Hehe,i ja sam na +12kg.i isto tak kad gledam druge trudnice i sva sam si sitna.zakopcam kaput i nevidi se uopce da sam trudna.bas cu slikati kasnije.
ni moj se nije spustio.kaze baka da je malo samo ali neprimjetno.
lina:bas si zgodna. :) i ti u crnom.meni svi vicu kak tak tamno.nisam neki tamni tip ali sto je je,crna ide uz sve i elegantna je boja,kombinacija uz sve. :P
Sonja:da bar. :) iz tvojih usta u Bozje usi.nek se pokrene.bas sad pricamo kod kuce kako mi je vec dosta i jedva cekam da ga vidim.ali opet sa druge strane,znam da ce mi faliti trbuh i ovo bzvz laprdanje s njim,kao da pricam sama sa sobom. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile kada imas djecu..crna boja je idealna
A ja sam opet visoka tako da se jedino na meni vidi trbuh.
Dragi razocaran jer ni guze nisam dobila
Ma ja jedva cekam da rodim da mogu napokon udahnuti i jesti k'o covjek..i osjecati se mrsavo
Budem gladna k'o vuk i nakon tri zalogaja jedva disem.
Hvala bogu sa jelom nemam problema.jedem sve moguce sto mi se nadje pod rukom. Ja se upravo tamanim dinstanim kiselim kupusom :D ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
LinaKarolina,bas ti je sexy ta slika Ja u stiklama ne bi daleko dogurala,najdalje do poda
Skidam ti kapu,ja sam najsigurnija u tenesicama
Eto,mene su danas isprepadali,necu ja kao rodit jos do sredine 2 mj..aaa,doslo mi je da placem od tih rijeci...koliko se bojim poroda,a htjela bi da bude sto prije,sam da prode vise
Hehehe..evo ja uspavljujem malca pa kontam kako jos od jucer imam kiselog kupusa pa cu ga potamaniti i lazanje
Ma mogu i ja sve jesti..utrpam pa jedva disem.
Aleksandra rodit ces..brzo!
Do kraja mjeseca sigurno
..a ja vjerujem i prije.
Pa imas jos par dana do termina i do tada se svasta moze dogoditi.
Aleksandra dobro kaze linakarolina trudovi spustaju bebu nista se ne sekiraj jel spusten trbuh ili nije. Bitno da je bebac lijepo okrenut za porod
Linakarolina nemam sto drugo reci na sliku osim VAU Stvarno sve na svom mjestu.
Vi ste sve ocito neke mrsavice, ja sam isla roditi sa 17kg u plusu.. iako je meni trbuh stvarno veliki bio i sve otislo u guzu i noge. Ako nista sad bar zenstvenije izgledam jer sam prije bila jako mrsava prije t. Sada sam 7 u plusu na kilazu prije t i nista nebi mijenjala osim eto da se ta koza na trbuhu povuce a mislim da se vec polako povlaci.
Hvala Mrkvice
Sto se povlacenja koze tice..tek nakon 3-4 mjeseca pocne se povlaciti a isto tako i kilice ici dolje.
Ja ionako imam pupe pa je meni svejedno ima li cega viska
Kod mene cijelo popodne bila mama i najanje 20 puta mi digla tlak
kak imaš tak puno veša za prat, znaš, morat ćeš se drugačije organizirat, i tak oko 5 puta, jer jednom nije dosta reći
i još iks drugih stvari, banalnih ali dovoljno da mi natjera suze na oči i da počnem vrištati
aaaaa užas
Lina wooow za fotku
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja pa sta nju briga za tvoj ves..oprat ce se...kao sto ce se i sve ostalo srediti.
Ne daj se zivcirati..sve su to sasvim nevazne sitnice.
Ja opet ves perem cesce u zadnje vrijeme samo zato da malac ima sve za obuci kada odem rodit jer znam da je djecji ormar dragom nepoznanica. Vec kontam da cu morati odvojiti sto ce koji dan obuci.
Lina: hahaha,nebjerujem: jel se mi dogovaramo sta cemo praviti? trudnicke zakuske :P prije 3dana sam pravila lazanje,danas kiseli kupus.xD xD
sutra su na repertoaru snicle pohane i krumpiri. :D
Visnjass: drzi se,nedaj se,probaj da ti u jedno udje u drugo izadje.tako ja pokusavam. ;) ♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji