Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    01. Lipanj 2015. 15:05

Nisam ni skuzila da pisem bez kvacica  kuš biljka...

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:12

ne znam za koprivu. nemam naviku, pa se nisam ni raspitivala. možda pepita zna. 

• buffy
    01. Lipanj 2015. 15:14

A ja volim cajeve al sad nisam jos bila za neke okuse pa sam samo kamilicu pila radi zeludca i brusnicu u to sam bila sigurna. Cackanje po netu me zbunjuje..skoro svugdje drugacije pise  a doktora se nikad ne sjetim pitat

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:14

ja se sjećam da sam u prvoj trudnoći mala popodnevne mučnine otprilike u trećem mjesecu trudnoće. došla bih doma i dohvatila se kauča. muž bi me nešto pitao, a ja ga gledam i šutim. mislim u sebi "ako pomislim nešto reći, umrijet ću." mislio je da nisam normalna. srećom, to stanje je trajalo samo par tjedana. 

blueskvo
    01. Lipanj 2015. 15:17

čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju...a sad koliko nemam pojma....meni se pije samo voda i domaći sok od bazge

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.