Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    01. Lipanj 2015. 15:05

Nisam ni skuzila da pisem bez kvacica  kuš biljka...

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:07

buffy

Nisam ni skuzila da pisem bez kvacica  kuš biljka…

ako je to kadulja/žalfija - u trudnoći se nesmije jer može djelovati abortivno. a ja volim kadulju 

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:12

ne znam za koprivu. nemam naviku, pa se nisam ni raspitivala. možda pepita zna. 

• buffy
    01. Lipanj 2015. 15:14

A ja volim cajeve al sad nisam jos bila za neke okuse pa sam samo kamilicu pila radi zeludca i brusnicu u to sam bila sigurna. Cackanje po netu me zbunjuje..skoro svugdje drugacije pise  a doktora se nikad ne sjetim pitat

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:19

buffy

A ja volim cajeve al sad nisam jos bila za neke okuse pa sam samo kamilicu pila radi zeludca i brusnicu u to sam bila sigurna. Cackanje po netu me zbunjuje..skoro svugdje drugacije pise  a doktora se nikad ne sjetim pitat

treba pitati nekoga tko se razumije u trave. nisam ziher da doktori dobro poznaju botaniku, a čini mi se da ipak preferiraju kemiju. 

još je gore što nabasaš na različita mišljenja (pogotovo na netu). u knjizi o travama piše da se i kadulja može piti u trudnoći, apotekarka mi je rekla da mi neće prodati preparat od kadulje jer se kadulja ne smije piti u trudnoći. pa ti budi pametan....

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:14

ja se sjećam da sam u prvoj trudnoći mala popodnevne mučnine otprilike u trećem mjesecu trudnoće. došla bih doma i dohvatila se kauča. muž bi me nešto pitao, a ja ga gledam i šutim. mislim u sebi "ako pomislim nešto reći, umrijet ću." mislio je da nisam normalna. srećom, to stanje je trajalo samo par tjedana. 

blueskvo
    01. Lipanj 2015. 15:17

čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju...a sad koliko nemam pojma....meni se pije samo voda i domaći sok od bazge

buffy
    01. Lipanj 2015. 15:20

blueskvo

čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju…a sad koliko nemam pojma….meni se pije samo voda i domaći sok od bazge

A ja sam cula da se bazga ne smije... najbolje samo vodu 

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:21

blueskvo

čaj od đumbira i čaj od mente su kao jako dobri jer umiruju…a sad koliko nemam pojma….meni se pije samo voda i domaći sok od bazge

i ja sam prekjuče izvukla bocu soka od bazge. bazga je super za izlučivanje viška tekućine iz organizma, kod prehlade, za alergije... nisam probala, ali sam čitala da pospješuje zacjeljivanje herpesa ako se namaže sa sirupom od bazge. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI