Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    03. Lipanj 2015. 13:16

pepita, ako ga dovedeš sa sobom, kažeš doktoru da je došao i da bi htio vidjeti bebu. ne vjerujem da će doktor raditi probleme. 

ja sam svojoj prošli put rekla da će možda tatek doći idući put, na što je ona rekla "super, neka dođe. tad će se sve lijepo vidjeti." iako ja muža još nisam pitala jel ide sa mnom, ali stignem. 

@JustSmile@
    03. Lipanj 2015. 13:58

Hehe...kad smo vec kod tata,i moj se prijavio i gnjavi me za sljedeci puta 1.07.sad za prvi pregled sam rekla doktorici da ceka u autu i da zeli sliku a na to ce ona meni:"pa sto nije s tobom dosao(osim ako ti nije neugodno posto je vagin.ultrazvuk.)" pa rekoh nije mi neugodno,kako moze biti? :D tako da iduci puta idemo zajednooo :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    03. Lipanj 2015. 15:44

just smile  a moj naprimjer nije htio ići prije jer je rekao da bi poludio kad bi vidio da mi doktor dolje išta prčka hahahah 
    dillb hvala na informaciji 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    03. Lipanj 2015. 17:15

gdje ste i kako ste drage trudnice?

kako podnosite ove vrućine? ja si stalno mislim "joj dobro je da sam tek na početku, zamisli se gegati s trbuhom do zuba po ovom suncu" 

vidim da pričate o tatama na pregledima, moj muž je bio sa mnom i na prvom pregledu tj uzv u 8.tjednu
    tako da smo zajedno vidjeli malo srculence i graškića .
    doduše, nama su u ambulanti soba za pregled i uzv odvojeni pa se između stigne otići po muža dok se ide od jedne prostorije do druge.
    bio je unaprijed upućen da će uzv biti u obliku sonde i gdje ta sonda ide 

tyna24 je pitala osjetimo li hoće li biti curica ili dečko.
    meni u zadnje vrijeme jača povezanost s dečkom, ne znam jesam li nešto sanjala ili što.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• buffy
    03. Lipanj 2015. 17:44

Joj za vrucine sam bas ja to danas razmisljala..bas je pakleno  
    U vezi predosjecaja spola ja nemam pojma..ne znam dal je to zbog tog sto.smo.odlucili da ne znamo ili sta..ali ja stvarno nemam pojma 

@JustSmile@
    03. Lipanj 2015. 19:54

Pepita: ja sam mom rekla da moze okrenuti glavu a onda kada bude mogao gledati neka gleda samo u ekran i nista mu vise nece biti vazno sto se dogadja okolo kada vidi onog andjelka i ♡ kako kuca.kazi i ti svom tako.ici ce,provjereno :D kaze da nemoze docekati 1.7

A vrucine...neka ih :) barem sada mogu uzivati u suncu,cvijecu,pticicama,setajuci...sretna kao dijete :DDD

ja sam taman u vrijeme ovulacije-zaceca sanjala da su mi dvoje male djece rekli da izgledam trudno.i eto ga,jesam :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    03. Lipanj 2015. 22:34

just smile mene više neće pregledavati vaginalno nije ni ovaj put tako da sada ne mora brinuti oko toga, i jedva čekam da vidi naše malo čudo u koje se ja svaki put sve više zaljubljujem i baš me zanima njegova reakcija kad ugleda našu bebu  ajme kad će taj 30.06. hehe

Šta se tiče vrućine, iskreno nikad je nisam baš dobro podnosila,a sada još manje jer kad nema zraka meni dođe slabo, a popodne kad sunce prži nemam šta udahnut, držim se kuće i svoje lepeze dok se stabilizira..

🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    04. Lipanj 2015. 09:07

A u kojem si tjednu sada?kada pocne raditi ultrazvuk preko stomaka?

aaa,ja na sajmovima kada budem cijeli dan pa se stitim laganom odjecom,maramom i sesirom ;)

Pepita2109
    04. Lipanj 2015. 12:36

just smile ne znam od kojeg tjedna počinje, ja sam ti 15t+2d

🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    04. Lipanj 2015. 20:46

Pepita: ooo pa da,sad se sve lijepo vidi preko pupe,neka neka.i ja jedva cekam.

nego,cure kada vam se poceo primjecivati trbuscic?bas me zanima i nemogu docekati.reklo mi par ljudi "kao da se vidi" ali ja cisto sumnjam,jos je rano.mozda od napuhnutosti i slabe stolice xD 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.