mama ma i meni je taj okus stalno prisutan nekad više nekad manje, ja žvačem žvake ili slično, jer bih inače jela doslovno cijeli dan, a moram paziti na kilažu jer sam u trudnoću ušla sam skoro 10kg viška, ma ovo za ručak sam rekla da mi je muka više od svih silnih mirisa sarme, punjene paprike, 4 vrste pečenog mesa uh njuh mi poludio od toliko mirisa
A šta se tiče komaraca, probat ću narukvicu i za sada mreže, pa ako neće te mreže pomoći kupiti ću taj aparatić sa tekućinom.. a ta frekvencija, šta nije to nekakvo zračenje, mislim zrače i televizori i sva ostala čuda, ali dok spavam onda bome ta čuda nemam u sobi..
buffy ma meni je super nevenova mast za ubode i jabučni ocat pomješan sa vodom (pola pola), nikad se nisam mazala tim nekim drugim čudima, a komarci me vole kako koju godinu hahah
shimmer tako je i meni bilo, taman pomislila gotovo kad ono opet, samo što mi nije bilo često kao u početku nego katkad i eto Bogu hvala sa 12tjedana prestalo povraćanje, sad tu i tamo mučnina prolazna ništa strašno..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
drage moje trudnice, nekidan sam gledala dokumentarac i od gospode majmunčića naučila nešto korisno: insekti ne vole limun, luk, čili.... tako da ja planiram nabaviti sprej-bočicu i u nju ću usuti tekućinu koju ću sama napraviti - naribat ću koricu limuna, iscijediti sok i to ostaviti u vodi neko vrijeme. kasnije ću usuti u bočicu i sprejati po sebi i djetetu. pa ćemo vidjeti što će beštije na to reći.
mrežice na prozorima su zakon. treba ih staviti na sve prozore koji su otvoreni po cijele dane. prozračne su, a u kuću ne ulaze insekti i manje je prašine. moj tata je doma napravio drveni okvir i na njega stavio mrežicu. najmanje jednom mjesečno skine okvir i "istušira" mrežicu pa vrati natrag na prozor.
koristili smo i aparatić sa tabletama i spirale. nisu smetale ni meni ni malome. doma imamo i pest reject, ali nisam primijetila da u kući ima manje insekata ili bubica. nedavno smo kupili i uv lampu za insekte, jučer smo ju ukopčali ali nije ni jednu muhu spržila. hm....
evo, ja ću prva prijaviti dječaka. obzirom da sam trudna malo više od vas pa se već zna i da je pišulinac.
dillb čestitam na pišulincu ja sutra idem na uzv sa punih 15tjedana, ali sumnjam da će mi reći spol čini mi se rano, iako je moja strina saznala već u 12tjednu hehe, ma čak mi je i nebitno samo da se ja uvjerim da je moja beba dobro...
a šta se tiče komaraca i tih beštija, mrežicu u kuhinji već imam, još samo spavaća soba i dnevni boravak, spavaća mi nekako najbitnija jer ne volim slušati zujanje dok spavam, a i bez problema ću cijelu noć moći imati otvoren prozor a za prskanje mi se ova opcija čini super, ali ja kako obožavam limun pojesti ću sama sebe hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Dillb cestitam na sincicu. Mi jos ovdje ne znamo tko ce sto imati
Neka ih samo ima. Ja imam i sina i kcer tako da neku zelju ekstra nemam. Samo neka bude zdravo.
blueskvo dobrodošla
mama ja nemam nijedno pa nemam neku posebnu želju i zbog toga me sa čuđenjem pitaju da kako nemam želju, a ja zaista nemam samo mi je bitno šta ti kažeš da je živo i zdravo, a spol bih voljela znati tek tako da se znam pripremiti da vidimo hoće li biti Dante ili Gabriela
🙏👸👸🙏❤️
Blueskvo dobrodosla
sto se tice spola nama je prva bebica i ne zelimo znati spol..jedi o da je zivo i zdravo nam je bitno.
Sortiraj odgovore
Najstariji