Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    01. Lipanj 2015. 15:31

Cure kuš je kadulja i nikako je se ne smije piti jer izaziva kontrakcije maternice, može se piti pod oprezom i blagu tek pred termin..
    Šta se tiče koprive, smije se piti tek u druga sva tromjesečja, i to blaga i samo šalica dnevno nikako više, a možda bolje i ne svaki dan..
    Najbolje je piti kamilicu i voćne čajeve, čaj od lista maline..
    đumbir i menta su dobri,ali najbolje je preskočiti čajeve prva tri mjeseca, bitno je da se piju poslije blagi i jako oprezno dakle u malim količinama, najbolje je otići u biljnu ljekarnu pa tamo pitat, nikakav net, meni se svekrva bavi travama pa mi nije dala da išta pijem prva tri mj osim kamilice i tih voćnih...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Lipanj 2015. 15:33

nije druga sva nego dva hahah

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Lipanj 2015. 15:34

jagode se smiju ja sam ih pojela na kg već

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    01. Lipanj 2015. 15:37

zato i kažem... svašta ćete čuti. moje mišljenje i moje iskustvo kažu da treba jesti svašta jer naš organizam stvara i antitijela koje beba dobije i na taj način se stvara imunitet. meni je to logično i zato ne prezam ni od čega.

jagoda sam pojela kile jer su mi fine, jedini je bed što se špricaju sa svim i svačim. ali... o tome se može i knjiga napisati. 

Pepita2109
    01. Lipanj 2015. 15:39

blueskvo samo ti papaj voće, ja banane izbjegavam samo radi probave hehe, sve se može umjereno, voće i povrće u trudnoći je jako važno

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.