Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    15. Siječanj 2016. 19:33

Dada, brzo :) sutra opet idem na ctg tako da se moze dogoditi i da sutra ostanem. Ali eto, sitno brojimo ;)

[/u

Alekssandraa
    15. Siječanj 2016. 19:58

Znaci Tweety,jos malo,pa nam dolazi maleni Filip  Mozda se do nedjelje nesto i samo pokrene,drzim fige i puno srece !

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 20:04

A to kad presisas termin ides svaki ili svaki drugi dan na pregled?
    Lina: hahaha,kak nas je zatvorila tak nek nas i otvori. :P to bi bilo dobro.:D
     znaci nema veze otvorenost.onda me moze i sutra uhvatit a svi vicu nece jos. XD neka njega,nestrpljiva sam vec jako.
    a opet,muz se brine jer opet najavljuju lose vrijeme,cak vise minusa i snijega nego zadnji puta.kao kak cemo,bit ce hladno,nek priceka.hehe,sta njih muske pati. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    15. Siječanj 2016. 20:41

Hvala 

Kad se prede termin svaki dan se ide, sva sreca pa nikad nisu prevelike guzve pa se zacas sve obavi.

[/u

visnjass
    15. Siječanj 2016. 20:51

tweety sretno, ima vremena još do nedjelje da sam krene, držim fige da bude tako 

mene mali tak rošta dole da imam osjećaj da će proviriti  
    i tak se nekak namjestio da me boli da nemrem ni hodat

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 21:37

Ja i moj malac cemo cekati da dodemo do jubilarne 1000 stranice 
    Pa da zaokruzimo zimske kako treba..

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 21:38

Tweety :mozda stvarno sam krene i olaksa mami. :)
    Uh,kod nas guzva ajme...rekla mi sestra koju znamo da dodjem iza 11,kao tad ce biti manje trudnica.aha...njih 20ak i vise sjedi i ceka kad sam dosla.mislim da me nisu poslali u radjaonu da bi jos i sada tamo cekala, a u TA samo 2ctg-a...

Visnjass: i moj se gura prema van ali bas nekako njezno veceras,ne onako ludo kao inace.to se oni premisljaju: "hocu-necu" i nas malo zezaju. :) :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    15. Siječanj 2016. 21:44

Eh da,jel vi kontate da su nam svima osim od tetke i gmaje jos svi decki ostali.bas sad gledam listu.sve cure skoro izasle i momci zatvaraju krug :D
    a kad se sjetim da ih je na pocetku bilo malo..hehe. :) znaju decki gdje je lijepo i nedaju se van. :D ♡♡♡♡

LinaKarolina
    15. Siječanj 2016. 22:23

Pa da..bas sam i ja gledala..
    Pisulinci ostali za kraj..
    21:20 je na tablici u musku korist 

@JustSmile@
    16. Siječanj 2016. 00:07

Pa da,i ja brojila.tu smo si nekako. :D hehe.ima nas,skupilo se bome.
    ja bas razmisljam danas:ima li jos koja od onih silnih zena koje su bile u TA da prati klokanicu I nas zimske.u sebi pomislila:neznate sto propustate.hehe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.