Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    05. Lipanj 2015. 11:46

trbuščić je tu od prvog dana, ali iskljucivo zbog nadutosti i lose probave.
    ja sam se ispocetka fotkala svaki tjedan, onda sam oko 8og prestala jer nije bilo razlike, ali sad bih mogla opaliti novu slicicu, vjerujem da bi se vidio napredak 

sljedeci tjedan idem na mjerenje nuhalnog nabora i navodno je u bolnici uzv turbo svemirski pa cu odmah zicati i da povire izmedju nogica, ako bude prilike 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    05. Lipanj 2015. 11:59

Ja bih isto voljela da moj muž ide samnom na uzv, ali neznam ak bum ga uspjela nagovoriti... on stalno govori- pa to drugi muškarci ne hodaju
    (a istina, nisam vidjela niti jednoga do sad da bi išao na uzv)
    u kojem tjednu su muževi išli s vama?

shimmer
    05. Lipanj 2015. 12:32

ja sam vec gore napisala, isao je na prvi pregled s 8+2.
    na ovaj sljedeci tjedan nece ici, a onda ni ne znam kad je sljedeci pregled, to ako bude htio.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    05. Lipanj 2015. 13:33

Tyna24 to što ti nisi vidjela ne znači da ih nema  ima ih itekako, eto ja sam baš sad zadnji put kad sam bila, bilo je dvoje tata sa svojim ženama, a one su već imale velike trbuhe  a rekla mi je frendica da inače žene napomenu doktorima to prije pa ih naruče predkraj smjene da duže traje pregled  ja ću biti 19tt kad će dragi prvi put sa mnom
    shimmer sigurna sam da će htjeti ponovo ići  

ja sam smatrala da nema potrebe da moj ide ranije sa mnom, a sada će uživati kad vidi svoju bebu kako radi akrobacije i još ako nam uspije reći spol savršeno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Lipanj 2015. 15:36

vekyvee vrućine se podnose nekako, pijem vode na litre, svako malo se umijem da dođem k sebi.. meni isto povremeno dođe slabo pogotovo kad je vani sparno i nemaš šta udahnuti kad nema zraka.. ja sam se i srušila dvaput kod tih naglih sparina još u početku ne znam točno kada tamo oko 9tt i 11tt, pa sada pazim itekako jer mi se počne crniti pred očima i znoj me oblije u sekundi...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.