Pozdrav okruglicama i mamicama,
meni danas dan baš ispunjen, ujutro bila na vježbama za trudnice a kasnije idem u merkur u radionicu; upoznaj primalju i rađaonu
baš me zanima, nadam se da to ne bude 'trla baba lan' jer ne mogu satima sjedit
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
hellou curke..
Ne znam kako se vi osjecate ali ja imam osjecaj da cu se raspuknuti.
Pritisak mi je i gore i dolje.
Toliko puta sam isla na wc da me cijelo medunozje boli.
Malac se jos rasirio tako da mi pritisce zeludac i pluca.
Jedva disem a bome i hodam.
Uzasno mi je vruce..samo gasim grijanje jer se znojim k'o blesava.
A noci su katastrofa..nikako se namjestiti
Zelim roditi po hitnom postupku
Ali ne danas i sutra jer je dragi na putu
Mislila sam dok ga nema pospremati sve ali na kraju sam sredila samo nozne prstice i ubila se od muke da lice na nesto.
Sada cupkam na lopti i cekam narucenu hranu..iako nemam teka.
Nadam se da se to stanje nece oduziti i potrajati jos ova dva tjedna..
LinaKarolina znam kako ti je :) a trbuh mi tvrd ko kamen, nemogu vise ni lezati jer se nikako nemogu namjestiti, a wc mi je postao hit destinacija.
[/u
Aposlutno nista :)) cak uspijevam uhvatiti nesto sna ovih dana sto je ravno cudu.
[/u
Drage moje kuglice, pozdrav iz rodilišta...mi smo jos danas tu pa idemo kuci kod tatice 😊
Preslatka mi je i ne mogu vjerovati da je napokon tu!
I ja sam prije poroda danima imala osjećaj da ne mogu vise rasti koliko sam se veliko osjećala! Trbuh samo sto se nije raspuknuo! A wc...stalno sam se dizala, pa onda ne bih mogla zaspati...Ah. Samo hrabro, sve ste na kraju, proći ce i to brzo pa cete imati mrvice u naručju ❤️
Pusa od nas dvije!
Ma..lako za wc da moram samo piskiti.
Vec imam strasan nagon za velikom nuzdom a nemam vise sta..bas pritisak neki fuj.
Nadam se da to znaci da ce me malac ranije iznenaditi
Iako jedan dan mislim da cu skoro roditi a drugi da necu jos tri mjeseca.
Treca mi trudnoca ali totalno drugacija od prve dvije.
Tweety..ti si sada u niskom startu..vidis da krene kada se najmanje nadas
A ja imam osjecaj da moram piskiti i onda trcim do wca zbog dvije kapii :D izluduje me to. Ali bome jesam u niskom startu, termin je sutra :)
[/u
Danas sam se nahodala, išla do bolnice na tu radionicu iako mi je bolnica 500 metara od kuće jako je uz brijeg pa dok sam došla do gore mislila sam da ću se otelit
Uglavnom primalja pričala kaj nas čeka odvela nas u rađaonu mene odmah znoj počeo obljevat 😨 i išli smo vidjet bebice
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pozdrav curke
Vidim da ste sve jos u jednom komadu,Tweety91 tebi je sutra dan termina Koji je osjecaj ?
Meni je vec dosta trudnoce,htjela bi se rjesit poroda sto brze....sam da to prode...jos k tomu imam strah,posto mi je prvi put,ne znam sta sve mogu ocekivat
Sonja,bas mi je drago da je sve u redu...i sutra vec idete doma ? Pa to je bas brzo
Sortiraj odgovore
Najstariji