune razumjevanja za svakog ponaosob. Pune podrske i savjeta.
Sortiraj odgovore
Najstariji