Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    15. Siječanj 2016. 12:32

Linakarolina divna slikica skroz sam se raspekmezila kada sam ju vidjela, to je stvarno poseban trenutak.. 
    Meni su mm-a isterali za vriheme izgona i tek su ga kasnije pustili pa sam ja sebi tu slikicu nespretno sama slikala i jako mi je krivo sto nemam bar jos jednu.

Tweety nadam se da ce se to uskoro pokrenuti i da ce tebe ovakav prizor kao sa slike brzo docekati 

Mi smo u radaoni smjeli imati vodu, anesteziolog mi je cak rekao piti vode treba vam tekucine. I stvarno treba, stvarno nije humano da se neda zenama piti.. 

Maramice za dez ponesite svakako. Ja sam nosila domestos maramice, sto je sigurno sigurno je..

visnjass
    15. Siječanj 2016. 13:29

Nema niš novo kod mene 
    nisam spavala cijelu noć od žgaravice jer sam se prije spavanja natukla graha i suhog mesa (pametno )  tak da sam tek ujutro zaspala i evo do sad 
    a i bila sam pod dojmom rađaone kaj sam jučer vidjela i onak, znam da je to sve jako blizu i pitanje; kak ću ja to 
    uhvatila me neka frka 
    s jedne strane jedva čekam a s druge hvata panika
    valjda je to sve normalno 
    Lina prekrasna fotka

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 13:31

Evoo meee! Bila na ctg-u,poslali me u radjaonu na 1.kat da bude brze,otkucaji super,jedan jedini trud koji se time moze nazvati koji je skocio na 70,zatvorena jos uvijek,uzeli mi bris i u utorak kontrola.. nista novog a ja se ponadala.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 13:41

Just smile ja mislila da te poslali u radaonu..a ono samo na ctg 
    Jesu ti uzv radili?

Visnja panika je normalna..pa ne mozes ostati hladnokrvan a cekas porod. Samo hrabro 

visnjass
    15. Siječanj 2016. 13:42

JustSmile sve isto kao i kod mene na prošlom pregledu i isto u utorak kontrola 

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 13:59

Lina:da bar zbog toga. :)
    Nisu uzv radili.nisam ni pitala nista,bas cu pitati iduci puta pa cu vidjet sta ce mi reci.
    mozda se onda nesto pokrene. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 14:12

Ee,skuzila sam koja je fora sa stickerom.po zm mi je termin za 2dana,znaci 17. a po upisanom u trudnicku i kod moje dr.je 19.1. Tako su mi i sada napisali:39+3
    A na uputnici od moje dr.za TA pise 39+5.
    To svako nesto svoje racuna...

Alekssandraa
    15. Siječanj 2016. 14:26

Mi smo naseg misa mislili nazvat Jakov,a ja se sad dvoumim izmedu Jakova i Adama  Imam jos par dana za razmisljanje 
    Tak je i meni,hvata me panika od same pomisli na porod,a s druge strane jedva cekam da dode taj trenutak,da se to napokon zavrsi i da upoznam svog malca...bas me zanima kako izgleda,jel na mene il na muzica...il na nekog treceg iz obitelji

visnjass
    15. Siječanj 2016. 14:55

Naš maleni je dobio ime po pokojnom ocu od muža, ime se i meni sviđa i drago mi je da sam mužu ispunila želju jer se slažem s imenom
    stiže nam Viktor 

Pepita2109
    15. Siječanj 2016. 15:18

Kako je fino krenulo sa Ines i Sonjom, možete nastaviti u parovima pa nitko ne ostane "sam" ( to samo figurativno pratimo vas mi bivše okruglice u stopu ) 
    just smile ja pročitala ovaj dio poslali te u rađaonu i već se ponadala hahahah, hajde hajde moglo bi to, angažirajte mužeke,ak ništ drugo bar da vas opusti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.