Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    14. Siječanj 2016. 19:09

Visnja ako vrijedi ona sto se vise kreces lakse ces roditi onda setnja i nije tako losa stvar 

Aleksandra ni ja neznam sto ocekivati..
    Jedino sto znam da beba mora van 

Ines24
    14. Siječanj 2016. 19:10

Tweety to krene zbilja iznenada, u 15 sati sam još nokte na nogama rješavala da ne idem baš svakakva u bolnicu, a oko 19 počeli trudovi  da ne pričam kako sam dan prije prehodala barem kilometar jer sam imala svašta za obavljati 

Ines24
    14. Siječanj 2016. 19:13

U trudnoći sam dobila 25 kila (natukla skoro stotku), svi me zbog toga špotali, a osim žgaravice pred kraj posljednjih par tjedana, imala sam i trudnoću i porod za poželiti  e sad kako ću skinuti te kile o tome ćemo kad se upraksiramo s dojenjem 
    Nadam se da i mi sutra idemo van, rekla je pedijatrica da ćemo ujutro pregovarati ako beba ne dobije žuticu i ne izgubi na težini... Koliko je dozvoljeno gubljenje na težini?

tweety91
    14. Siječanj 2016. 19:18

Jasno je meni da to mozes krenuti svake sekunde i iskreno jedva cekam, jednostavno mi je vec dosta trudnoce :) i jedva cekam da upoznamo nase malo cudo koje me vec mjesecima lupka 

[/u

Alekssandraa
    14. Siječanj 2016. 19:45

Bogme,nekak mora van,jos da mozemo birat najlaksi nacin,di bi nama zenama bio kraj   Koliko je zena rodilo do sad,pa valjda cu nekako i ja  Ja sam danas toliko lijena,skuhala rucak i ves stavila prat i to mi je sav posao...setnja mi nije bila na kraj pameti...prikovana sam cijeli dan za kauc,a i hemoroidi me jos muce...nikako da produ  Bas sam potratila ovaj dan i jos k tome pojela par palacinki s lino ladom i cips...i jos svasta nesta. Poradila sam i na kilazi,da ipak kasnije ne bi bila premrsava. 

LinaKarolina
    14. Siječanj 2016. 20:13

Ines neznam zasto svi misle da imaju pravo govoriti koliko kila bi trebala dobiti,zasto si toliko dobila,pa to je previse ili premalo..
    Ako se ti osjecas dobro i bebica je ok kilogrami nisu niciji problem.
    Oni ce ti lako otici..prva 3-4 mjeseca slabije a kasnije krenu dolje da budes mrsavija nego inace...samo se s tim nemoj opterecivati.
    Ja sam dobila 11 pa moja sveki non stop govori da je to malo,nije zdravo,pa kolika ce beba biti..
    A zaboravila da sam u prosloj trudnoci dobila 12 a malac bio 4kg..
    Svi imamo razlicit organizam i drugacije na nas djeluje trudnoca.

Aleksandra onog trena kada trudovi pocnu strah nestaje.
    Samo zelis da sto prije bude gotovo i da napokon mazis svoju bebicu 

@JustSmile@
    14. Siječanj 2016. 21:03

Oooo,zene moje.vidim nista novoga nema. ♡ ja sam danas isto sva neka aktivna.vozanje sa mizem ujutro da obavi stvari za firmu,skuhala rucak,prosetala,tatu osisala,na misi bila(baka sebi zadala da ide ovaj tjedan za nas dvoje da sve dobro prodje, pa sam se i ja prikljucila. :) )
    pritisak dolje isto tako,uf-uf.kao da se sve raspada i djeli...sutra iza 11 idemo u TA pa cemo vidjeti sta kazu,hoce li to uskoro.ode se sad pokusati brijati,hahaha.kazem ja mm danas:moram se obrijat,pa jesi vidjeo na sta mi noge slice...zamisli ostave me sutra a ja ko vukodlak xD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    14. Siječanj 2016. 21:20

Hahahah jooj to brijanje je stvarno izazov :) svaki put se osjecam kao da sam maraton pretrcala. Ja sutra imam isto uzv i ctg popodne, nadajmo se nekakvom pomaku...

[/u

LinaKarolina
    14. Siječanj 2016. 21:59

Jsmile pa sto bi te bez razloga ostavili?
    Nadam se da neces upasti u sihtu sa studentima jer ce te svi prepipati 

@JustSmile@
    14. Siječanj 2016. 22:01

Tweety:onda navijamo jedna za drugu sutra. :))) mozda se potrefi pa i ti i ja zavrsimo kao ines i sonja u istom danu i sa divnim porodima. ;)

Od mog brijanja nista...muzic mi pomogao i sredio toliko lijepo da sam zaboravila kada sam tak glatka bila. :D i kazem mu:sad moli boga da bude uskoro da ne narastu,morat ces opet :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.