Just smile kad god da te napadnu trudnicke tegobe, dobro je i uzivaj i u njima. Ja bas uzivam bez obzira na mucnine i umor uzasni... bas uzivam...
Sad su mucnine prestale ali umor je ostao. Jos k tome ustajem 2 puta po noci na wc
jel ima koja feeling da će roditi dečka/curicu a još nije potvrđeno?
ja sam par dana sigurna da nosim dečka
Cure meni nešto šteka internet pa nikako napisati post uglavnom pregled je prošao savršeno, spol je rekao da će gledati sljedeći put jer nema naviku ranije gledati beba je aktivna i tako je slatko sve još sam pod dojmom
, sljedeći pregled 30.06.
just smile meni su mučnine počele pa negdje sa 5tjedana, i tada sam zapravo mislila da sam bolesna,a ne trudna, od srca ti želim da budeš jedna od onih sretnica koje to zaobiđe,ali iskreno ja ne žalim zbog svojih mučnina kao što mama kaže trudila sam se uživati u njima jer su sa slatkim
razlogom tu
Tyna24 ja sam u početku sanjala dečkića i to više puta za redom, onda odjednom curicu, imam neki osjećaj da nam stiže mali Dante,ali opet tu mi nekako u pozadini da je ipak možda Gabriela, hahaha ma neka su nam živi i zdravi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita super za pregled. Drago mi je da je beba aktivna i da je sve okej.
Ja 15.06 imam drugi pregled. Bas me zanima koliko smo sada
Nikako da stignem na net da vam se javim.ma znam da treba uzivati.samo nek dodju,nemam nista protiv.cak sam se i znala zabrinuti zasto nrma simptoma jer svi pitaju,ja odgovaram negativno pa se cude...moj dragi navija za curu ali meni stalno nesto decko u glavi. Vidjet cemo :D ma samo nek mi je zivo i zdravo. :D ♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
pepita, hvala za info o čajevima. drago mi je da je sa bebolinom sve ok, samo neka tako nastavi.
Tyna24, ja sam ovaj put bila poprilično sigurna da je cura, ali sam na kraju previdjela jednog dječaka prije cure. prvi put (prva trudnoća) sam znala da je dječak.
mama*, blizu su nam pregledi. moj sljedeći je 11.06. nadam se da će i mužek/tatek s nama.
mama i dillb hvala dakle sad odbrojavamo do vaših pregleda
just smile samo budi pozitivna pa bilo simptoma ili ne
i ja bih da dragi ide sa mnom sljedeći put i on to želi, jer je ginekolog rekao da će mi tada reći spol, a dragi je tad slobodan, valjda će ga pustiti
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav cure.. Pepita odlicno sto je na pregledu bilo sve super neka se tako i nastavi
mama mi imamo isti dan pregled
Također bi da dragi ide samnom jer me vec izludjuje s pitanjem kad ce moc i on.. al mislim jos ovaj pregled da cu sama jer ne znam kakva je procedura kod doktora...
ja sam svog nagovarala u prvoj trudnoći, pa je napokon otišao kad sam bila oko 30.-og tjedna. tad je beba velika i nije bilo puno skakanja i okretanja po trbuhu.
ostalo mi je u sjećanju da sam se zafrkavala da mali ima velike usne na tatu, a muž se zafrkavao da je malac možda poštarov. na to se doktorica okrenula prema mužu, pogledala ga, okrenula se natrag prema monitoru i rekla mu "teško, liči na tebe".
buffy hvala.. znači odbrojavamo i do tvog pregleda.. ni ja ne znam proceduru kod dolaska očeva, a nisam se sjetila pitati..
dillb treba li se na pregledu prije nepomenuti doktoru da će dragi doć sa mnom ili kako?
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji