Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    16. Siječanj 2016. 09:16

Momci su cekali da pocne prava zima pa da krenu izlaziti :))

[/u

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 09:58

Jutro drage moje..

Vidim u komadu ste 

Znaci..decki se prave u proljece a cure u zimu 

@JustSmile@
    16. Siječanj 2016. 10:19

Dobro jutrooo!
    decki vole kada je toplo. :D ♡
    Evo ja se lijepo naspavala,bez dizanja nocas,i sada uzivam gledajuci kako moja srecica podize i spusta stomak.i on se naspavao pa se rasteze. :) ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 10:49

Just smile kada je tebi onda pravi termin?
    Pogubili se svi u racunanju 
    Ma da ti sama najlakse izracunas 

Alekssandraa
    16. Siječanj 2016. 11:47

Bok curke 
    Ja se nisam nista naspavala,cijelu noc sam se samo okretala s jednog boka na drugi...a ni dragi nije oka sklopio..jednu noc spavam normalno,tri nikako...a sta me tek ceka  
    Obavila sam subotnji shoping i popila kavu s prijateljicom u kaficu,bas sam gustala...jer tko zna kad cu ja opet negdje van na kavu  Svaki put joj kazem,sad smo popile kavu i ko zna kad cemo se opet vidjet,mozda na ljeto  
    Mene je jutros opet boljelo ko da trebam dobit menstruaciju,al nakon pol sata stalo...i sad sve opet normalno 
    Samo da proleti ovih jos tjedan,dva...pa da dodu te nase bebice i da napustimo ovu temu trudnoca 

visnjass
    16. Siječanj 2016. 12:05

Dobro jutro  i ja bi se naspavala ali ako nema žgaravice ima wc svakih sat i pol 
    opet bolje to nego žgaravica

Meni je najljepše kad se budim a maleni se već igra  inače nemam mira i ja ga budim, pipkam dok se ne počne vrtit 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 12:27

Ja non stop danas imam osjecaj da nesto curi iz mene 
    Sto puta idem provjeravati na wc..malo je vlazno,iscjedak nije,za plodnu vodu nedovoljno..neznam 
    Ovaj moj mali vrtiguz mi je zauzeo sve od sisa do "gospode"..ne mogu ni disati normalno kad sjednem.
    Jos su mi grudi napete da moram istisnuti iz njih jer inace bole bradavice.

Aleksandra sada ne mozes spavati a kada rodis dusa ce ti spavati a malac nece dati 

Evo ovaj moj stariji ce godinu dana pa jos ne spava kako treba..tako da i ovo malo sto spavam biti ce termin za drugoga.
    Vec sam se pozdravila sa snom.

visnjass
    16. Siječanj 2016. 13:03

Lina svaki put po noći kad idem na wc mijenjam uložak jer je mokar. isto ne znam kaj je to, jel se u znojim ili kaj. kad sam bila na pregledu provjeravala dr da li curi plodna voda i tada nije ali to se sve u sekundi promjeni. 
    kad ti imaš pregled? ja u utorak

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    16. Siječanj 2016. 13:39

U srijedu idem na pregled.
    Ma sada uopce nista..a neki osjecaj kao da nesto curi i da zrak izlazi.
    Ma umisljam i ja vise..ako ce curiti plodna voda onda neka curi posteno a ne ovako da ja ne znam sta je 

@JustSmile@
    16. Siječanj 2016. 14:50

Iskreno,neznam ni ja.po doktoricinom i u trudnickoj- utorak.
    po zm na kalendaru u mobu- sutra.
    a prvi uzv.rekao 3.2.pa ti sada znaj xD ima moje dijete 3 termina pa na koje mu draze,nek izadje. :D ♡
    I meni je isto tako da se zapitam sto curi i trcim na wc i isto bude ne iscjedak a ni obilna voda.
    zamokri gace,napravi vlaznu fleku i stane.pa se presvlaci pa peri..i tak je svaki dan :/ sve nas ista boljka pati.proci ce i to uskoro pa nas cekaju ostale stvari.heh.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.