Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    01. Lipanj 2015. 14:42

buffy lijepo što ste se odlučili za iznenađenje, ja sam previše radoznala tako da ne vjerujem da bih izdržala, osim ako se beba ne odluči skrivati do kraja T, ali da kao što sam rekla, spol nam je najmanje bitan.. 
    blueskvo meni je ovo također prva trudnoća i puna sam pitanja i uzbuđenja.. super što nisi povraćala, ja jesam,ali srećom malo s obzirom kako je moglo biti... sada se osjećam dobro, malo sam umorna, malo hiperaktivna, uostalom kao i prije trudnoće, jedino eto počela sam imati problema sa probavom (zatvor) i žgaravica, ali Bože moj to su sve te čari  šta se tiče trake o trudnoći, klikni na moju ili bilo koju traku ovdje, zatim pregnancy, pa days and weeks, pa imaš mini ticker ili full size stisneš strelicu next na full size, izaberi liniju, pored toga će ti se pokazivati kako će izgledati tvoj ticker kad odabereš tu liniju klikni na step 2 pa opet biraj, pa onda na step 3, na step 3 upiši gore samo due date ( datum termina ) i stisneš na ticker next izaberi forum signatures i kopiraj url i zalijepi u potpis ovdje i to je to 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    01. Lipanj 2015. 14:57

Ne znam kako vi ali ja sam sama sebi neprepoznatljiva i polako pocinjem shvacati smisao "drugo stanje". Mene uz zatvor muce i promjene raspolozenja, cekam da se energija vrati kao sto drugi govore jer jos uvijek nemam volje i umorna sam. Trenutno mi je najgore sto mi je malo toplo pa malo hladno..pocinjem se osjecati kao baba u menopauzi 

dillb
    01. Lipanj 2015. 14:58

najbitnije je da je djetešce dobro i zdravo, spol je totalno nebitna stavka. 
    sinek kaže: "mama ima bacu u buši." 

meni je moja doktorica već u 12.-om tjednu rekla da će biti dječak, a u 14.om je tati isprintala sliku i zaokružila jajčeka i pimpu. 

nego, zna li neka od vas neki dobar "lijek" za kašalj? ugušit ću se, a ništa mi ne pomaže (sirup bijelog sljeza, sirup jaglaca, islandski lišaj, karamelizirano mlijeko, čaj, med...). 

• buffy
    01. Lipanj 2015. 15:00

A karamelizirano mlijeko s kusem unutra znam da je to meni mama davala kad sam bila mala i imala jake napadaje kaslja...

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:04

buffy, prepoznajem sebe u tvom postu. ah ti hormoni... 

Pepita2109
    01. Lipanj 2015. 15:04

blueskvo super  ma ja sam isto više umorna nego što imam energije, to je sve normalno i proći će umor pa ćemo biti hiperaktivne  a ja pijem čaj od kamilice da mi smiri želudac 
    buffy i ja imam faze kada mi je vruće, pa hladno,malo plačem, pa se smijem, jedva čekam da mi se vrati ta energija.. i da na trenutke me zna proći val vručine da se oznojim u sekundi.. mogla bih spavati cijeli dan bez problema... jako mi je zanimljivo ovo sve hehe...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.