Linakarolina divna slikica skroz sam se raspekmezila kada sam ju vidjela, to je stvarno poseban trenutak..
Meni su mm-a isterali za vriheme izgona i tek su ga kasnije pustili pa sam ja sebi tu slikicu nespretno sama slikala i jako mi je krivo sto nemam bar jos jednu.
Tweety nadam se da ce se to uskoro pokrenuti i da ce tebe ovakav prizor kao sa slike brzo docekati
Mi smo u radaoni smjeli imati vodu, anesteziolog mi je cak rekao piti vode treba vam tekucine. I stvarno treba, stvarno nije humano da se neda zenama piti..
Maramice za dez ponesite svakako. Ja sam nosila domestos maramice, sto je sigurno sigurno je..
Nema niš novo kod mene
nisam spavala cijelu noć od žgaravice jer sam se prije spavanja natukla graha i suhog mesa (pametno ) tak da sam tek ujutro zaspala i evo do sad
a i bila sam pod dojmom rađaone kaj sam jučer vidjela i onak, znam da je to sve jako blizu i pitanje; kak ću ja to
uhvatila me neka frka
s jedne strane jedva čekam a s druge hvata panika
valjda je to sve normalno
Lina prekrasna fotka
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Evoo meee! Bila na ctg-u,poslali me u radjaonu na 1.kat da bude brze,otkucaji super,jedan jedini trud koji se time moze nazvati koji je skocio na 70,zatvorena jos uvijek,uzeli mi bris i u utorak kontrola.. nista novog a ja se ponadala.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile ja mislila da te poslali u radaonu..a ono samo na ctg
Jesu ti uzv radili?
Visnja panika je normalna..pa ne mozes ostati hladnokrvan a cekas porod. Samo hrabro
JustSmile sve isto kao i kod mene na prošlom pregledu i isto u utorak kontrola
Lina:da bar zbog toga. :)
Nisu uzv radili.nisam ni pitala nista,bas cu pitati iduci puta pa cu vidjet sta ce mi reci.
mozda se onda nesto pokrene. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ee,skuzila sam koja je fora sa stickerom.po zm mi je termin za 2dana,znaci 17. a po upisanom u trudnicku i kod moje dr.je 19.1. Tako su mi i sada napisali:39+3
A na uputnici od moje dr.za TA pise 39+5.
To svako nesto svoje racuna...
Mi smo naseg misa mislili nazvat Jakov,a ja se sad dvoumim izmedu Jakova i Adama Imam jos par dana za razmisljanje
Tak je i meni,hvata me panika od same pomisli na porod,a s druge strane jedva cekam da dode taj trenutak,da se to napokon zavrsi i da upoznam svog malca...bas me zanima kako izgleda,jel na mene il na muzica...il na nekog treceg iz obitelji
Naš maleni je dobio ime po pokojnom ocu od muža, ime se i meni sviđa i drago mi je da sam mužu ispunila želju jer se slažem s imenom
stiže nam Viktor
Kako je fino krenulo sa Ines i Sonjom, možete nastaviti u parovima pa nitko ne ostane "sam" ( to samo figurativno pratimo vas mi bivše okruglice u stopu )
just smile ja pročitala ovaj dio poslali te u rađaonu i već se ponadala hahahah, hajde hajde moglo bi to, angažirajte mužeke,ak ništ drugo bar da vas opusti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji