Lina: sta znas,dodjem sutra,kaze: otvorena,trudovi,ae radjat.na prepad.uh,da bar :P
jao,i ja se nadam da nece studenti bas tad biti.ddd...a ako budu,moraju se ljudi ucit,hajd.....xD -.- O.O
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
jsmile nisu ti nasi bas azurni po pitanju radanja..
Ja dosla u bolnicu s trudovima na 5 min pa me pregledali i strpali na drugi kat kad su vec bili na 3 min i samo su mi rekli da se javim kada dodu na minutu ili ako mi pukne vodenjak.
Kad su dosli na minutu..dr. me pregledala i rekla da to jos nije za porod..
I tako sam ja s dragim vani ispred radaone cekala i puhala dok mi nije puknuo vodenjak...e onda su me tek odveli u radaonu.
Tako da je vjerovatnije i da jesi otvorena i da imas trudice samo da te spakuju u sobu pa ti cekaj..
Justsmile i Tweety, i ja vam želim takav scenarij ❤️
Lina, ajme meni, sta takav tretman??? Ja samo pohvale imam za osoblje i tretman koji sam imala. Kad je prošao porod nekoliko puta sam im od srca zahvalila na svemu! I opet cu. Evo i ovim putem! 😍
Dobro jutroooo! Evo mene sa pohoda u wc,vec pola h nemogu zaspati.pa rekoh idem se tu pojadat. :P
sanjala sam moga momka nocas,bio je cupav i crn. :) i posvadjala sam se u snu sa nekom dr.jer mu je htjela dati ad i jos zasladjeni.kao moja sisa nista nevalja...ja rekoh:nemoze to tako.hahah
zelim vam svima lijep dan i da se nesto nekome pokrene. :) ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lina: znam i vjerujem da su takvi i onda kada ja to kazem baki (bit ce samnom tada jer je radila tam prije 40ak god pa zna neke Koji jos nisu osli u penziju),nista mi nevjeruje.kaze:ma to su ti price da te zastrase,bla bla.reko ok,meni je bitno tada da mi nekako uspijes unjeti vodu i prosvercas mob ako vec nedaju ovako.
samo cekam izraze lica kada pitam za kadu. :P
ma,ti nasi...kao da smo jos u srednjem vjeku...
Ja sam u rađaonu nosila mobitel i labelo, inače umišljam da mi se usta suše pa se stalno mažem labelom pogotovo kad sam nervozna, za vodu nije ni bilo vremena da mi ju nose al prva stvar koju sam tražila kad sam rodila je bila da mi labelo dodaju sa stola, ne mobitel, žena me pogledala kao da sam neka luđakinja
Jutro okruglice i mamice..
Sonja..nazalost je kod nas tako.
Ne mogu reci da je itko bio los prema meni.
U TA su svi super i dr. koja me bila primila te pregledala je stvarno super..mlada i simpaticna.
Medutim gore u rodilistu nemaju dovoljno osoblja i svi moramo cekati.
Ja sam radala na stolu i kada je malenom izasla glavica primalja je doslovce otisla u drugi boks kod druge rodilje da vidi sto ona radi.
Ja sam jos dragom u sali rekla neka pogleda ima li mali kosice dok cekamo
Da ne kazem da su jos dvije sa strane vikale da ne mogu vise a njima je primalja vikala neka se jos malo strpe dok ja ne budem gotova.
Eto..ni moj dragi ne bi vjerovao da to nije dozivio
I zato bolje je neka je netko s tobom jer inace ostanes sam i cekas.
Smile..sretno danas! Nije nitko opak i zao..samo ih je manjak i ne moze sve biti kako ti zamislis..
Tweety..sretan ti dan T
LinaKarolina hvala :) :) evo cak je i snijeg pao ovdje, a ja i dalje u komadu.
Kako se vi osjecatee?
[/u
Ja cekam ponedjeljak i pregled pa cu znati imali sto novo kod mene
Ines meni su usta nakon poroda bila bijela..koliko puses nije niti cudo da ti budu suha.
Dragi mi je poneo vlazne maramice u radaonu tako da sam se uspjela malo osvjeziti.
JSmile smijes u radaonu mob i vodu..
Prvo sto je bilo kada je maleni izasao jest slikica
Sortiraj odgovore
Najstariji