Jutro drage moje..
Vidim u komadu ste
Znaci..decki se prave u proljece a cure u zimu
Dobro jutrooo!
decki vole kada je toplo. :D ♡
Evo ja se lijepo naspavala,bez dizanja nocas,i sada uzivam gledajuci kako moja srecica podize i spusta stomak.i on se naspavao pa se rasteze. :) ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile kada je tebi onda pravi termin?
Pogubili se svi u racunanju
Ma da ti sama najlakse izracunas
Bok curke
Ja se nisam nista naspavala,cijelu noc sam se samo okretala s jednog boka na drugi...a ni dragi nije oka sklopio..jednu noc spavam normalno,tri nikako...a sta me tek ceka
Obavila sam subotnji shoping i popila kavu s prijateljicom u kaficu,bas sam gustala...jer tko zna kad cu ja opet negdje van na kavu Svaki put joj kazem,sad smo popile kavu i ko zna kad cemo se opet vidjet,mozda na ljeto
Mene je jutros opet boljelo ko da trebam dobit menstruaciju,al nakon pol sata stalo...i sad sve opet normalno
Samo da proleti ovih jos tjedan,dva...pa da dodu te nase bebice i da napustimo ovu temu trudnoca
Dobro jutro i ja bi se naspavala ali ako nema žgaravice ima wc svakih sat i pol
opet bolje to nego žgaravica
Meni je najljepše kad se budim a maleni se već igra inače nemam mira i ja ga budim, pipkam dok se ne počne vrtit
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja non stop danas imam osjecaj da nesto curi iz mene
Sto puta idem provjeravati na wc..malo je vlazno,iscjedak nije,za plodnu vodu nedovoljno..neznam
Ovaj moj mali vrtiguz mi je zauzeo sve od sisa do "gospode"..ne mogu ni disati normalno kad sjednem.
Jos su mi grudi napete da moram istisnuti iz njih jer inace bole bradavice.
Aleksandra sada ne mozes spavati a kada rodis dusa ce ti spavati a malac nece dati
Evo ovaj moj stariji ce godinu dana pa jos ne spava kako treba..tako da i ovo malo sto spavam biti ce termin za drugoga.
Vec sam se pozdravila sa snom.
Lina svaki put po noći kad idem na wc mijenjam uložak jer je mokar. isto ne znam kaj je to, jel se u znojim ili kaj. kad sam bila na pregledu provjeravala dr da li curi plodna voda i tada nije ali to se sve u sekundi promjeni.
kad ti imaš pregled? ja u utorak
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
U srijedu idem na pregled.
Ma sada uopce nista..a neki osjecaj kao da nesto curi i da zrak izlazi.
Ma umisljam i ja vise..ako ce curiti plodna voda onda neka curi posteno a ne ovako da ja ne znam sta je
Iskreno,neznam ni ja.po doktoricinom i u trudnickoj- utorak.
po zm na kalendaru u mobu- sutra.
a prvi uzv.rekao 3.2.pa ti sada znaj xD ima moje dijete 3 termina pa na koje mu draze,nek izadje. :D ♡
I meni je isto tako da se zapitam sto curi i trcim na wc i isto bude ne iscjedak a ni obilna voda.
zamokri gace,napravi vlaznu fleku i stane.pa se presvlaci pa peri..i tak je svaki dan :/ sve nas ista boljka pati.proci ce i to uskoro pa nas cekaju ostale stvari.heh.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji