dillb slažem se s tobom, ovo je stanje kada nam treba što raznovrsnija hrana, tako da to ne jedi ovo, ono ne drži vodu i da mi je znati tko je to izmislio opalila bih mu treščurinu, moja mama nas je osmero rodila i sve je jela normalno...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ne znam odakle ovakva halabuka oko voca i povrca. Uvijek sam jela toga u izobilju a tako i sada. Jagoda sam pojela da ne smijem ni reci koliko, tresanja isto, picim i po kruskama... jedino banane izbjegavam zbog zatvora s kojim se vec mucim lagano. Al zato jedva cekam dinju i lubenice. Sok od bazge napravila i davim se u njemu. Cajeve i kavu ne pijem... Nadam se da ne grijesim mnogo
Isto tako i ja... jedino sto su mebi banane odgovarale kad sam povracala pa sam se tu zrtvovala.. a od cajeva onda pstajem na kamilici i brusnici za svaki slucaj da ne riskiram. Od pica mi jedino voda sad i odgovara a sto se tice prica mene polako sve nerviraju i otisla bih na pusti otok da nikog ne cujem dok ne rodim
mama slažem se s tobom
buffy sa čajevima treba biti oprezan i kad nismo trudne, a kamoli sad, kad uđeš u drugo tromjesečje možeš piti i druge čajeve samo blage, ja ću vjerovatno početi sa vrkutom samo ne znam još kad, moram vidjeti sa svekrvom
🙏👸👸🙏❤️
E za vrkutu mi onda javi kad se moze jer ju obozavam... a brusnicu mi je i ginekolog radi bakterija preporucio..
Pa u drugom tromjesjecju smo..meni ovaj ticker pokazuje jos 12 tjedana sto mi nije jasno jer sam prema ginicu trudna 13 +2 ..
Buffy meni lilypie pokazuje tocno iako smo datum zadnje M morali izmisljati. Tj doktor je rekao datum izmisljene M kako bi se poklapalo s Uzv
buffy jesi upisala dobar datum termina? pokušaj opet
ja sam samo utipkala taj datum termina i završila ticker
🙏👸👸🙏❤️
a za vrkutu ti javim :)
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji