ne znam za koprivu. nemam naviku, pa se nisam ni raspitivala. možda pepita zna.
A ja volim cajeve al sad nisam jos bila za neke okuse pa sam samo kamilicu pila radi zeludca i brusnicu u to sam bila sigurna. Cackanje po netu me zbunjuje..skoro svugdje drugacije pise a doktora se nikad ne sjetim pitat
A ja volim cajeve al sad nisam jos bila za neke okuse pa sam samo kamilicu pila radi zeludca i brusnicu u to sam bila sigurna. Cackanje po netu me zbunjuje..skoro svugdje drugacije pisea doktora se nikad ne sjetim pitat
treba pitati nekoga tko se razumije u trave. nisam ziher da doktori dobro poznaju botaniku, a čini mi se da ipak preferiraju kemiju.
još je gore što nabasaš na različita mišljenja (pogotovo na netu). u knjizi o travama piše da se i kadulja može piti u trudnoći, apotekarka mi je rekla da mi neće prodati preparat od kadulje jer se kadulja ne smije piti u trudnoći. pa ti budi pametan....

ja se sjećam da sam u prvoj trudnoći mala popodnevne mučnine otprilike u trećem mjesecu trudnoće. došla bih doma i dohvatila se kauča. muž bi me nešto pitao, a ja ga gledam i šutim. mislim u sebi "ako pomislim nešto reći, umrijet ću." mislio je da nisam normalna. srećom, to stanje je trajalo samo par tjedana.
čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju...a sad koliko nemam pojma....meni se pije samo voda i domaći sok od bazge
čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju…a sad koliko nemam pojma….meni se pije samo voda i domaći sok od bazge
A ja sam cula da se bazga ne smije... najbolje samo vodu

čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju…a sad koliko nemam pojma….meni se pije samo voda i domaći sok od bazge
i ja sam prekjuče izvukla bocu soka od bazge. bazga je super za izlučivanje viška tekućine iz organizma, kod prehlade, za alergije... nisam probala, ali sam čitala da pospješuje zacjeljivanje herpesa ako se namaže sa sirupom od bazge.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji